plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry wszystkim
zaraz was nadrobie ale normalnie dziś oczy na zapałki bede miała bo maly mi sie rozchorował troche i w nocy miał goraczke i co chwila sie budził a to siusiu a to pic a to goraczka ;(
wiec dzis w domku ze mna siedzi
uciekam czytac -
Kaja wrote:no dobra jestem szybko mi to poszło jeszcze zaliczyłam glebę po całej długości ulicy łbem zaryłam ,a teraz fakty test wyszedł ujemny tak jak się spodziewałam wiec jutro może przyjdzie @
Jezu Kaja nic Ci nie jest wszystko w pożądku głowa cała???
a testem się nie przejmuj nie ten to inny wyjdzie w końcu pozytywny17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyKaja wrote:no dobra jestem szybko mi to poszło jeszcze zaliczyłam glebę po całej długości ulicy łbem zaryłam ,a teraz fakty test wyszedł ujemny tak jak się spodziewałam wiec jutro może przyjdzie @
Kaja to jak to chodzisz!!!
Szkoda że ujemny wynik!! -
AGA 30 wrote:Kaja wrote:no dobra jestem szybko mi to poszło jeszcze zaliczyłam glebę po całej długości ulicy łbem zaryłam ,a teraz fakty test wyszedł ujemny tak jak się spodziewałam wiec jutro może przyjdzie @
Kaja to jak to chodzisz!!!
Szkoda że ujemny wynik!!
chodzę jak sierota dobra laseczki ide na kawe może przestanie boleć i sniadanie mojemu m zrobić dziś serwuję jaja na zimno hehehe śniegu dużo w sam razAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:no dobra jestem szybko mi to poszło jeszcze zaliczyłam glebę po całej długości ulicy łbem zaryłam ,a teraz fakty test wyszedł ujemny tak jak się spodziewałam wiec jutro może przyjdzie @
o jejku kaja mam wyrzuty sumienia, mam nadzieje ze nie poobijalaś sie zbyt mocno. co co testu, to dopoki@ nie ma to zawsze szansa jest:)Fedra, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
ann2224 wrote:Blondi22 wrote:muzarcia wrote:Blondi marsz do lekarza!!!! Za długo to trwa!!! Jak nie pójdziesz to się zastanowię co Ci zrobić
To Twój pierwszy taki cykl?
nie no co ty od kad pamietam to zawsze miałam kilka w roku takich
w tym tyg nie pojde do lekarza niestety bo maly mi sie rozchorował i nie mam go z kim zostawic.
czesto tak miałam a srednio moje cykle to taki po 43-45 dni
Ja tez miałam takie cykle ale po odstawieniu tabletek anty a potem sie okazało że to pco i dostałam leki i sie udało
ja tebletek nigdy nie bralam -
qrcze Kaja jak napisałaś, że się wywaliłaś to parsknęłam śmiechem w monitor, bo od razu stanął mi przed oczami mój piruet, który był wieki temu, ale był tak mistrzowski, że nigdy go nie zapomnę.
Dobrze, że głowy nie rozbiłaś.Effcia28 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:qrcze Kaja jak napisałaś, że się wywaliłaś to parsknęłam śmiechem w monitor, bo od razu stanął mi przed oczami mój piruet, który był wieki temu, ale był tak mistrzowski, że nigdy go nie zapomnę.
Dobrze, że głowy nie rozbiłaś.
Ja kiedyś też zaliczyłam wywrotke w opolu na prostym chodniku he he szłam do auta i bach jak długa a na rogu radiowóz stał odrazu panowie stróże kazali mi w alkomat dmuchać jak widzieli że za kierownicę wsiadam!!!!!!Fedra, Muska, Blondi22, muzarcia, Dodi lubią tę wiadomość
-
A ja w ogóle w sobotę byłam kłuta - pobrali mi z trzy fiolki krwi do badania + mocz. Sprawdziłam w necie wyniki i wszystkie są w porząsiu, tylko hemoglobina i hematokryt minimalnie za nisko.
Jeszcze mam do odbioru osobistego wynik badania na obecność HIV - pierwszy raz to miałam robione, ale domyślam się, że gdyby było coś nie tak, to by do mnie od razu zadzwonili!Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:qrcze Kaja jak napisałaś, że się wywaliłaś to parsknęłam śmiechem w monitor, bo od razu stanął mi przed oczami mój piruet, który był wieki temu, ale był tak mistrzowski, że nigdy go nie zapomnę.
Dobrze, że głowy nie rozbiłaś.
Kochana u mnie to norma sierota zostanie sierotą ehhhhhh -
2 kreski wrote:Kaja wrote:no dobra jestem szybko mi to poszło jeszcze zaliczyłam glebę po całej długości ulicy łbem zaryłam ,a teraz fakty test wyszedł ujemny tak jak się spodziewałam wiec jutro może przyjdzie @
o jejku kaja mam wyrzuty sumienia, mam nadzieje ze nie poobijalaś sie zbyt mocno. co co testu, to dopoki@ nie ma to zawsze szansa jest:)
Masz rację szansę mam