X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Shaggi,

ale mrożąca krew w żyłach historia o tym palcu!!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    ooo, to mnie w dzieciństwie często coś się przydarzało..raz z własnej winy jak np gdy miałam jakieś 7-8 lat i siostra zamknęła się w kuchni, a ja chcąc dostać się tam kopnęłam z półobrotu, hehehe...i szybę wybiłam i rozcięłam nogę.., albo kiedyś gdy z bratem mieliliśmy pomidory w maszynce do mięsa (chwała Bogu,wtedy mieliśmy wtedy ręczną a nie jak teraz elektryczną!) i brat uciął mi opuszek serdecznego palca....a i kiedyś też miałam na huśtawce wypadek - tyle,że ja nie wyleciałam jak z procy - jak Mauysia ale huśtawka razem ze mną przewróciła się do tyłu.

Rany kobity, co za historie.
    Jak my to dzieciństwo przeżyliśmy?!

Ja tez mam parę niezłych akcji na koncie. ;) Az nie będę wszystkich opowiadać bo się posikacie w pracy i w domu ;) Np. zawsze chciałam niańczyć mojego o 3 lata młodszego brata. Jak nie miał roku jeszcze to wyciągałam go z łóżeczka żeby się z nim bawić. Wyglądało to tak, że stawałam i ciągnęłam go za co się dało do góry i chciałam na zewnątrz wyciągnąć :P Nie stresujcie się - nigdy mi się nie udało bo siły nie miała, do tego mama mnie nakryła i nakrzyczała, że on za mały i bawić się nie będzie...
    innym razem chciałam go pobujać w wózku spacerówce (rodem z PRL oczywiście) i mi poleciał do przodu po schodach na półpiętro, całe szczęście był w szelkach i tak wisiał jak kaczka w tym wywalonym wózeczku. Jak tak o tym myślę, to chyba miałam zapędy na zabijakę jakiegoś... Zawsze chciałam dobrze, tylko sił mi w tym małym ciałku brakło ;)
    Kiedyś jak chciałam coś znad lodówki dostać (na lodówce stało) to postawiłam 1 taboret na drugi i kazałam bratu (3-letniemu wtedy chyba) trzymać nogi tego na dole i się wdrapałam na ten u góry. Na to weszła mama do kuchni i do teraz mi mówi, że prawie zawał miała jak tą piramidę ze mną na górze zobaczyła.
    Jak sobie o tym wszystkim pomyśle to ja osiwieje jak tylko to dziecko się urodzi ;)

Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najlepsza historie to chyba przeżyłam z moim byłym chłopakiem co z nim i jego rodzicami !! Jak się ma tylko pokój do dyspozycji no to ciasno czasem a że zachciało nam nie małe co nieco a jego rodzice w drugim pokoju no to trzeba sobie radzić jakoś!!! Ubrałam sobie spódniczkę usiadłam na moim byłym chłopaku no i wiecie co było !!! Ale żeby było śmiesznie w trakcie jego matka weszła do pokoju usiadła koło nas na wersalce i rozgadała się ile wlezie!! Ja już nie mogłam usiadzieć a zejść nie mogłam no bo wiecie!!!To była chyba najlepsza wpadka w mojej młodośći !!!:-):-):-)

Blondi22, Muska, mauysia, Wosebka, gocha04, Fedra, Libra, gadgeta, ann2224, Kaja, kiti, Dodi, mala29_ lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A najlepsza historie to chyba przeżyłam z moim byłym chłopakiem co z nim i jego rodzicami !! Jak się ma tylko pokój do dyspozycji no to ciasno czasem a że zachciało nam nie małe co nieco a jego rodzice w drugim pokoju no to trzeba sobie radzić jakoś!!! Ubrałam sobie spódniczkę usiadłam na moim byłym chłopaku no i wiecie co było !!! Ale żeby było śmiesznie w trakcie jego matka weszła do pokoju usiadła koło nas na wersalce i rozgadała się ile wlezie!! Ja już nie mogłam usiadzieć a zejść nie mogłam no bo wiecie!!!To była chyba najlepsza wpadka w mojej młodośći !!!:-):-):-)

no i prawie ja się posikałam ze śmiechu...
    hehe, ach te historie z młodości :D

AGA 30 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

hehe uśmialam sie normalnie ;) ;)

to ja kiedys z byłym jak bylam jeszcze gówniara to jak siedzileismy u niego w pokoju i mielismy ochote na małe co nie co to ( a w drwiach nie bylo klucza) to fotel podstawialismy pod drzwi ;) hehe

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muśka ale zachowalismy zimną krew i matka mojego byłego chłopaka się nie domysliła niczego !!! Ale do śmiechu nam wtedy to nie było!!:):-):-):-)

Muska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga!!!!!!!!Ja się dziś udałam!!!!Na skuterze, bez rękawiczek, liczyłam, że jest plus a tu w drodze patrzę zero! Co było robić? Wracać za daleko! Palce to aż pulsowały...jak będę chora to wiecie, porządnie do dupy nakopcie...należy mi się ale źle się dziś czułam żeby jechać autobusem, to za karę miałam telepawki...policja i straż miejska to jechali długo za mną he he, w końcu zajechałam do Centrum Chińskiego i rękawiczek nie było za to dorwałam palczaste skarpetki z powłoką antypoślizgową, idealne może nie były ale ciepło mi już było w pazury;-)Co za oferma ze mnie, no! Lecę się przebrać i dalej do Koźla, bo nie załatwiłam wszystkiego;-( masakra jakaś;-(

AGA 30, Muska, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga!!!!!!!!Ja się dziś udałam!!!!Na skuterze, bez rękawiczek, liczyłam, że jest plus a tu w drodze patrzę zero! Co było robić? Wracać za daleko! Palce to aż pulsowały...jak będę chora to wiecie, porządnie do dupy nakopcie...należy mi się ale źle się dziś czułam żeby jechać autobusem, to za karę miałam telepawki...policja i straż miejska to jechali długo za mną he he, w końcu zajechałam do Centrum Chińskiego i rękawiczek nie było za to dorwałam palczaste skarpetki z powłoką antypoślizgową, idealne może nie były ale ciepło mi już było w pazury;-)Co za oferma ze mnie, no! Lecę się przebrać i dalej do Koźla, bo nie załatwiłam wszystkiego;-( masakra jakaś;-(

To co umawiamy się o 15 na tym parkingu albo gdzieś indziej??:-)

• Muska Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Muśka ale zachowalismy zimną krew i matka mojego byłego chłopaka się nie domysliła niczego !!! Ale do śmiechu nam wtedy to nie było!!:):-):-):-)

no już prawie mi przeszło, a ut patrzę Twój komentarz i znowu sobie to wyobraziłam :D
    i znowu cisnę ;)

ach było się kiedyś młodym i nie do powstrzymania ;)

AGA 30 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    AGA 30 wrote:

no już prawie mi przeszło, a ut patrzę Twój komentarz i znowu sobie to wyobraziłam :D
    i znowu cisnę ;)

ach było się kiedyś młodym i nie do powstrzymania ;)

Muśka tylko sie nie posikaj he he!!!!!:-)

Muska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga może 15:30?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

Ok to ja o 15 sobie wyjadę to akurat dojadę przez 30 min!!!

• mauysia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Aga no weź Ty się zlituj, bo zaraz umrę ze śmiechu :D:D:D:D

AGA 30 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga też miałam podobną, tyle, że na pufie a puf był na kółkach a do pokoju weszła moja młodsza siostra... oj Ty diabełku Ty!

• mauysia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

Muzzi, nie osłabiaj mnie, pojechałaś NA SKUTERZE!!! Medal dla najbardziej szalonej laski w okolicy! Kurczę, tylko się nie pochoruj!

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    AGA 30 wrote:

Aga no weź Ty się zlituj, bo zaraz umrę ze śmiechu :D:D:D:D

NO co młodosć innymi regułami rządziła he he he!!!
    Ale nie polecam siedzenia w takiej pozycji i rozmawianie sobie z teściową!!!:-)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak by moja mam usiadła obok, to ja bym chyba no nie wiem Aga jestem pod wrażeniem he he! Wariatki z Was!Wszystkie jak jedna;-) Ale kochane wariatki!

AGA 30, Blondi22, Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas sypie snieg okropnie

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    u nas sypie snieg okropnie

U mnie cosik poleciało z rana i na razie cisza!!:-)

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia żeby z tej przejażdżki choroby nie było. Teraz znowu będzie wygrzewanko z lapkiem :) Ubierz się ciepło jak teraz będziesz wychodzić, żeby nie kusić losu.
    Aga o matko co za akcja z "teściówką".

AGA 30 lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
‹‹ 1938 1939 1940 1941 1942 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ