plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Muzarcia żeby z tej przejażdżki choroby nie było. Teraz znowu będzie wygrzewanko z lapkiem
Ubierz się ciepło jak teraz będziesz wychodzić, żeby nie kusić losu.
Aga o matko co za akcja z "teściówką".
Gocha przyszła niedoszła teściówka he he he!!! -
tak wiem, dlatego w cudzysłowiu -"teściówką"
AGA 30 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:ale jaja u mnie też śnieg pada a dopiero co padał deszcz no to już to widze ile będzie znowu wypadków
My wczoraj wieczorem wracaliśmy do domu to auto wyciągali z przestanki bo koleś nie wyrobił na zakręcie całe szczęście ze ludzi nie było na przestanku!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Fedra wrote:ale jaja u mnie też śnieg pada a dopiero co padał deszcz no to już to widze ile będzie znowu wypadków
My wczoraj wieczorem wracaliśmy do domu to auto wyciągali z przestanki bo koleś nie wyrobił na zakręcie całe szczęście ze ludzi nie było na przestanku!!!!!!!
Masakra a ja mam jechać do Krakowa dzisiaj busem i nawet nie moge z tej jazdy zrezygnowac bo mam egzamin z angielskiego... a Ci kierowcy to jeżdzą tak że szkoda gadać aż się boje...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiec chyba juz nic dzisiaj nie bedzie mial robionego bo mowil mi przez telefon ze musi byc w szpitalu conajmniej 3 dni zeby nfz szpitalowi zaplacil wiec pewnie dzisiaj przyjecie, jutro biopsja no i do srody polezy i w srode dopiero wypis... a wyniki dopiero za dwa tygodnie niestety:( nic mu podczas samej biopsji nie powiedza...
a na razie ma przykazanie po szpitalu essentiale forte 3X2 tabletki brac i dietka, zero tluszczu i alkoholu a pozostale leki ograniczyc do minimum. Najlepiej wszystko gotowane, zupki, ryze i warzywka zeby lekkostrawne bylo...
juz slyszalam w jego glosie jak BBBAAAARRRRDDDDZZZOOO sie z tego cieszy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyz forum jestem na biezaco bo czytalam zawsze kiedy tylko mialam chwile czasu... muzarciu i agus tylko nam zdajcie relacje ze spotkania
normalnie chyba pierwsze spotkanie tak w realu na naszym forum
ja tak sobie coraz czesciej mysle ze trzeba jednak cos zorganizowac bo strasznie chcialabym Was wszystkie poznac... :*
AGA 30, Fedra, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
-
gadgeta wrote:wiec chyba juz nic dzisiaj nie bedzie mial robionego bo mowil mi przez telefon ze musi byc w szpitalu conajmniej 3 dni zeby nfz szpitalowi zaplacil wiec pewnie dzisiaj przyjecie, jutro biopsja no i do srody polezy i w srode dopiero wypis... a wyniki dopiero za dwa tygodnie niestety:( nic mu podczas samej biopsji nie powiedza...
a na razie ma przykazanie po szpitalu essentiale forte 3X2 tabletki brac i dietka, zero tluszczu i alkoholu a pozostale leki ograniczyc do minimum. Najlepiej wszystko gotowane, zupki, ryze i warzywka zeby lekkostrawne bylo...
juz slyszalam w jego glosie jak BBBAAAARRRRDDDDZZZOOO sie z tego cieszy...
Hej gadgetuś,
Ale paranoja! Musi leżeć 3 dni w szpitalu z powodu biopsji... No comments...
Będę jutro trzymać kciuki, żeby biopsja nie wykazała nic niepokojącego.gadgeta, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:wiec chyba juz nic dzisiaj nie bedzie mial robionego bo mowil mi przez telefon ze musi byc w szpitalu conajmniej 3 dni zeby nfz szpitalowi zaplacil wiec pewnie dzisiaj przyjecie, jutro biopsja no i do srody polezy i w srode dopiero wypis... a wyniki dopiero za dwa tygodnie niestety:( nic mu podczas samej biopsji nie powiedza...
juz slyszalam w jego glosie jak BBBAAAARRRRDDDDZZZOOO sie z tego cieszy...
musi być silny, wszystko przetrwać i raz dwa trzy wracać do zdrowia, sił nabierać, bo już za parę miesięcy będzie mógł tylko pomarzyć o takiej labie;P jak będzie w nocy wstawał i tulił małego szkraba:* uściskaj go serdecznie:* my tu wszystkie wierzymy w szczęśliwe zakończenie:* nie ma innej opcji i już!gadgeta, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:z forum jestem na biezaco bo czytalam zawsze kiedy tylko mialam chwile czasu... muzarciu i agus tylko nam zdajcie relacje ze spotkania
normalnie chyba pierwsze spotkanie tak w realu na naszym forum
ja tak sobie coraz czesciej mysle ze trzeba jednak cos zorganizowac bo strasznie chcialabym Was wszystkie poznac... :*
jakby się udało spotkać, to ja bym się ze wzruszenia pierwsza rozbeczała;)AGA 30, gadgeta, Fedra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość