Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Muzarcia żeby z tej przejażdżki choroby nie było. Teraz znowu będzie wygrzewanko z lapkiem :) Ubierz się ciepło jak teraz będziesz wychodzić, żeby nie kusić losu.
    Aga o matko co za akcja z "teściówką".

Gocha przyszła niedoszła teściówka he he he!!!:-)

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wiem, dlatego w cudzysłowiu -"teściówką":)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UWAGA UWAGA Gadgetka się skrada :P
    Witam Cię Kochana :D

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja też kłaniam się nisko Gadgetko!!!:-)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jaja u mnie też śnieg pada a dopiero co padał deszcz no to już to widze ile będzie znowu wypadków :(

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko jak się czujesz? Mam nadzieję, że dajesz radę kochana...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    ale jaja u mnie też śnieg pada a dopiero co padał deszcz no to już to widze ile będzie znowu wypadków :(

My wczoraj wieczorem wracaliśmy do domu to auto wyciągali z przestanki bo koleś nie wyrobił na zakręcie całe szczęście ze ludzi nie było na przestanku!!!!!!!:-(:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo Gadgetka:) czekam na dobre wieści:*

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Fedra wrote:

My wczoraj wieczorem wracaliśmy do domu to auto wyciągali z przestanki bo koleś nie wyrobił na zakręcie całe szczęście ze ludzi nie było na przestanku!!!!!!!:-(:-)

Masakra a ja mam jechać do Krakowa dzisiaj busem i nawet nie moge z tej jazdy zrezygnowac bo mam egzamin z angielskiego... a Ci kierowcy to jeżdzą tak że szkoda gadać aż się boje... :(

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc i czolem kochane:) juz myslalam ze zakradne sie niezauwazona...;P

nick nieaktualny, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:

Nie ma takiej opcji!!!:-)

• karoam Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam popoludnie mija kobitki? Ja juz wysiedziec nie moge- jakos nie mam serca do pracy dzis ;) Ale na pocieszenie czeka mnie wizyta psiapsioly z pierwszego pietra :D Beda ploteczki :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiescxi na razie nie mam zadnych:( bo moje kochanie pojechalo dzisiaj do szpitala, ze trzy godziny czekalo na izbie przyjec, potem badanie lekarskie, pobieranie krwi i na sali wyladowalo jakas godzine temu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:

dzisiaj to było niemożliwe!!!! ja czekam na jakieś wieści od Ciebie jak na boskie zmiłowanie!

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiec chyba juz nic dzisiaj nie bedzie mial robionego bo mowil mi przez telefon ze musi byc w szpitalu conajmniej 3 dni zeby nfz szpitalowi zaplacil wiec pewnie dzisiaj przyjecie, jutro biopsja no i do srody polezy i w srode dopiero wypis... a wyniki dopiero za dwa tygodnie niestety:( nic mu podczas samej biopsji nie powiedza...
    a na razie ma przykazanie po szpitalu essentiale forte 3X2 tabletki brac i dietka, zero tluszczu i alkoholu a pozostale leki ograniczyc do minimum. Najlepiej wszystko gotowane, zupki, ryze i warzywka zeby lekkostrawne bylo...
    juz slyszalam w jego glosie jak BBBAAAARRRRDDDDZZZOOO sie z tego cieszy... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przydało by się tak podmyć przed ta wizytą u gina co kobietki!! Badać może mnie nie będzie bo coś tam mi jeszcze kapie ale lepiej ze śmierdzącą pizdzioszką no nie jechać:-):-)

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z forum jestem na biezaco bo czytalam zawsze kiedy tylko mialam chwile czasu... muzarciu i agus tylko nam zdajcie relacje ze spotkania :) normalnie chyba pierwsze spotkanie tak w realu na naszym forum :) ja tak sobie coraz czesciej mysle ze trzeba jednak cos zorganizowac bo strasznie chcialabym Was wszystkie poznac... :*

nick nieaktualny, Fedra, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    wiec chyba juz nic dzisiaj nie bedzie mial robionego bo mowil mi przez telefon ze musi byc w szpitalu conajmniej 3 dni zeby nfz szpitalowi zaplacil wiec pewnie dzisiaj przyjecie, jutro biopsja no i do srody polezy i w srode dopiero wypis... a wyniki dopiero za dwa tygodnie niestety:( nic mu podczas samej biopsji nie powiedza...
    a na razie ma przykazanie po szpitalu essentiale forte 3X2 tabletki brac i dietka, zero tluszczu i alkoholu a pozostale leki ograniczyc do minimum. Najlepiej wszystko gotowane, zupki, ryze i warzywka zeby lekkostrawne bylo...

Hej gadgetuś,
    Ale paranoja! Musi leżeć 3 dni w szpitalu z powodu biopsji... No comments...
    Będę jutro trzymać kciuki, żeby biopsja nie wykazała nic niepokojącego.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:

musi być silny, wszystko przetrwać i raz dwa trzy wracać do zdrowia, sił nabierać, bo już za parę miesięcy będzie mógł tylko pomarzyć o takiej labie;P jak będzie w nocy wstawał i tulił małego szkraba:* uściskaj go serdecznie:* my tu wszystkie wierzymy w szczęśliwe zakończenie:* nie ma innej opcji i już!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    z forum jestem na biezaco bo czytalam zawsze kiedy tylko mialam chwile czasu... muzarciu i agus tylko nam zdajcie relacje ze spotkania :) normalnie chyba pierwsze spotkanie tak w realu na naszym forum :) ja tak sobie coraz czesciej mysle ze trzeba jednak cos zorganizowac bo strasznie chcialabym Was wszystkie poznac... :*

jakby się udało spotkać, to ja bym się ze wzruszenia pierwsza rozbeczała;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 1939 1940 1941 1942 1943 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ