plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLibra wrote:gadgeta wrote:z forum jestem na biezaco bo czytalam zawsze kiedy tylko mialam chwile czasu... muzarciu i agus tylko nam zdajcie relacje ze spotkania
normalnie chyba pierwsze spotkanie tak w realu na naszym forum
ja tak sobie coraz czesciej mysle ze trzeba jednak cos zorganizowac bo strasznie chcialabym Was wszystkie poznac... :*
jakby się udało spotkać, to ja bym się ze wzruszenia pierwsza rozbeczała;)
Liberka taka beksa z ciebie:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:gadgeta wrote:z forum jestem na biezaco bo czytalam zawsze kiedy tylko mialam chwile czasu... muzarciu i agus tylko nam zdajcie relacje ze spotkania
ja tak sobie coraz czesciej mysle ze trzeba jednak cos zorganizowac bo strasznie chcialabym Was wszystkie poznac... :*
Liberka taka beksa z ciebie:-)
ja rzadko płaczę.. a jak mi się zdarzy to najczęściej ze wzruszenia:)
hehehe.... a ostatnio to tylko przez sen płaczękażdy by się popłakał jakby mu się śniło to co mi;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2013, 13:10
-
gadgeta wrote:z forum jestem na biezaco bo czytalam zawsze kiedy tylko mialam chwile czasu... muzarciu i agus tylko nam zdajcie relacje ze spotkania
he he he ja planowałam z Ami się spotkać no ale Dziewczyna zaciażyła to teraz z tymi jej mdłościami nie mam serca ciągać po kawiarniachAGA 30, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyLibrus Mauysiu i reszta- dziekuje za wsparcie:)
ja tez mam nadzieje ze nie bedzie zle...
i ze nawet jesli wyjdzie cos niepokojacego to ze bedzie to cos co da sie wyleczyc...
Marek sam mowi ze on sie musi trzymac bo juz za ok 4 miesiace bedzie mial co robic...
agusia- mam nadzieje ze gin muzarci przebada Cie wzdluz i wszerz zapoda odpowiednie leczenie i juz niedlugo sie powiedzie nawet bez IUI...Libra, AGA 30, Fedra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszkoda ze ja mam nie mam do Was zbyt blisko...
jeszcze najblizej do natusi ale to tez ok 50 km...
a juz jakis czas temu planowalysmy spotkanie prawda? czy to nie u Rucienki mialo byc??? nad basenem hehe...?
Libra, Fedra, AGA 30, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:Librus Mauysiu i reszta- dziekuje za wsparcie:)
i ze nawet jesli wyjdzie cos niepokojacego to ze bedzie to cos co da sie wyleczyc...
Marek sam mowi ze on sie musi trzymac bo juz za ok 4 miesiace bedzie mial co robic...
agusia- mam nadzieje ze gin muzarci przebada Cie wzdluz i wszerz zapoda odpowiednie leczenie i juz niedlugo sie powiedzie nawet bez IUI...
Gadgetko będzie dobrze z twoim M!!Teraz to pawera do powrotu dostanie jak fasolka go pogoni zobaczysz!!!
No ja też mam nadzieję że gin mi pomoże coś!! chyba się poryczę przy nim jak mu będę opowiadać wszystko!!!gadgeta, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:szkoda ze ja mam nie mam do Was zbyt blisko...
a juz jakis czas temu planowalysmy spotkanie prawda? czy to nie u Rucienki mialo byc??? nad basenem hehe...?
To to trzeba robić ten zlot nad basenem jak najszybciej bo jak będziemy odwlekać to same brzuchy w basenie pływać bedą a nie my!!!Fedra, gadgeta, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
gadgeta wrote:Librus Mauysiu i reszta- dziekuje za wsparcie:)
agusia- mam nadzieje ze gin muzarci przebada Cie wzdluz i wszerz zapoda odpowiednie leczenie i juz niedlugo sie powiedzie nawet bez IUI...
Gadgetko na pewno będzie dobrze musi być i już.
Twój Marek to na pewno silny facet do tego ma powód do walki bo przecież niebawem zostanie tatą i musi być silny i dzielny i zdrowygadgeta, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:gadgeta wrote:z forum jestem na biezaco bo czytalam zawsze kiedy tylko mialam chwile czasu... muzarciu i agus tylko nam zdajcie relacje ze spotkania
hehehe.... a ostatnio to tylko przez sen płaczękażdy by się popłakał jakby mu się śniło to co mi;P
ojj Libra to ja też jak już płaczę to najczęściej ze wzruszenia i czasem ze złości.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gadgeta wrote:szkoda ze ja mam nie mam do Was zbyt blisko...
Gadgetko, my planujemy z rodzinką wpaść na parę dni do Torunia, ale dopiero w sierpniu, więc będę już wyekwipowana w prezencik dla juniora
Bo chcemy się wybrać na ten festiwal światła SKYWAY, ale jeszcze nie ma daty... Rok temu byliśmy i nam się zarąbiście podobało!!! A jeszcze jakbyśmy się przy okazji załapali na jakiś koncercik Mariusza Lubomskiego to w ogóle byłoby lodzio-miodzio -
nick nieaktualnygocha04 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:gadgeta wrote:z forum jestem na biezaco bo czytalam zawsze kiedy tylko mialam chwile czasu... muzarciu i agus tylko nam zdajcie relacje ze spotkania
ojj Libra to ja też jak już płaczę to najczęściej ze wzruszenia i czasem ze złości.
Ja to ostatnio często gęsto ze złości wyję he he he jak kojot do księżyca!! -
Aga to na pewno musisz złość rozładować, bo nie zdrowo jest ją dusić w sobie. Weź trzaśnij jakąś szafką.
Libra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia- jaka szkoda ze sie wtedy nie znalysmy...
bo my z markiem tez na skywayu bylismy...
bysmy poszli wtedy razem hehe
ale nic straconego-nadrobimy w sierpniu jesli tylko bedziesz sie dobrze czula...
nie wiem czy uda sie akurat zalatwic Lubomskiego hihi ale kto wie...
w kazdym razie na pewno Ci wtedy nie odpuszcze spotkania!!!mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:ann2224 wrote:Blondi22 wrote:muzarcia wrote:Blondi marsz do lekarza!!!! Za długo to trwa!!! Jak nie pójdziesz to się zastanowię co Ci zrobić
To Twój pierwszy taki cykl?
nie no co ty od kad pamietam to zawsze miałam kilka w roku takich
w tym tyg nie pojde do lekarza niestety bo maly mi sie rozchorował i nie mam go z kim zostawic.
czesto tak miałam a srednio moje cykle to taki po 43-45 dni
Ja tez miałam takie cykle ale po odstawieniu tabletek anty a potem sie okazało że to pco i dostałam leki i sie udało
Jakie leki Ann? Możesz napisać?
sorki że dopiero teraz brałam od grudnia CYCLO-PROGYNOVA 21tabletak potem przerwa dostałam @ potem od 2 dnia cyklu clo przez 5 dni i od 7 dnia CYCLO-PROGYNOVA i juz @ nie przyszła :)ta cyclo to 2 radzaje tabl 1 estrogen a potem 2 progesteron te tableki sktócły mi cykl po 21 tabletkach po 5 dniach od ich odstawienia dostałam @ regulója długosc cyklu:) -
nick nieaktualny