X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    gadgeta wrote:
    z forum jestem na biezaco bo czytalam zawsze kiedy tylko mialam chwile czasu... muzarciu i agus tylko nam zdajcie relacje ze spotkania :) normalnie chyba pierwsze spotkanie tak w realu na naszym forum :) ja tak sobie coraz czesciej mysle ze trzeba jednak cos zorganizowac bo strasznie chcialabym Was wszystkie poznac... :*

jakby się udało spotkać, to ja bym się ze wzruszenia pierwsza rozbeczała;)

Liberka taka beksa z ciebie:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to będziemy musiały zrobić jakąś fotkę i na FB wkleić dla was dziewczyny!!:-)

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    gadgeta wrote:
    z forum jestem na biezaco bo czytalam zawsze kiedy tylko mialam chwile czasu... muzarciu i agus tylko nam zdajcie relacje ze spotkania :) normalnie chyba pierwsze spotkanie tak w realu na naszym forum :) ja tak sobie coraz czesciej mysle ze trzeba jednak cos zorganizowac bo strasznie chcialabym Was wszystkie poznac... :*

ja rzadko płaczę.. a jak mi się zdarzy to najczęściej ze wzruszenia:)
    hehehe.... a ostatnio to tylko przez sen płaczę:) każdy by się popłakał jakby mu się śniło to co mi;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2013, 13:10

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:

he he he ja planowałam z Ami się spotkać no ale Dziewczyna zaciażyła to teraz z tymi jej mdłościami nie mam serca ciągać po kawiarniach :D

AGA 30, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus Mauysiu i reszta- dziekuje za wsparcie:)
    ja tez mam nadzieje ze nie bedzie zle...
    i ze nawet jesli wyjdzie cos niepokojacego to ze bedzie to cos co da sie wyleczyc...
    Marek sam mowi ze on sie musi trzymac bo juz za ok 4 miesiace bedzie mial co robic... :P
    agusia- mam nadzieje ze gin muzarci przebada Cie wzdluz i wszerz zapoda odpowiednie leczenie i juz niedlugo sie powiedzie nawet bez IUI...

Libra, AGA 30, Fedra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda ze ja mam nie mam do Was zbyt blisko... :( jeszcze najblizej do natusi ale to tez ok 50 km...
    a juz jakis czas temu planowalysmy spotkanie prawda? czy to nie u Rucienki mialo byc??? nad basenem hehe...?

Libra, Fedra, AGA 30, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    i ze nawet jesli wyjdzie cos niepokojacego to ze bedzie to cos co da sie wyleczyc...
    Marek sam mowi ze on sie musi trzymac bo juz za ok 4 miesiace bedzie mial co robic... :P
    agusia- mam nadzieje ze gin muzarci przebada Cie wzdluz i wszerz zapoda odpowiednie leczenie i juz niedlugo sie powiedzie nawet bez IUI...

Gadgetko będzie dobrze z twoim M!!Teraz to pawera do powrotu dostanie jak fasolka go pogoni zobaczysz!!!
    No ja też mam nadzieję że gin mi pomoże coś!! chyba się poryczę przy nim jak mu będę opowiadać wszystko!!!

gadgeta, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    szkoda ze ja mam nie mam do Was zbyt blisko... :( jeszcze najblizej do natusi ale to tez ok 50 km...
    a juz jakis czas temu planowalysmy spotkanie prawda? czy to nie u Rucienki mialo byc??? nad basenem hehe...?

To to trzeba robić ten zlot nad basenem jak najszybciej bo jak będziemy odwlekać to same brzuchy w basenie pływać bedą a nie my!!!:-):-):-)

Fedra, gadgeta, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:

Gadgetko na pewno będzie dobrze musi być i już.
    Twój Marek to na pewno silny facet do tego ma powód do walki bo przecież niebawem zostanie tatą i musi być silny i dzielny i zdrowy :)

gadgeta, Libra lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    gadgeta wrote:

hehehe.... a ostatnio to tylko przez sen płaczę:) każdy by się popłakał jakby mu się śniło to co mi;P

ojj Libra to ja też jak już płaczę to najczęściej ze wzruszenia i czasem ze złości.:)

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:

Gadgetko, my planujemy z rodzinką wpaść na parę dni do Torunia, ale dopiero w sierpniu, więc będę już wyekwipowana w prezencik dla juniora :D

Bo chcemy się wybrać na ten festiwal światła SKYWAY, ale jeszcze nie ma daty... Rok temu byliśmy i nam się zarąbiście podobało!!! A jeszcze jakbyśmy się przy okazji załapali na jakiś koncercik Mariusza Lubomskiego to w ogóle byłoby lodzio-miodzio :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    gadgeta wrote:

ojj Libra to ja też jak już płaczę to najczęściej ze wzruszenia i czasem ze złości.:)

Ja to ostatnio często gęsto ze złości wyję he he he jak kojot do księżyca!!

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to na pewno musisz złość rozładować, bo nie zdrowo jest ją dusić w sobie. Weź trzaśnij jakąś szafką.:)

Libra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę kobietki!! Jeszcze pocztę muszę zaliczyć i do ściany płaczu podejść (bankomatu).
    Wieczorkiem napiszę co i jak po mojej wizycie!!Miłego popołudnia zyczę!!!:-)

Libra, Fedra, karoam, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia- jaka szkoda ze sie wtedy nie znalysmy... :(
    bo my z markiem tez na skywayu bylismy... :)
    bysmy poszli wtedy razem hehe
    ale nic straconego-nadrobimy w sierpniu jesli tylko bedziesz sie dobrze czula...
    nie wiem czy uda sie akurat zalatwic Lubomskiego hihi ale kto wie...
    w kazdym razie na pewno Ci wtedy nie odpuszcze spotkania!!!

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Lecę kobietki!! Jeszcze pocztę muszę zaliczyć i do ściany płaczu podejść (bankomatu).
    Wieczorkiem napiszę co i jak po mojej wizycie!!Miłego popołudnia zyczę!!!:-)

powodzenia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus to powodzenia i usciskaj od nas Muzarcie :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    ann2224 wrote:
    Blondi22 wrote:
    muzarcia wrote:
    Blondi marsz do lekarza!!!! Za długo to trwa!!! Jak nie pójdziesz to się zastanowię co Ci zrobić ;-) To Twój pierwszy taki cykl?

nie no co ty od kad pamietam to zawsze miałam kilka w roku takich
    w tym tyg nie pojde do lekarza niestety bo maly mi sie rozchorował i nie mam go z kim zostawic.
    czesto tak miałam a srednio moje cykle to taki po 43-45 dni

Ja tez miałam takie cykle ale po odstawieniu tabletek anty a potem sie okazało że to pco i dostałam leki i sie udało :)

Jakie leki Ann? Możesz napisać?

sorki że dopiero teraz brałam od grudnia CYCLO-PROGYNOVA 21tabletak potem przerwa dostałam @ potem od 2 dnia cyklu clo przez 5 dni i od 7 dnia CYCLO-PROGYNOVA i juz @ nie przyszła :)ta cyclo to 2 radzaje tabl 1 estrogen a potem 2 progesteron te tableki sktócły mi cykl po 21 tabletkach po 5 dniach od ich odstawienia dostałam @ regulója długosc cyklu:)

event.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga- powodzenia z wizyta! :)
    No i milego spotkania towarzyskiego ;)

AGA 30 lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam z wami wirtualną kawkę;) Spijam kawkę, szamię ciasto;) jejku:) jak ja kocham być na urlopie:)

mauysia, gadgeta, Fedra, karoam, Kaja, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 1940 1941 1942 1943 1944 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ