plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja zbieram sie dziewczynki zeby zjesc jakis obiadek a potem sie chyba zdrzemne.
postaram sie zagladac do was czesciej w miare mozliwosci, trzymam kciuki za wszystkie cykle w toku, pozytywne testy zielone kropki i brak wstretnej@
caly czas jestem z Wami myslami, buziaczki i milego popoludnia mimo nawrotu zimy- to juz naprawde ostatnie podrygi zdychajacej ostrygi... nie ma bata- juz niedlugo slonko wroci...Fedra, gocha04, Libra, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:ja zbieram sie dziewczynki zeby zjesc jakis obiadek a potem sie chyba zdrzemne.
postaram sie zagladac do was czesciej w miare mozliwosci, trzymam kciuki za wszystkie cykle w toku, pozytywne testy zielone kropki i brak wstretnej@
caly czas jestem z Wami myslami, buziaczki i milego popoludnia mimo nawrotu zimy- to juz naprawde ostatnie podrygi zdychajacej ostrygi... nie ma bata- juz niedlugo slonko wroci...
pa Gadgetko, odpoczywaj, uściskaj m, wymasuj dzidzię przez brzuszek :* trzymaj się Kochana:*gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ponownie
Gadgetko trzymam moooooooooooogooooooooocno kciuki za to by biopsja Twojego Kochanego wyszła pomyślnie i abyś mogła spokojnie już cieszyć się ciążąA co do tego pobytu w szpitalu, to dla mnie cały nasz system zdrowotny (a może to NFZ??) jest chore! My też czasem musieliśmy z Małym leżeć w Szpitalu 3 dni, choć badania mógł mieć zrobione w jeden dzień!
Aguś, o której masz tę wizytę? No i wyściskaj moooooooooooooocno Muzarcie i oczywiście fotka koniecznie
Fedra! Weź no Ty zezwij te Babki, co to ma znaczyć? Znów nie uaktualniły danych do tabelki!!!
Karoam, zgłoś Fedrusi naszej Kochanej swoje dane do tabelki ,bo właśnie weszłam tam, by poszukać terminu Twojej @ i nie ma wcale:(
I wyślij mi trochę słoneczka....ahhhkaroam, gadgeta, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:a ja mam z wami wirtualną kawkę
Spijam kawkę, szamię ciasto;) jejku:) jak ja kocham być na urlopie:)
no nie teraz to zachciało mi się torta, jeszcze w domu kawałek jestwolnego też ci zazdroszczę. Poszłabym na takie 6 miesięczne najlepiej.
Gadgetka smacznego.gadgeta lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:Libra wrote:a ja mam z wami wirtualną kawkę
Spijam kawkę, szamię ciasto;) jejku:) jak ja kocham być na urlopie:)
no nie teraz to zachciało mi się torta, jeszcze w domu kawałek jestwolnego też ci zazdroszczę. Poszłabym na takie 6 miesięczne najlepiej.
Gadgetka smacznego.
hehehe... to mam nadzieję, że od lipca pójdziemy na zwolnienie;)gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatusia wrote:Witam was wszystkie
Wygościłam się wczoraj za wszystkie czasy
Nawet ovu wyznaczyło mi owulacjea myślałam,że cykl bezowulacyjny mi się trafił
Co nowego? Jakaś fasolka u nas się pojawiła???
Natuś, czekamy na testy dwóch Babeczek : Kiti i Kajinatusia lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Witam ponownie
Gadgetko trzymam moooooooooooogooooooooocno kciuki za to by biopsja Twojego Kochanego wyszła pomyślnie i abyś mogła spokojnie już cieszyć się ciążąA co do tego pobytu w szpitalu, to dla mnie cały nasz system zdrowotny (a może to NFZ??) jest chore! My też czasem musieliśmy z Małym leżeć w Szpitalu 3 dni, choć badania mógł mieć zrobione w jeden dzień!
Aguś, o której masz tę wizytę? No i wyściskaj moooooooooooooocno Muzarcie i oczywiście fotka koniecznie
Fedra! Weź no Ty zezwij te Babki, co to ma znaczyć? Znów nie uaktualniły danych do tabelki!!!
Karoam, zgłoś Fedrusi naszej Kochanej swoje dane do tabelki ,bo właśnie weszłam tam, by poszukać terminu Twojej @ i nie ma wcale:(
I wyślij mi trochę słoneczka....ahhh
Wysylam duuuuuuzo sloneczka
A co tabelki- tu na forum mam wpisac czy jak? Bo troche zielona jestemRozumiem, ze niezbedne info to nick-ilosc miesiecy staran(czy moze tylko te z ovu?)-wiek-termin@-wojewodztwo (no tu to bedzie maly problem
)
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Shagga_80 wrote:Witam ponownie
A co tabelki- tu na forum mam wpisac czy jak? Bo troche zielona jestemRozumiem, ze niezbedne info to nick-ilosc miesiecy staran(czy moze tylko te z ovu?)-wiek-termin@-wojewodztwo (no tu to bedzie maly problem
)
to wpisz Egipt;)
puść Fedrze wiadomość na priv... a jak nie masz jej w przyjaciółkach, to napisz do mnie:) przekażę jej prośbę -
Shagga_80 wrote:natusia wrote:Witam was wszystkie
Natuś, czekamy na testy dwóch Babeczek : Kiti i Kaji
Shagga, Kaja już zrobiła test i negatywny wyszedł. Wiadomo robiony był po południu to może nie być aż tak wiarygodny.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Libra wrote:karoam wrote:Shagga_80 wrote:Witam ponownie
)
to wpisz Egipt;)
puść Fedrze wiadomość na priv... a jak nie masz jej w przyjaciółkach, to napisz do mnie:) przekażę jej prośbę
Nie mam Fedry, no i Ciebie tez nie
Ale mam ShaggeShaggus- moge wyslac do Ciebie?
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Libra wrote:karoam wrote:Shagga_80 wrote:Witam ponownie
)
to wpisz Egipt;)
puść Fedrze wiadomość na priv... a jak nie masz jej w przyjaciółkach, to napisz do mnie:) przekażę jej prośbę
Nie mam Fedry, no i Ciebie tez nie
Ale mam ShaggeShaggus- moge wyslac do Ciebie?
wysłałam Ci zaproszenie:)karoam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Shagga_80 wrote:natusia wrote:Witam was wszystkie
Natuś, czekamy na testy dwóch Babeczek : Kiti i Kaji
Shagga, Kaja już zrobiła test i negatywny wyszedł. Wiadomo robiony był po południu to może nie być aż tak wiarygodny.
Przed chwilą i ja to odkryłam na Jej wykresie...ale to nie beta negatywna, więc ja nadal trzymam kciuki
A może Kaja kupiła więcej niż jeden test i jutro już z pierwszego porannego moczu zatestuje??Albo na betę skoczy,co?
Mauysia, ja za to mam coś dziś za dużo sił - nawet przed chwilą dostałam od Szefa robótkę w ramach walki z nudą i zastanawiam się,czy nie zacznę rysować zaraz
Karoam, Fedra jest na bieżąco z czytaniem forum, tak więc nawet myślę, że jak tu wpiszesz swoje dane to Ona odnotuje je
To samo tyczy się pozostałych, co to jeszcze widnieją w tabelce ze starymi datami @ !!karoam, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny