X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zbieram sie dziewczynki zeby zjesc jakis obiadek a potem sie chyba zdrzemne.
    postaram sie zagladac do was czesciej w miare mozliwosci, trzymam kciuki za wszystkie cykle w toku, pozytywne testy zielone kropki i brak wstretnej@
    caly czas jestem z Wami myslami, buziaczki i milego popoludnia mimo nawrotu zimy- to juz naprawde ostatnie podrygi zdychajacej ostrygi... nie ma bata- juz niedlugo slonko wroci... :)

Fedra, gocha04, Libra, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    ja zbieram sie dziewczynki zeby zjesc jakis obiadek a potem sie chyba zdrzemne.
    postaram sie zagladac do was czesciej w miare mozliwosci, trzymam kciuki za wszystkie cykle w toku, pozytywne testy zielone kropki i brak wstretnej@
    caly czas jestem z Wami myslami, buziaczki i milego popoludnia mimo nawrotu zimy- to juz naprawde ostatnie podrygi zdychajacej ostrygi... nie ma bata- juz niedlugo slonko wroci... :)

pa Gadgetko, odpoczywaj, uściskaj m, wymasuj dzidzię przez brzuszek :* trzymaj się Kochana:*

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie :)
    Gadgetko trzymam moooooooooooogooooooooocno kciuki za to by biopsja Twojego Kochanego wyszła pomyślnie i abyś mogła spokojnie już cieszyć się ciążą :) A co do tego pobytu w szpitalu, to dla mnie cały nasz system zdrowotny (a może to NFZ??) jest chore! My też czasem musieliśmy z Małym leżeć w Szpitalu 3 dni, choć badania mógł mieć zrobione w jeden dzień!

Aguś, o której masz tę wizytę? No i wyściskaj moooooooooooooocno Muzarcie i oczywiście fotka koniecznie :)

Fedra! Weź no Ty zezwij te Babki, co to ma znaczyć? Znów nie uaktualniły danych do tabelki!!!

Karoam, zgłoś Fedrusi naszej Kochanej swoje dane do tabelki ,bo właśnie weszłam tam, by poszukać terminu Twojej @ i nie ma wcale:(
    I wyślij mi trochę słoneczka....ahhh

karoam, gadgeta, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    a ja mam z wami wirtualną kawkę;) Spijam kawkę, szamię ciasto;) jejku:) jak ja kocham być na urlopie:)

no nie teraz to zachciało mi się torta, jeszcze w domu kawałek jest :) wolnego też ci zazdroszczę. Poszłabym na takie 6 miesięczne najlepiej.

Gadgetka smacznego.

gadgeta lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Libra wrote:
    a ja mam z wami wirtualną kawkę;) Spijam kawkę, szamię ciasto;) jejku:) jak ja kocham być na urlopie:)

no nie teraz to zachciało mi się torta, jeszcze w domu kawałek jest :) wolnego też ci zazdroszczę. Poszłabym na takie 6 miesięczne najlepiej.

Gadgetka smacznego.

hehehe... to mam nadzieję, że od lipca pójdziemy na zwolnienie;):P

gocha04 lubi tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was wszystkie :)
    Wygościłam się wczoraj za wszystkie czasy :)
    Nawet ovu wyznaczyło mi owulacje :) a myślałam,że cykl bezowulacyjny mi się trafił ;) Co nowego? Jakaś fasolka u nas się pojawiła???

Fedra lubi tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, gdzie Twój wykres...kurcze jestem uzależniona od oglądania Waszych wykresów :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Nawet ovu wyznaczyło mi owulacje :) a myślałam,że cykl bezowulacyjny mi się trafił ;) Co nowego? Jakaś fasolka u nas się pojawiła???

Natuś, czekamy na testy dwóch Babeczek : Kiti i Kaji :)

natusia lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Gadgetko trzymam moooooooooooogooooooooocno kciuki za to by biopsja Twojego Kochanego wyszła pomyślnie i abyś mogła spokojnie już cieszyć się ciążą :) A co do tego pobytu w szpitalu, to dla mnie cały nasz system zdrowotny (a może to NFZ??) jest chore! My też czasem musieliśmy z Małym leżeć w Szpitalu 3 dni, choć badania mógł mieć zrobione w jeden dzień!

Aguś, o której masz tę wizytę? No i wyściskaj moooooooooooooocno Muzarcie i oczywiście fotka koniecznie :)

Fedra! Weź no Ty zezwij te Babki, co to ma znaczyć? Znów nie uaktualniły danych do tabelki!!!

Karoam, zgłoś Fedrusi naszej Kochanej swoje dane do tabelki ,bo właśnie weszłam tam, by poszukać terminu Twojej @ i nie ma wcale:(

Wysylam duuuuuuzo sloneczka :)

A co tabelki- tu na forum mam wpisac czy jak? Bo troche zielona jestem ;) Rozumiem, ze niezbedne info to nick-ilosc miesiecy staran(czy moze tylko te z ovu?)-wiek-termin@-wojewodztwo (no tu to bedzie maly problem ;) )

Libra lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://szafunia.pl/11752-z_kobieta_to_jak_z.html#prettyPhoto

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra, gdzie Twój wykres...kurcze jestem uzależniona od oglądania Waszych wykresów :)

nie ma:);P
    zaraz Ci udostępnie

• natusia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w takim razie trzymam kciuki za Kiti i Kaję :)
    Robię dzis porządki w szafkach,mój m niedawno pojechał do pracy wiec mam trochę czasu :)

kiti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Shagga_80 wrote:

A co tabelki- tu na forum mam wpisac czy jak? Bo troche zielona jestem ;) Rozumiem, ze niezbedne info to nick-ilosc miesiecy staran(czy moze tylko te z ovu?)-wiek-termin@-wojewodztwo (no tu to bedzie maly problem ;) )

to wpisz Egipt;)
    puść Fedrze wiadomość na priv... a jak nie masz jej w przyjaciółkach, to napisz do mnie:) przekażę jej prośbę:)

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    natusia wrote:

Shagga, Kaja już zrobiła test i negatywny wyszedł. Wiadomo robiony był po południu to może nie być aż tak wiarygodny.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety dzienna bateryjka mi się już prawie wyczerpała... Padam na pyszczysko... Ziewam niemiłosiernie... Na szczęście za niecałe 10 minut się zbieram :)
    Życzę Wam miłego popołudnia, PA!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również życzę miłego popołudnia :)
    Biorę się za porządki :)

• karoam Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    karoam wrote:
    Shagga_80 wrote:

to wpisz Egipt;)
    puść Fedrze wiadomość na priv... a jak nie masz jej w przyjaciółkach, to napisz do mnie:) przekażę jej prośbę:)

Nie mam Fedry, no i Ciebie tez nie :(

Ale mam Shagge :) Shaggus- moge wyslac do Ciebie?

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Libra wrote:
    karoam wrote:
    Shagga_80 wrote:

to wpisz Egipt;)

Nie mam Fedry, no i Ciebie tez nie :(

Ale mam Shagge :) Shaggus- moge wyslac do Ciebie?

wysłałam Ci zaproszenie:)

karoam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    natusia wrote:

Shagga, Kaja już zrobiła test i negatywny wyszedł. Wiadomo robiony był po południu to może nie być aż tak wiarygodny.

Przed chwilą i ja to odkryłam na Jej wykresie...ale to nie beta negatywna, więc ja nadal trzymam kciuki :)
    A może Kaja kupiła więcej niż jeden test i jutro już z pierwszego porannego moczu zatestuje?? :) Albo na betę skoczy,co?

Mauysia, ja za to mam coś dziś za dużo sił - nawet przed chwilą dostałam od Szefa robótkę w ramach walki z nudą i zastanawiam się,czy nie zacznę rysować zaraz :)

Karoam, Fedra jest na bieżąco z czytaniem forum, tak więc nawet myślę, że jak tu wpiszesz swoje dane to Ona odnotuje je :)

To samo tyczy się pozostałych, co to jeszcze widnieją w tabelce ze starymi datami @ !!

karoam, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga - wyczytałaś coś z mego wykresu? hehehe - testowałam Twoim testem w sobotę;)

‹‹ 1941 1942 1943 1944 1945 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ