X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś ja nie widzę Twojego wykresu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2013, 14:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już widziałam :D
    Jaki ładny plusik :D

Libra lubi tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga też mam cichą nadzieję, że test się u Kai pomylił.
    Dobrze, że już 15:40 bo już nie dam rady siedzieć.

Libra zgadza się na wakacje już na wolnym trzeba być!:) a co ile można pracować, coś od życia nam się należy ;)

pa Mauysia

Shagga_80, Libra, kiti lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • karoam Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra- wyslalam info do Ciebie :)

Libra lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale już jestem ohhh i 6 str do nadrobienia jak wy to robicie ,ale mam wzdęcia ,aż mnie brzuch boli pewnie już się zbliża !!!

karoam lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

mnie to tak brzuch napiernicza... jak nigdy!wczoraj wpół zgięta chodziłam i myślałam, że coś tam pęknie... a tu dzisiaj sadek tempki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, kurcze nie rozumiem nic z Twojego wykresu - śluz płodny nadal, tempka jeszcze nie rośnie a tu już + ...hmmm, że też Mauysia się już ewakuowała, Ona zawsze coś mądrego wyczyta z wykresu :)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

sprawdź wiadomości

karoam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra, kurcze nie rozumiem nic z Twojego wykresu - śluz płodny nadal, tempka jeszcze nie rośnie a tu już + ...hmmm, że też Mauysia się już ewakuowała, Ona zawsze coś mądrego wyczyta z wykresu :)

pisałam ostatnio, że mam ładne wykresy i tak zajść nie mogę? to było z tydzień temu... i napisałam, że teraz czekam na popierniczony wykres... hehee - mówisz masz:) hehehe

Shagga_80, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam - bałagan w domu jak nie wiem, zaraz wraca Mąż ....same rozumiecie ;)
    Później pewnie zajrzę jeszcze :)

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A najlepsza historie to chyba przeżyłam z moim byłym chłopakiem co z nim i jego rodzicami !! Jak się ma tylko pokój do dyspozycji no to ciasno czasem a że zachciało nam nie małe co nieco a jego rodzice w drugim pokoju no to trzeba sobie radzić jakoś!!! Ubrałam sobie spódniczkę usiadłam na moim byłym chłopaku no i wiecie co było !!! Ale żeby było śmiesznie w trakcie jego matka weszła do pokoju usiadła koło nas na wersalce i rozgadała się ile wlezie!! Ja już nie mogłam usiadzieć a zejść nie mogłam no bo wiecie!!!To była chyba najlepsza wpadka w mojej młodośći !!!:-):-):-)

hahahahahhahahahhahahhahahahahhahhahhahahahahhahahahahahah ale akcja hahahahhahahahahahahahahahhahahahaz sie poplakalam hahahahha

Muska, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:

pisałam ostatnio, że mam ładne wykresy i tak zajść nie mogę? to było z tydzień temu... i napisałam, że teraz czekam na popierniczony wykres... hehee - mówisz masz:) hehehe

wiesz...2 pierwsze moje wykresy tu były popierniczone...trzeci był ładny...a skoro u Ciebie są ładne wykresy to teraz kolej na nieładny a też owocny :D
    I tej wersji będę się trzymała :D
    A póki co nie wypuszczaj Męża z sypialni :D
    I tym akcentem się żegnam...czas coś porobić ;)
    Buziaki

Libra lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    karoam wrote:

sprawdź wiadomości

Sprawdzone i odpisane :)

Libra lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny po weekendzie. Zaraz was nadrobie a poki co wszem i wobec oglaszam ze nowy cykl rozpoczelam:). W koncu moj dlugi i pokrecony cykl sie skonczyl. I z tym cyklem rozpoczynam ponownie starania:)
    Tak wiec Fedrus prosze wpisz mnie do tabelki.
    lat 28, sląske, a cykl staran hmmm nie wiem wlasnie, wpisz jak uwazasz albo 1 (bo jednak bylam w ciazy) albo 4 (bo jednak nie wyszlo...)

Libra, Muska, Shagga_80, Dodi, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:

mnie to tak brzuch napiernicza... jak nigdy!wczoraj wpół zgięta chodziłam i myślałam, że coś tam pęknie... a tu dzisiaj sadek tempki...

Libra uwielbiam twoje cykle. Przez to, że nie należą do długich są tak dynamiczne, że z terminem @ 2x mnie miniesz hehe:)

Libra lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:

Libra uwielbiam twoje cykle. Przez to, że nie należą do długich są tak dynamiczne, że z terminem @ 2x mnie miniesz hehe:)

eno... aż tak szybka nie jestem;) ale fakt - z naszej tu forumowej grupki to mam chyba najkrótsze cykle (24dc +/-1dc)... od listopada jest to mój 6 cykl tutaj;)
    teraz chyba mi się troszkę wydłuży cykl lub będzie bezowulacyjny... zobaczymy:)

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dziewczynki ale czy to normalne że prl mi tak skoczyła od września jak wtedy ale w 21dc miałam 13 a teraz ponad 50 w 3 dc!!!:-(
    A niecałe 2 lata temu byla 22 w 3dc!!!

Agus widze ze my to podobnie ostatnio jedziemy... ty robilas progesteron i ja w ten sam dzien, teraz robilas proalktyne i ja ide jutro zrobic, tez w 3 dniu cyklu:), no i moze bedzie tak ze w tym cyklu ty zaciązysz i ja tez hehe:P

Libra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgetko ciesze sie ze do nas zajrzalas:) suuuuuper ze maluszek juz tańcuje w brzuszku, z twoim M bedzie dobrze, musi byc!

Ide dalej czytac.

gadgeta lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no doczytalam. Kiti mam nadzieje ze jak zrobisz test z porannego moczu to pojawi sie druga kreseczka :) kaju u Ciebie tez!.

Fedrus zapomnialam podac terminu @- 09.04.

kiti, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jedziemy z męzulkiem na 3 dni do Krakowa... mialbyc to czas staraniowy wiec tak sobie zaplanowalismy odskocznie na ten czas... no ale pech chcial ze tak cykl mi sie zamotał, przedłużyl ze wyjazd nam przypada nie na plodne dni, ale na okresowe... ale pppppppeeecccchhh

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 1942 1943 1944 1945 1946 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ