plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:dziewczyny co wy dzis na obiadek robicie bo ja nie mam pomyslu...
a zaraz wybieram sie do sklepu
ja nie robię NICboli mnie głowa ,gardło,ucho i żle się czuję jeden dzień bez obiadu chyba przeżyją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2013, 10:14
jeju lubi tę wiadomość
-
Sylwia ja ostatnio taki miałam grudkowaty to zaczełam brac macmiror bo dla mnie to ewidentnie infekcja
taki być nie powinien!!!jeju lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
dziewczynki kochane uciekam a Wy możecie trzymać kciuki jesli ktos wierzy we mnie
buziaki i miłego reszty dnia
Gosia Libra myslę i podglądamgocha04, Blondi22, Wosebka, Dodi, Libra, natusia, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
znów mi lewe oko mgłą zachodzi i źrenica powiększona w stosunku do drugiej, takie są skutki pracy ehh nie sprzyja mi tu powietrze i komputer.
Beata trzymam kciuki! Już niedługo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2013, 10:22
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:dziewczyny mam dzis strasznie wodnisty sluz ale jest jakis metny i grudkowaty. To napewno nie grzybica bo ona wyglada jak ser bialy( wiem bo nie raz ja mialam) moze to sluz po owulce- moze taki byc?
dla mnie to wygląda jakbyśmiała być przed owulką... ale ten pozytywny test owu... trzeba działać i czekac do kolejnych pomiarów -
nick nieaktualnyHej słońca...odrobinę posunęłam się z porządkami do przodu, doczytałam pozostałe strony i czuję się bardziej komfortowo...
Kiti dziękuję za miłe słowa w związku z moim pomysłem...a dach i tak trzeba zrobić, bo to takie pudło teraz a nie dom;-)już w tym roku będzie ślicznie;-)Nawet jak z balkonem nie wyjdzie...i tak będzie ładnie...
Muszę dzis peeling z kawy i cynamonu sobie zrobić to odżyję trochę...ech...idę dalej popracować...
Libra, Dodi, jeju lubią tę wiadomość
-
udalo mi sie dodzwonic do tej ginekolog i kazala przyjsc dzisiaj o 18:30- ale mi serducho wali- tak sie boje co mi wyjdzie i co mi powie. Nie robilam usg dopochwowego juz ponad rok i cytologi tez...wezme do niej wszystkie stare badania. Jak myslicie jesli przyjmuje prywatnie to czy moze mi dac skierowanie na badania bezplatnie? czy tez bede musiala placic? ona pracuje tez w szpitalu
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Effcia28 wrote:i co Libruś nadal nie idzie zmienić tego obrazka?
nie daję rady!!! cały czas lipa w tym temacie...
podczytuje was i tez tu się wypowiem - u mnie też kicha i dalej z tą ruda kokowatą utknęłamDzisiaj dostałam komunikat z ovu, że obrazków zmienić się nie da.
Wy mnie tu nawet przez tego rudego awatarka nie poznajecie i tak jakoś mi smutno -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:udalo mi sie dodzwonic do tej ginekolog i kazala przyjsc dzisiaj o 18:30- ale mi serducho wali- tak sie boje co mi wyjdzie i co mi powie. Nie robilam usg dopochwowego juz ponad rok i cytologi tez...wezme do niej wszystkie stare badania. Jak myslicie jesli przyjmuje prywatnie to czy moze mi dac skierowanie na badania bezplatnie? czy tez bede musiala placic? ona pracuje tez w szpitalu
Jak prywatnie to i za badania płacić będziesz musiała niestety!!!