plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:No na razie się nie pojawiła - pewnie znów się wyczilałtowuje (fajne słowo!) od staraniowych stresów.
Ale może nasz czyta - jeśli tak to HEEEJ WOSEBKO< POZDRAWIAM
ja też *)
Wosebka, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
mauysia wrote:No na razie się nie pojawiła - pewnie znów się wyczilałtowuje (fajne słowo!) od staraniowych stresów.
no hej:)no czytam Was regularnie:)ale nie bardzo mam o czym pisać..wiec nie zaśmiecam forum..ale jestem ze wszystkim nba bieżąco:)
Beata, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wosebka wrote:mauysia wrote:No na razie się nie pojawiła - pewnie znów się wyczilałtowuje (fajne słowo!) od staraniowych stresów.
no hej:)no czytam Was regularnie:)ale nie bardzo mam o czym pisać..wiec nie zaśmiecam forum..ale jestem ze wszystkim nba bieżąco:)
Fajnie Cię czytać Wosebko i wiedzieć, że trzymasz rękę na forumowym pulsie
Wosebka, Beata, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Witaj kochana
a jak samopoczucie?
ale może lepiej sie nie nakrecac ja czułam sie nie nakręcona jeszcze parę dni temu.... a teraz tylko wyglądam.... i marze..
nick nieaktualny, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny szybkiego tygodnia życzę!

Muzarciu fajny suwak z niebieską tancerką.
Blondi a ty też się odchudzasz?
Beata, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
ej to i ja chyba sie wezmę za odchudzanie choc mam nadzieję że mi kopów nie nastrzelacie

bo zacznę od wagi mniejszej niż wy dązycie
Oliwka 2006

-
mauysia wrote:Wosebka wrote:mauysia wrote:No na razie się nie pojawiła - pewnie znów się wyczilałtowuje (fajne słowo!) od staraniowych stresów.
Fajnie Cię czytać Wosebko i wiedzieć, że trzymasz rękę na forumowym pulsie
no staram sie:)ale ostatnio na wszystko mi czasu brakuje..ciagle tylko praca-dom...i tak leci dzień z dniem..ale mauysia Twoja fasolinke widziałam:)śliczniutka i az miło popatrzec było:)i pomarzyc..
że moze i ja kiedyś tam będe mieć takie cudo w brzuchu:)
Beata, nick nieaktualny, mauysia lubią tę wiadomość
-
Beata przeczucia jak zawsze takie same, że nic z tego.
A termometru to dobrze byłoby się pozbyć, żeby ten tydzień przeżyć spokojnie.
nick nieaktualny, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
witam dziewczęta

no Beatka ładnie się ta twoja tempka utrzymuje i nie ma bata musi już tak zostać
u mnie też dzisiaj pochmurno...
Dodi, nick nieaktualny, Beata lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:cześć dziewczyny szybkiego tygodnia życzę!

Muzarciu fajny suwak z niebieską tancerką.
Blondi a ty też się odchudzasz?
no niestety trzeba zrzuc ten bagaz hehe
ale cięzko mam bo bardzo malo jem i ćwicze i waga nawet sie nie ruszy ;/
-
Beata wrote:Witaj kochana
a jak samopoczucie?
ale może lepiej sie nie nakrecac ja czułam sie nie nakręcona jeszcze parę dni temu.... a teraz tylko wyglądam.... i marze..
hej Beti:)a samopczucie nawet ok:)nie staram sie wiec nie myśle..m musi ta bakterie wyleczyc..ale lekarka mu nie chce dać antybiotyku..skoro nie ma objawów..bo bezobjawowoych się nie leczy..ma duzo pić jeść żurawine no i dodatkowo kupiłam mu sok 100 % z żurawin:)i po swietach powtórzyc badanie:)jak dalej bedzie to moze pomyśli o jakims leczeniu:)ale u m w zeszłym tyg był facet mierzyc go do nowego wózka:)i on tez wózkowicz i mu tam troche podpowiadał w róznych dziedzinach zycia jak sobie je ułatwic:)no i kazał mu raz w tyg pic 200 ml wódki:)he he że to niby w pecherzu działa jak antybiotyk:)i sie starsznie duzo sika po tym i wypłukuje bakterie:)i faktycznie działa:)hihi:)m sikał jak szalony po tym:)więc moze obejdzie sie bez leczenia:)a no i on tez gadał z tym gosciem o staraniach..i z jednej strony mnie to troche zasmuciło co mówił:(a z drugiej dało nadzieje..ten facet ma aż 3 dzieci:)i wszystkie sa poczęte po wypadku:)
Dodi, kiti, Blondi22, Ola_czeka, nick nieaktualny, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:AGA 30 wrote:Hej laseczki!!! Jak tam po weekendzie u was!!

U mnie szaro i ponuro za oknem
Kiedy ta wiosna przyjdzie??
jest do kitu ale my się Aga nie damy tej pogodzie...
A to na bank się nie damy!!! Zaciśniemy zęby i przeczekamy do wiosny he he he:-)