plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:dziewczyny czy którąś bolały kiedykolwiek sutki? co to moze być mnie pierwszy raz w życiu...ale widze ze jest taka opcja więc ma ona jakies znaczenie dla cyklu?
mnie bolały kilka dni przed pozytywnym testem ciążowym-ale ja Cie nie nakręcam:)Beata, jeju lubią tę wiadomość
-
ojej naprawdę nie u mnie to nie możliwe.... zobacz jakie mam tempki powalone... dzis 36.61 zawsze tak mam dzień przed@ jestem pewna że jutro mnie nawiedzi, choc chcialabym ją przepędzić ale chyba jest za blisko
jeju lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra wrote:buuuu... u mnie też ciągle pada:(... ja już ewidentnie mam dosyć zimy! chcę się już przerzucić na lekkie ciuszki i wiosenne kurtki
JA TEŻ JA TEŻ! Oczami wyobraźni już czasem widzę się skąpaną w promieniach słońca, w krótkiej sukience, w sandałach... A nie zakutaną w grubą kurtę i buty śniegowce!!! To jest skandal normalnieZaraz sprawdzę prognozę długoterminową...
Libra, Kaja, Dodi, Wosebka lubią tę wiadomość
-
ej tam jeszcze migrena mi sie zaczyna chyba z tego przejęcia, cały czas mi sie chce wymiotowac i głowa boli
dlatego tym bardziej straciłam nadzieje...w ciaży nigdy mnie głowa ni ebolała ani nie wymiotowałamjeju lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Effcia28 wrote:Beata wrote:dziewczyny czy którąś bolały kiedykolwiek sutki? co to moze być mnie pierwszy raz w życiu...ale widze ze jest taka opcja więc ma ona jakies znaczenie dla cyklu?
mnie bolały kilka dni przed pozytywnym testem ciążowym-ale ja Cie nie nakręcam:)
Mnie czasem bolą przed @, ale nie zawsze.Beata lubi tę wiadomość
-
Każdy jest inny i to na prawdę tak różnie bywa:)mówię o sutkach
u mnie też temperatura sobie skacze raz tak raz tak już nawet na nią nie patrzę ta w poprzednim cyklu bardziej mi się podobała:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2013, 07:41
jeju lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Libra wrote:buuuu... u mnie też ciągle pada:(... ja już ewidentnie mam dosyć zimy! chcę się już przerzucić na lekkie ciuszki i wiosenne kurtki
JA TEŻ JA TEŻ! Oczami wyobraźni już czasem widzę się skąpaną w promieniach słońca, w krótkiej sukience, w sandałach... A nie zakutaną w grubą kurtę i buty śniegowce!!! To jest skandal normalnieZaraz sprawdzę prognozę długoterminową...
hehe Mayuś mam to samo... ale w prognozie nic dobrego nie widac
ale damy radę juz bliżej jak dalej, niedługo przyjdzie piękne słonkojeju lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
no cóz ale wicie jaki z tego wniosek że tak naprawdę na nic te obserwacje bo i tak z nich nic wyczytac nie można...
jeju lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:mauysia wrote:Libra wrote:buuuu... u mnie też ciągle pada:(... ja już ewidentnie mam dosyć zimy! chcę się już przerzucić na lekkie ciuszki i wiosenne kurtki
hehe Mayuś mam to samo... ale w prognozie nic dobrego nie widac
ale damy radę juz bliżej jak dalej, niedługo przyjdzie piękne słonko
Przynajmniej w Wielkanoc ma już być ok. 10 stopni (przynajmniej na Warmii, gdzie spędzimy Święta), w następne dni nawet 12, 14... Więc byle dotrwać do Wielkanocy! -
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra wrote:buuuu... u mnie też ciągle pada:(... ja już ewidentnie mam dosyć zimy! chcę się już przerzucić na lekkie ciuszki i wiosenne kurtki
Właśnie! wczoraj jak zasypiałam miałam takie miłe ciepłe odczucie, że jeszcze chwileńka i już będzie wiosna, słoneczko... a dzisiaj taki szok przeżyłam jak wyszłam z domu! dzisiaj będę chyba przechodzić depresję zimową -
Muska wrote:Hej Olu,
my dalej równo lecimy widzęNawet @ będziemy oczekiwać w tym samym czasie, hihi.
No to będą emocje.
Jak tam staranka? Rozpoczęte?W ogóle to bardzo bardzo się starasz czy po prostu starasz przez małe s?
Hej Muska:) Oj widzę, że Ty już szybujesz, u mnie nadal zębatka. Fajnie, że razem będziemy przez to przechodzić
Kochana, jeśli chodzi o staranka, to ja przez ostatnie 2 lata przechodziłam różne fazy od pewności, że na luzie zaraz zajdę, po większe schizy, że coś jest nie tak, i znowu luz, będzie dobrze. Staraliśmy się i z zegarkiem w ręku i szliśmy na żywioł, i jak w laboratorium kiedy lekarz mówił "teraz" i wtedy kiedy wydawało nam się, że być może teraz a może wcale nie:)
Po 2 latach pierwszy raz weszłam na forum, tu do Was, ale bardziej pod kątem grupy wsparcia niż faktycznych starań z termometrem w tyłku:) Jesteśmy przebadani na wszystkie strony, zostało mi tylko badanie drożności, byłam na wielu monitoringach więc wiem, że trafialiśmy w porę i nic z tego nie wynikało. Więc nie wiem jakiej wielkości S postawić sobie w tym cyklu przed słowem "starania"Muska lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:no cóz ale wicie jaki z tego wniosek że tak naprawdę na nic te obserwacje bo i tak z nich nic wyczytac nie można...
No prawda- obserwacje najbardziej przydają się w okresie okołoowulacyjnym, a potem to już zależnie od kobiety...Effcia28, Libra, Muska, Wosebka lubią tę wiadomość
-
Oj Ola, u mnie to jeszcze żadne szybowania
Moje temperaturki lubią sobie skakać i robić różne górki i doliny... Przewiduję owu gdzieś na okolice weekendu dopiero. Zgadzam się trochę z Beatą, że nawet te obserwacje nie dają pewności co się dzieje na dany moment w organizmie. No ale na pewno nie szkodzą, a pomagają się zorientować mniej więcej na czym stoimy
A pytałam o "s" bo ja tak właśnie teraz mam. Najwidoczniej teraz mój czas na luzMoże za miesiąc mnie weźmie i będę mieć duże "S".
No, to sobie spokojnie czekamy i korzystamy z uroków życia małżeńskiegomauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Beata wrote:no cóz ale wicie jaki z tego wniosek że tak naprawdę na nic te obserwacje bo i tak z nich nic wyczytac nie można...
No prawda- obserwacje najbardziej przydają się w okresie okołoowulacyjnym, a potem to już zależnie od kobiety...
hehehe... do tego częściowo się zastosowałam;) nie wpisuję w tym cyklu objawów... a może w przyszlym dojrzeję do tego, że po owulce przestanę badać szyjkę i mierzyć tempkęhehehe:) zobaczymy:)