plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:dobra dziewczyny ide kolacje robic- a tak na marginesie dziwnie ze test z allegro pokazal dwie krechy- ale czytalam ze sa poprostu do d...
dobranoc wam milej nocki
Sylwia - 2 krechy na teście owu nie oznacza, że wystąpiła owulka, tylko, że organizm się do niej przygotowuje... i test owu może być pozytywny a owulki może nie być, bo organizm się rozmyśli...
to wszystko jest naprawdę skomplikowane...
jedno jest pewne... przebadasz się i będziesz wiedziała na czym stoisz... ginka Cię trochę "podreguluje" i będzie dobrze... dobranoc:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2013, 20:10
mauysia, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
Od soboty Młody mi choruje, więc nie miałam kiedy zajrzeć...w sobotę i niedzielę sama Go leczyłam (lekami wziewnymi) ale gdy wczoraj doszła do gorączka wiedziałam,że bez antybiotyku nie obejdzie się...mamy już porządnie opanowane zachowanie w takich sytuacjach, więc nie zdziwiła mnie dzisiejsza rozmowa z Panią doktor.
Nie mam czasu niestety nadrobić czytania , więc liczę,że któraś w skrócie powie jakie są niusy? Jakieś nowe testy, @ za wcześnie gdzieś przylazła?
Sylwia ja miałam robione badania w Szpitalu właśnie pod kątem PCOS i też musiałam być na początku @..mnie przez to ominęły Chrzciny bratanka M, ale cóż...zdrowie najważniejszeNo i poza tym, wydaje się,że ta lekarka konkretna jest i zabrała się odpowiednio do sprawy...trzymam kciuki za dalszą diagnozę
Libra, samira, mauysia, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
gocha ja mu powiedziałam ,że w środę jak któraś bedzie rodzić to niech zciśnie nogi teraz moja kolej ten się śmiał i mi powiedział ,żeby tak można było zrobić to by miał czas na Lunch
Muska, gocha04, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Hej Babeczki
Od soboty Młody mi choruje, więc nie miałam kiedy zajrzeć...w sobotę i niedzielę sama Go leczyłam (lekami wziewnymi) ale gdy wczoraj doszła do gorączka wiedziałam,że bez antybiotyku nie obejdzie się...mamy już porządnie opanowane zachowanie w takich sytuacjach, więc nie zdziwiła mnie dzisiejsza rozmowa z Panią doktor.
Nie mam czasu niestety nadrobić czytania , więc liczę,że któraś w skrócie powie jakie są niusy? Jakieś nowe testy, @ za wcześnie gdzieś przylazła?
Sylwia ja miałam robione badania w Szpitalu właśnie pod kątem PCOS i też musiałam być na początku @..mnie przez to ominęły Chrzciny bratanka M, ale cóż...zdrowie najważniejszeNo i poza tym, wydaje się,że ta lekarka konkretna jest i zabrała się odpowiednio do sprawy...trzymam kciuki za dalszą diagnozę
hej Shagga:) względna cisza nastała przed kolejnym wysypem terminów testów;)
i kuruj Młodego:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2013, 20:34
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:Hej Babeczki
i kuruj Młodego:)
Dzięki LibraWysyp testów jakoś w okolicy środy,tak?
A Kaja, co tam u Ciebie? -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra wrote:Shagga_80 wrote:Hej Babeczki
i kuruj Młodego:)
Dzięki LibraWysyp testów jakoś w okolicy środy,tak?
A Kaja, co tam u Ciebie?
kolejne testy: natusia - 20.03., Mała29 - 20.03., gocha04 - 23.03Shagga_80, Muska, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:A mój Kubuś jest naprawdę dzielny
Dzielnie znosi dwa rodzaje inhalacji, oczyszczanie noska oraz wszystkie leki. Teraz tylko czas pokaże,czy gorzej się nie rozwinie...
dzielny chłopak:) zdrówka dla niego:)Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra moją niech wyśle w kosmos bo mam focha i nie lubię jej !!!!
Ferda szaleje super !!!
sahgga Kubuś dzielny po rodzicach nie podaje sie tak łatwo!!!! brawo !!buzaki od ciotek z netuShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny