X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he ... no własnie tez mam te testy z allegro ... ;\ czyli bez komentarza ... dobranoc Sylwia ;) tez zaraz zmykam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dobra dziewczyny ide kolacje robic- a tak na marginesie dziwnie ze test z allegro pokazal dwie krechy- ale czytalam ze sa poprostu do d...
    dobranoc wam milej nocki

Sylwia - 2 krechy na teście owu nie oznacza, że wystąpiła owulka, tylko, że organizm się do niej przygotowuje... i test owu może być pozytywny a owulki może nie być, bo organizm się rozmyśli...
    to wszystko jest naprawdę skomplikowane...
    jedno jest pewne... przebadasz się i będziesz wiedziała na czym stoisz... ginka Cię trochę "podreguluje" i będzie dobrze... dobranoc:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2013, 20:10

mauysia, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 kochana jestesmy większości w tej samej sytuacji ja tez mam takie badanie jak TY!!!! ale fajnie ze normalna babka z niej

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :)
    Od soboty Młody mi choruje, więc nie miałam kiedy zajrzeć...w sobotę i niedzielę sama Go leczyłam (lekami wziewnymi) ale gdy wczoraj doszła do gorączka wiedziałam,że bez antybiotyku nie obejdzie się...mamy już porządnie opanowane zachowanie w takich sytuacjach, więc nie zdziwiła mnie dzisiejsza rozmowa z Panią doktor.
    Nie mam czasu niestety nadrobić czytania , więc liczę,że któraś w skrócie powie jakie są niusy? Jakieś nowe testy, @ za wcześnie gdzieś przylazła?

Sylwia ja miałam robione badania w Szpitalu właśnie pod kątem PCOS i też musiałam być na początku @..mnie przez to ominęły Chrzciny bratanka M, ale cóż...zdrowie najważniejsze :) No i poza tym, wydaje się,że ta lekarka konkretna jest i zabrała się odpowiednio do sprawy...trzymam kciuki za dalszą diagnozę :)

Libra, samira, mauysia, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha ja mu powiedziałam ,że w środę jak któraś bedzie rodzić to niech zciśnie nogi teraz moja kolej ten się śmiał i mi powiedział ,żeby tak można było zrobić to by miał czas na Lunch :-)

Muska, gocha04, Blondi22 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shagga80 witam i kurujcie sie moja droga !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Od soboty Młody mi choruje, więc nie miałam kiedy zajrzeć...w sobotę i niedzielę sama Go leczyłam (lekami wziewnymi) ale gdy wczoraj doszła do gorączka wiedziałam,że bez antybiotyku nie obejdzie się...mamy już porządnie opanowane zachowanie w takich sytuacjach, więc nie zdziwiła mnie dzisiejsza rozmowa z Panią doktor.
    Nie mam czasu niestety nadrobić czytania , więc liczę,że któraś w skrócie powie jakie są niusy? Jakieś nowe testy, @ za wcześnie gdzieś przylazła?

Sylwia ja miałam robione badania w Szpitalu właśnie pod kątem PCOS i też musiałam być na początku @..mnie przez to ominęły Chrzciny bratanka M, ale cóż...zdrowie najważniejsze :) No i poza tym, wydaje się,że ta lekarka konkretna jest i zabrała się odpowiednio do sprawy...trzymam kciuki za dalszą diagnozę :)

hej Shagga:) względna cisza nastała przed kolejnym wysypem terminów testów;)
    i kuruj Młodego:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2013, 20:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:

Dzięki Libra :) Wysyp testów jakoś w okolicy środy,tak?
    A Kaja, co tam u Ciebie?

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaga a u mnie nic nowego dziś miała być wizysta ,ale rodzicielki maja pierwszeństwo na środę mogę dopiero bo ma wolny termin na wieczór ,ale jeszcze musze dzwonić koło 15 wieć czekam właśnicie na @@@@@@

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:

Dzięki Libra :) Wysyp testów jakoś w okolicy środy,tak?
    A Kaja, co tam u Ciebie?

kolejne testy: natusia - 20.03., Mała29 - 20.03., gocha04 - 23.03

Shagga_80, Muska, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój Kubuś jest naprawdę dzielny :) Dzielnie znosi dwa rodzaje inhalacji, oczyszczanie noska oraz wszystkie leki. Teraz tylko czas pokaże,czy gorzej się nie rozwinie...

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra oby było tak jak chcemy wszystkie dla każdej z nas !!!!czyli 2 kreski jupi

Libra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A mój Kubuś jest naprawdę dzielny :) Dzielnie znosi dwa rodzaje inhalacji, oczyszczanie noska oraz wszystkie leki. Teraz tylko czas pokaże,czy gorzej się nie rozwinie...

dzielny chłopak:) zdrówka dla niego:)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra oby było tak jak chcemy wszystkie dla każdej z nas !!!!czyli 2 kreski jupi

Fedra napisała, że wszystkie @ zakopała;) także trzeba mieć nadzieję;)

Kaja, Shagga_80, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra moją niech wyśle w kosmos bo mam focha i nie lubię jej !!!!
    Ferda szaleje super !!!
    sahgga Kubuś dzielny po rodzicach nie podaje sie tak łatwo!!!! brawo !!buzaki od ciotek z netu

Shagga_80 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra koleżanki dobrej nocki i oczywiście owocnej!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam i ja...kończę oglądać Lekarzy i do łózia...
    Dobranoc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też się żegnam... dobranoc

• Muska Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja właśnie nadrobiłam i tez szybciutko mykam spać bo m krzyczy że już późno...
    ps.
    Libra, blondyno, mam nadzieję, że niedługo odzyskamy nasze awatarki :)

Libra, Kaja lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej miśki:) czas wstać:)
    jak można tak spać:)
    wasz sen już całe wieki trwa:)
    no wstawać! raz dwa:)

dzień dobry:) dzień dobry:) pobudka;)

mala29_, Kaja, Muska, mauysia, Beata, karoam, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość

‹‹ 2057 2058 2059 2060 2061 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ