plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska wrote:Oj Ola, u mnie to jeszcze żadne szybowania
Moje temperaturki lubią sobie skakać i robić różne górki i doliny... Przewiduję owu gdzieś na okolice weekendu dopiero. Zgadzam się trochę z Beatą, że nawet te obserwacje nie dają pewności co się dzieje na dany moment w organizmie. No ale na pewno nie szkodzą, a pomagają się zorientować mniej więcej na czym stoimy
A pytałam o "s" bo ja tak właśnie teraz mam. Najwidoczniej teraz mój czas na luzMoże za miesiąc mnie weźmie i będę mieć duże "S".
No, to sobie spokojnie czekamy i korzystamy z uroków życia małżeńskiego
No u mnie też zapowiada się przyjemny acz pracowity weekend:) a potem zobaczymy czy będzie "Spokój", "spokój", "Schiza" czy "schiza"Muska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jedynie w szpitalu bo wyrko miałam przy oknie a jak przyjechałam z badania miałam taki odlot i tak się słabo czułam i podobno byłam blada jak ściana kazałam sobie uchylić okno a wtedy z -10 było na dworze.A ja leżałam z 15 minut nie miałam sił się przykryć.Innej opcji nie widzę
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Rucia wrote:Cześć dziewczynki.
Zima chyba nigdy nam nie odpuści
cześć Rutka:)jak ja Cie dawno nie widziałam:)
Stęskniłam się za Tobą normalnie:)
Effciu ostatnio was tylko podglądamNie mam weny do pisania
Poza tym o wiele więcej można w domu zdziałać, gdy nie siedzę tyle przed komputerem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2013, 08:06
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Effcia28 wrote:Rucia wrote:Cześć dziewczynki.
cześć Rutka:)jak ja Cie dawno nie widziałam:)
Stęskniłam się za Tobą normalnie:)
Effciu ostatnio was tylko podglądamNie mam weny do pisania
Poza tym o wiele więcej można w domyu zdziałać, gdy nie sidzę tyle przed komputerem
Tak to prawda:)Umykam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2013, 08:06
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Cześć dziewczynki.
cześć Rutka:) co u Ciebie?
Fatalniecholera wie, czy owulacja mi się spóźnia, czy mam cykl bezowulacyjny ( z dwojga złego wole drugą opcję ). Nie chciałabym, żeby @ przyszła później, bo twedy będę zmuszona przełożyć HSG
Od wczoraj biorę dupka, więc temperatury mogą być zachwiane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2013, 08:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Cześć Ruciu,
ale skoro bezowulacyjny to też nie wiadomo, kiedy się zakończy... A tak to byś przynajmniej wiedziała że te 12 dni po skoku.
No, zobaczymy.
Mayuś w ostatnim czasie mam dosyć regularne cykle 28-32 dni, więc będę się modliła, żeby nic w tym temacie się nie zmieniło
Strasznie Was zaniedbałam, ale obiecuję poprawę. Teraz lecę na fejsa zobaczyć co tam ciekawego słychaćDosyć interesujący post Zośki rzucił mi się w oczy
Dodi, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:mauysia wrote:Cześć Ruciu,
ale skoro bezowulacyjny to też nie wiadomo, kiedy się zakończy... A tak to byś przynajmniej wiedziała że te 12 dni po skoku.
No, zobaczymy.
Mayuś w ostatnim czasie mam dosyć regularne cykle 28-32 dni, więc będę się modliła, żeby nic w tym temacie się nie zmieniło
Strasznie Was zaniedbałam, ale obiecuję poprawę. Teraz lecę na fejsa zobaczyć co tam ciekawego słychaćDosyć interesujący post Zośki rzucił mi się w oczy
No właśnie dziwiłam się, że na razie puściłaś tego posta mimo uszu -
Witam Wszystkie forumowe koleżanki
Ja dziś znowu późno w porównaniu do Was, ale ta pogoda mnie dobija normalnie... Sypie, leje, brzydko, ponuro, masakra jakaś
Kaja kurcze, ale musimy się z Tobą naczekać na tą wizytę... może ten lekarz boi się Ciebie przyjąć
Sylwia fajnie, że trafiłaś na rzeczową ginkę, bo przynajmniej wiesz jakie podjąć działania w dobrym kierunku... Obyś szybciej zaszła niż skończyła diagnozowanie
Shagga zdrówka dla Twojego Kubusia życzę, Effcia dla Ciebie również :*
Kurcze ostatnio tak mi się nic nie chce, ze szok. Podczytuję Was na bieżąco, ale nie mogę się jakoś wbić w temat hehe
Czekam również na wyniki naszych testujących w najbliższym czasie, pozdrawiam Gadgetkę poprzez Marysię i mimo wszystko życzę Wam miłego dnia :*Rucia, Kaja, mauysia, Libra, gadgeta, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:Cześć Ruciu,
No, zobaczymy.
No właśnie dziwiłam się, że na razie puściłaś tego posta mimo uszu
Musiałam się z Nim oswoićmauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
dodi witammmmm cię hmmm wiesz kto go tam wie ..........jutro już mu nie odpuszczę pojadę do tego szpitala i go przypilnuję jak tam się jakaś rodzicielka pokaże to jej powiem ,że ma nogi skrzyżować i tak już bedzie miała roczny macierzyński Załapie się
Dodi, Libra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Kaja zawsze możesz czekać cierpliwie i między porodami na wizytę wskoczyć hehe
nie no spoko... jak już Cię pewnie weźmie na tapetę to Cię tak przemangluje, że zobaczysz
będzie dobrze
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
Gadgetka pozdrawiamy Was!
Effcia ogrzej sobie to ucho. Nie wiem może spirtu na watkę nakrop i wsadź do ucha i owiń się szalikiem. Moja babcia tak zawsze robiła.
Shagga dzielny synio niedługo wyzdrowieje.
Mauysia, ale mi sie podoba jak piszesz Leoś, Leo.mauysia, Dodi, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧