plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA 30 witamyyyyyyy Milicja w domu matkoooo ale rozrabiaka z ciebie ?!
Ale szczęście nie ja narozrabiałam !!!!
Okradli pgr u nas w wiosce i chodzili po mieszkańcach się pytać czy ktoś coś widział!!! Ale minę miałam nie za bardzo jak im drzwi otworzyłam no bo zaraz jakieś głupie rzeczy do głowy przychodzą he he he:-)Rucia lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:gocha04 wrote:cześć dziewczyny
Gadgetka pozdrawiamy Was!
Effcia ogrzej sobie to ucho. Nie wiem może spirtu na watkę nakrop i wsadź do ucha i owiń się szalikiem. Moja babcia tak zawsze robiła.
Shagga dzielny synio niedługo wyzdrowieje.
Mauysia, ale mi sie podoba jak piszesz Leoś, Leo.
Właśnie sobie tak myślałam ale bałam się ,że to może mi zaszkodzić wiesz w końcu to spiryt
ewentualnie możesz palec spirtem nawilżyć i przetrzeć sobie ucho i wtedy watką zatkać. Powinno rozgrzać.
Mojemu M dziś też strzeliło w szyi i nie może obracać głową. Trzeba będzie mu szyję wysmarować.Effcia28 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ola_czeka wrote:Blondi22 wrote:Beata wrote:dziewczyny czy którąś bolały kiedykolwiek sutki? co to moze być mnie pierwszy raz w życiu...ale widze ze jest taka opcja więc ma ona jakies znaczenie dla cyklu?
mnie zaczely tez boleć od kad skoczyła mi temka
Kurcze, ale jazda Blondi, co za skok!
w koncu normalna tempka jak na mnie hehe zawsze taka tempke miałam w fazie lutealnej -
nick nieaktualnyKaja wrote:dziewczyny Aga30 dostała Mandat za brak sexsu z mężem i teraz musi nadrobić stracony czas !!!!!
żartuje oczywiście
Jejku jakby za to dawali mandaty to co tydzień bym miała jak mojego M w domu nie ma hi hi hi:-)mala29_ lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kaja wrote:Rucia blondi22 jest lepsza odemnie ,ale jeszcze trochę ja dogonię i bedziemy razem na tym samym levelu
Powiem Ci Kaja, że gdyby nie twoje badanie z krwi, to na bank obstwaiałabym fasolkęAle wszystkie te nasze pokręcone sprawy z temperaturami zwalam na tą przeklętą i cholerną zimę.
o popieram to przez ta okropnie długa zime -
Blondi22 wrote:Ola_czeka wrote:Blondi22 wrote:Beata wrote:dziewczyny czy którąś bolały kiedykolwiek sutki? co to moze być mnie pierwszy raz w życiu...ale widze ze jest taka opcja więc ma ona jakies znaczenie dla cyklu?
mnie zaczely tez boleć od kad skoczyła mi temka
Kurcze, ale jazda Blondi, co za skok!
w koncu normalna tempka jak na mnie hehe zawsze taka tempke miałam w fazie lutealnej
No tak, porównałam nasze wykresy i na mnie robi wrażenie wszystko co jest powyżej 36,3 -
AGA30 ja dostałam mandat od mojego m za brak serduszkowania wczoraj napisał mi smsa ,że jak mu się nie oddam to pójdzie na policję i powie im ,że już 13 dni żona mu nie daje .... no ja mu na to ,że ta ciotka miała racje trochę ,że ja w ciąży nie jestem bo ci nie daje hehehehe ,ale się uśmiałam z moim z tej starej kobiety hehehe ps, ja policji nigdy drzwi nie otwieram nie lubię znimi gadać
AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Kaja wrote:dziewczyny Aga30 dostała Mandat za brak sexsu z mężem i teraz musi nadrobić stracony czas !!!!!
żartuje oczywiście
Jejku jakby za to dawali mandaty to co tydzień bym miała jak mojego M w domu nie ma hi hi hi:-)
No niezła pobudka, dwóch przystojnych mężczyzn w mundurach...AGA 30, Rucia, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Effcia28 wrote:gocha04 wrote:cześć dziewczyny
Gadgetka pozdrawiamy Was!
Effcia ogrzej sobie to ucho. Nie wiem może spirtu na watkę nakrop i wsadź do ucha i owiń się szalikiem. Moja babcia tak zawsze robiła.
Shagga dzielny synio niedługo wyzdrowieje.
Mauysia, ale mi sie podoba jak piszesz Leoś, Leo.
Właśnie sobie tak myślałam ale bałam się ,że to może mi zaszkodzić wiesz w końcu to spiryt
ewentualnie możesz palec spirtem nawilżyć i przetrzeć sobie ucho i wtedy watką zatkać. Powinno rozgrzać.
Mojemu M dziś też strzeliło w szyi i nie może obracać głową. Trzeba będzie mu szyję wysmarować.
moj ostatnio w pracy poslizgnąl sie i bokiem uderzył i wpadł do kanału co tiry robia i przez ponad tydzien jeczał że go boli a miała stłuczone -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:AGA 30 wrote:Kaja wrote:dziewczyny Aga30 dostała Mandat za brak sexsu z mężem i teraz musi nadrobić stracony czas !!!!!
żartuje oczywiście
Jejku jakby za to dawali mandaty to co tydzień bym miała jak mojego M w domu nie ma hi hi hi:-)
No niezła pobudka, dwóch przystojnych mężczyzn w mundurach...
NO pobudka rozbudzająca na maksa he he:-) -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Kaja wrote:AGA 30 witamyyyyyyy Milicja w domu matkoooo ale rozrabiaka z ciebie ?!
Okradli pgr u nas w wiosce i chodzili po mieszkańcach się pytać czy ktoś coś widział!!! Ale minę miałam nie za bardzo jak im drzwi otworzyłam no bo zaraz jakieś głupie rzeczy do głowy przychodzą he he he:-)
Hahahadwóch ich było?
-
He he AGA ja bym taka pobudka nie pogardzila he he
Kurcze jak długo moze się komp aktualizowaćznów muszę z telefonu pisać.
Dzwoniłam teraz zapytać o ten dzień otwarty w Mysłowicach na badanie nasienia, ale niestety nie ma juz miejsc:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2013, 09:04
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Ola_czeka wrote:AGA 30 wrote:Kaja wrote:dziewczyny Aga30 dostała Mandat za brak sexsu z mężem i teraz musi nadrobić stracony czas !!!!!
żartuje oczywiście
No niezła pobudka, dwóch przystojnych mężczyzn w mundurach...
NO pobudka rozbudzająca na maksa he he:-)
Coś bym napisała ale będzie na mnie -
nick nieaktualnyRucia wrote:AGA 30 wrote:Kaja wrote:AGA 30 witamyyyyyyy Milicja w domu matkoooo ale rozrabiaka z ciebie ?!
Okradli pgr u nas w wiosce i chodzili po mieszkańcach się pytać czy ktoś coś widział!!! Ale minę miałam nie za bardzo jak im drzwi otworzyłam no bo zaraz jakieś głupie rzeczy do głowy przychodzą he he he:-)
Hahahadwóch ich było?
Dokładnie dwóch i to całkiem całkiem he he
-
Rucia wrote:Effcia28 wrote:mauysia wrote:Rucia wrote:mauysia wrote:Cześć Ruciu,
ale skoro bezowulacyjny to też nie wiadomo, kiedy się zakończy... A tak to byś przynajmniej wiedziała że te 12 dni po skoku.
No, zobaczymy.
Mayuś w ostatnim czasie mam dosyć regularne cykle 28-32 dni, więc będę się modliła, żeby nic w tym temacie się nie zmieniło
Strasznie Was zaniedbałam, ale obiecuję poprawę. Teraz lecę na fejsa zobaczyć co tam ciekawego słychaćDosyć interesujący post Zośki rzucił mi się w oczy
No właśnie dziwiłam się, że na razie puściłaś tego posta mimo uszu
miałam iść sobie ale przez Rutkę wlazłam na Fb i siedzę
Jak zwykle wszystko moja wina
pozytwywnie:) -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ok konkurs - co powiedzieli policjanci do Agi?
He he he a co mogli powiedzieć jak mnie w pizamie zobaczyli włosy na każdą stronę świata a za drzwiami!!! Dzień dobry policja proszę otworzyćNIe miałam czasu makijażu zrobić hi hi hi
Dodi, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Ola_czeka wrote:Ok konkurs - co powiedzieli policjanci do Agi?
He he he a co mogli powiedzieć jak mnie w pizamie zobaczyli włosy na każdą stronę świata a za drzwiami!!! Dzień dobry policja proszę otworzyćNIe miałam czasu makijażu zrobić hi hi hi
"Proszę stanąć pod ścianą i rozstawić nogi!!"
(będzie przeszukanie)AGA 30, Blondi22, Dodi, mala29_ lubią tę wiadomość