plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:AGA 30 wrote:Ola_czeka wrote:Ok konkurs - co powiedzieli policjanci do Agi?
He he he a co mogli powiedzieć jak mnie w pizamie zobaczyli włosy na każdą stronę świata a za drzwiami!!! Dzień dobry policja proszę otworzyćNIe miałam czasu makijażu zrobić hi hi hi
"Proszę stanąć pod ścianą i rozstawić nogi!!"
(będzie przeszukanie)
Rewizja osobista h ehe he:-) -
AGA 30 wrote:Ola_czeka wrote:AGA 30 wrote:Ola_czeka wrote:Ok konkurs - co powiedzieli policjanci do Agi?
He he he a co mogli powiedzieć jak mnie w pizamie zobaczyli włosy na każdą stronę świata a za drzwiami!!! Dzień dobry policja proszę otworzyćNIe miałam czasu makijażu zrobić hi hi hi
(będzie przeszukanie)
Rewizja osobista h ehe he:-)
"Proszę się uspokoić, będę delikatny"AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:AGA 30 wrote:Ola_czeka wrote:AGA 30 wrote:Ola_czeka wrote:Ok konkurs - co powiedzieli policjanci do Agi?
(będzie przeszukanie)
Rewizja osobista h ehe he:-)
"Proszę się uspokoić, będę delikatny"
No to wtedy był by piękny poranek he he:-)Blondi22 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Na pewno Wasza posucha nie przebije mojej...
Pierwszy raz jestem na forum, na którym pisze się prawdę a nie tylko to, co sprawi, że człowiek będzie wyglądał zajebiście.
Spróbuj na forum gazety przyznać się, że masz posuchę, to zaraz będzie, że jesteś gruba albo mąż cię zdradza albo co gorsza jedno i drugie;)AGA 30, Libra, Wosebka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:mauysia wrote:Na pewno Wasza posucha nie przebije mojej...
Pierwszy raz jestem na forum, na którym pisze się prawdę a nie tylko to, co sprawi, że człowiek będzie wyglądał zajebiście.
Spróbuj na forum gazety przyznać się, że masz posuchę, to zaraz będzie, że jesteś gruba albo mąż cię zdradza albo co gorsza jedno i drugie;)
Albo odrazu na innych forach wyskakuję że nie trzymasz sie tematu wątku he he:-) -
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Na pewno Wasza posucha nie przebije mojej...
Spróbuj na forum gazety przyznać się, że masz posuchę, to zaraz będzie, że jesteś gruba albo mąż cię zdradza albo co gorsza jedno i drugie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 23:01
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Na pewno Wasza posucha nie przebije mojej...
Albo odrazu na innych forach wyskakuję że nie trzymasz sie tematu wątku he he:-)
DO-KŁAD-NIE! -
AGA 30 wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Na pewno Wasza posucha nie przebije mojej...
Albo odrazu na innych forach wyskakuję że nie trzymasz sie tematu wątku he he:-)
No właśnie - a u nas nie ma takowego -
nick nieaktualnymauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Na pewno Wasza posucha nie przebije mojej...
Ja już tu kiedyś bardziej szczegółowo pisałam o mojej posusze () więc nie będę się powtarzać, ale jedno jest pewne: nie dopasowaliśmy się z M temperamentami do sexu... Ale jakiś kompromis udało się wypracować.
A w ciąży to całkiem nowa historia... Przez to ciągłe zmeczenie i mdłości czuję się tak słabo, że nie mam ŻADNEJ ochoty na łożkowe terefere... Ostatnie serducho było w drugiej połowie stycznia............ Mam z tego powodu wyrzuty sumienia
Mauryś no to nic tylko współczuć ale wróci wszystko do normy predzej czy pózniej!!
A mówią że kobiety ciężarne mają więcej chęci na mała co nieco!!mauysia lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Na pewno Wasza posucha nie przebije mojej...
Ja już tu kiedyś bardziej szczegółowo pisałam o mojej posusze () więc nie będę się powtarzać, ale jedno jest pewne: nie dopasowaliśmy się z M temperamentami do sexu... Ale jakiś kompromis udało się wypracować.
A w ciąży to całkiem nowa historia... Przez to ciągłe zmeczenie i mdłości czuję się tak słabo, że nie mam ŻADNEJ ochoty na łożkowe terefere... Ostatnie serducho było w drugiej połowie stycznia............ Mam z tego powodu wyrzuty sumienia
Oj to muszę to odnaleźć. Bo albo znalazłam siostrę w posusze, albo wręcz przeciwnie:) -
U mnie posuchy nie było i nie wiem czy będzie... Mój m to mnie już czasem nimfomanka nazywa
I do tego ciągle powtarza że to co piszą o libido kobiety po 30 to święta prawda. No cóż, ciągle chcę
A faktycznie tak mam gdzieś od roku... Może coś w tym jest. M mówi, że on taki okres ochoty na seks miał jak miał 17 lat
hihi
No ale wczoraj to sam mnie zaskoczyłAż się nie spodziewałam bo przedwczoraj tez było. Ale ja tam nigdy nie odmawiam i mu odpowiedziałam "w sumie to dla sportu chętnie, bo średnio mam ochotę
" Ależ zrobił minę, ale oczywiście skorzystał.
Hmm, no faktycznie na tym forum można pisać nawet o libido bez krępacji
Z drugiej strony nic co ludzkie nie jest nam obce. W końcu nie jesteśmy podfruwajkami już...
Libra, Dodi lubią tę wiadomość