X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    U mnie posuchy nie było i nie wiem czy będzie... Mój m to mnie już czasem nimfomanka nazywa ;) I do tego ciągle powtarza że to co piszą o libido kobiety po 30 to święta prawda. No cóż, ciągle chcę :D A faktycznie tak mam gdzieś od roku... Może coś w tym jest. M mówi, że on taki okres ochoty na seks miał jak miał 17 lat ;)
    hihi
    No ale wczoraj to sam mnie zaskoczył ;) Aż się nie spodziewałam bo przedwczoraj tez było. Ale ja tam nigdy nie odmawiam i mu odpowiedziałam "w sumie to dla sportu chętnie, bo średnio mam ochotę ;)" Ależ zrobił minę, ale oczywiście skorzystał.
    Hmm, no faktycznie na tym forum można pisać nawet o libido bez krępacji ;)
    Z drugiej strony nic co ludzkie nie jest nam obce. W końcu nie jesteśmy podfruwajkami już...

No może Krzysie Ibisze nie jesteśmy, ale bez przesady... ;)

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Na pewno Wasza posucha nie przebije mojej...

Pierwszy raz jestem na forum, na którym pisze się prawdę a nie tylko to, co sprawi, że człowiek będzie wyglądał zajebiście.

Spróbuj na forum gazety przyznać się, że masz posuchę, to zaraz będzie, że jesteś gruba albo mąż cię zdradza albo co gorsza jedno i drugie;)

na prawdę? beznadziejne są czsem niektóre kobiety... ja jak na kobietę mam dość spore libido (chyba nawet większe od mego m) ale ostatnio wogóle mi się nie chce... to chyba przesilenie tak działa...

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam ogarnac troche w mieszkanku ;) bo w czwartek siostra przyjeżdza nocowac ;)

milego dnia ;)

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

Pierwszy raz jestem na forum, na którym pisze się prawdę a nie tylko to, co sprawi, że człowiek będzie wyglądał zajebiście.

Spróbuj na forum gazety przyznać się, że masz posuchę, to zaraz będzie, że jesteś gruba albo mąż cię zdradza albo co gorsza jedno i drugie;)

na prawdę? beznadziejne są czsem niektóre kobiety... ja jak na kobietę mam dość spore libido (chyba nawet większe od mego m) ale ostatnio wogóle mi się nie chce... to chyba przesilenie tak działa...

No bo gazeta - jak jak kafeteria - mają fora ogólne i trafiają tam często przypadkowi ludzie, którym akurat wyświetli się dany temat na liście "ostatnie wpisy na forach". A nasze forum jest wysoko wyspecjalizowane :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

No ja się zmagam z takim właśnie problemem czy też nie problemem a sytuacją. I myślę, że dopóki kobiety nie zaczną same mówić o tym, że czasem to one mają większe potrzeby niż ich mężczyźni, to ciągle będzie pokutować przekonanie, że normalna sytuacja to jest wtedy, gdy facet ciągle chce a kobieta wymawia się bólem głowy. No to jak jest odwrotnie to znaczy że babka jest nieatrakcyjna a facet to pewnie pierdoła.

a-koczek, Libra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu Ciebie można zrozumieć ho ciąża to jakieś wytłumaczenie, ale na zawsze he he je to bym też juz brzuszek bo wtedy nie musiałabym się męczyć ze brak a m by nie płakał z tego powodu ale z drugiej strony jak mam być w ciąży jak serduszek za mało... Kur...

Olus ja na telefonie buziek nie widzę, dlatego myślałam ze pusty wpis;)
    Muska Tobie to tylko pozazdroscic:D

magdzia26 lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

No ja się zmagam z takim właśnie problemem czy też nie problemem a sytuacją. I myślę, że dopóki kobiety nie zaczną same mówić o tym, że czasem to one mają większe potrzeby niż ich mężczyźni, to ciągle będzie pokutować przekonanie, że normalna sytuacja to jest wtedy, gdy facet ciągle chce a kobieta wymawia się bólem głowy. No to jak jest odwrotnie to znaczy że babka jest nieatrakcyjna a facet to pewnie pierdoła.

hehehe... mój m się śmieje, że mnie to nigdy "głowa" nie boli;)

Dodi, Muska lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to powiem wam, że mój M już dwa dni pod rząd nie może się doczekać, a ja jakaś ostatnio zdechła jestem jeśli chodzi o bzykanie. Podejrzewam, że odpowiedzialne za to jest kilka spraw a mianowicie zbliżający się nieubłaganie koniec cyklu i przesilenie zimowo- wiosenne.
    Takie przepychanki pogodowe dobrze nie wpływają na nic.
    Wczoraj wtulona w M przysnęłam około 21:30.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gocha wszystko niedługo minie i chęci wroca;) milo ze przynajmniej m daje się przytulic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2013, 10:10

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas 4 -5 dniowy post w tygodniu sprawia że jak kój M wraca to nie marnujemy czasu!!!":-)

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi nie ma wyjścia. Musi dawać się przytulać, bo wtedy ma większe nadzieje, że coś się później rozkręci hehe

Dodi, AGA 30, Muska, Libra lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z M szaleliśmy 8,9,10 bo mieliśmy wolny pt i wolną chatę.;)

Jeżuniu przecież to było 9 dni temu.o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2013, 10:14

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA i tak powinno być he he ale jak dla mnie, przerwa za dluga, ale wiem, ze to niezależne od Was
    Gocha no faktycznie, każdy sposób dobry w osiągnięciu celu hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2013, 10:14

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Dodi nie ma wyjścia. Musi dawać się przytulać, bo wtedy ma większe nadzieje, że coś się później rozkręci hehe

No to mój na odwrót do sprawy podchodzi najpierw bara bara a potem przytulanko a jak nie ma bara bara to nie zbliżaj sie do mnie mówi he he he:-)

Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

hehe
    no Mój mówi dokładnie to samo, a nawet jak już mi się zdarzy i powiem, że mnie głowa boli, to on odpowiada że jak mi endorfinki zaszaleją to przestanie i on mi zaraz to lekarstwo zaaplikuje ;)
    Laseczki, mówię wam - to działa :D

Dodi, Libra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 5 dni temu i pewnie jakby m wiedział, ze o tym pisze to wkurzyłby się na maxa

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi, czy Ty już masz dzieci? mogłabym przeszukać wyszukiwarkę, bo pewnie gdzieś mówiłaś, ale zawsze wyrzuca mi tylko 1 stronę wyników a reszty nie widzę. Chodzi mi o to, czy to Twoje dziecię tak konwersuje przez telefon w awatarku:)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

hehe
    no Mój mówi dokładnie to samo, a nawet jak już mi się zdarzy i powiem, że mnie głowa boli, to on odpowiada że jak mi endorfinki zaszaleją to przestanie i on mi zaraz to lekarstwo zaaplikuje ;)
    Laseczki, mówię wam - to działa :D

hehehe... w ogóle nawet jak mnie boli głowa faktycznie, to i tak mi to nie przeszkadza;P

Muska, Dodi lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olus kochana ja dzieci jeszcze nie mam, wiec to napewno nie ono:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2013, 10:21

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Olus kochana ja dzieci jeszcze nie mam, wiec to napewno nie ono:D

To skąd takie fajne zdjęcie?

‹‹ 2064 2065 2066 2067 2068 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ