plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:karoam ja tak zrobiłam w maju po naszym ślubie od firmy za miast prezentu dostałam wypowiedzenie i mój m załatwił sobie urlop na 3 tyg i ruszyliśmy na wojaże i wypoczywaliśmy
wykończyłam go troszkę bo za duże tempo narzuciłam i wspomina do dzis ,że go w podróży poslubnej chciałam go wykończyć !!!
I po amerykańsku zgarnąć ubezpieczenie?Kaja, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Karoam ja też ja też!
Może zaczniesz organizować turnusy dla staraczek?Tak rozreklamowałaś egipskie powietrze, że będzie popyt;)
ja mogę reklamować Lazurowe Wybrzeże !!!!Libra lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kaja wrote:karoam ja tak zrobiłam w maju po naszym ślubie od firmy za miast prezentu dostałam wypowiedzenie i mój m załatwił sobie urlop na 3 tyg i ruszyliśmy na wojaże i wypoczywaliśmy
wykończyłam go troszkę bo za duże tempo narzuciłam i wspomina do dzis ,że go w podróży poslubnej chciałam go wykończyć !!!
I po amerykańsku zgarnąć ubezpieczenie?
hehehehe ohhh -
O, widzę że mamy nowy temat dzięki Karoam
Wakacje w Egipcie i to nie przez biuro
Jak nam tu zapodasz jakieś szczegóły jak się za to zabrać to może jakiś zjazd staraczek tam urządzimy?
Mi tez 2 razy nie trzeba powtarzać, pakujemy manatki, bierzemy urlop i lecimy.
Pamiętaj kochana - konserwy i wszystko czego sobie zażyczysz przytachamy dla Was
ps
a tak serio to jak samemu to załatwić? Gdzie szukać i rezerwować?
karoam, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:karoam ja tak zrobiłam w maju po naszym ślubie od firmy za miast prezentu dostałam wypowiedzenie i mój m załatwił sobie urlop na 3 tyg i ruszyliśmy na wojaże i wypoczywaliśmy
Kaja, Ty nigdzie nie wylatuj, bo masz umówioną wizytę u gina!!!Nie zostawiaj nas w niepewności!
Wosebka, Dodi lubią tę wiadomość
-
My tez wolimy organizować wyjazdy na własną rękę. Zwykle wychodzi to drożej, ale przynajmniej można jechać tam / zwiedzać to, co się chce, a nie to, co narzuca program.
Tylko szkoda, że ostatnio tak zdrożały ceny biletów lotniczych, nawet Ryanair czy Wizzair... O biletach za 1 czy nawet 20 zł. to sobie już można tylko pomarzyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2013, 12:17
-
Babki, ja mam nowy plan!
Lecę z m do Egiptu, przytulanko, słoneczko, przytulanko, plażowanie, przytulanko... i powrót z fasolką w brzuchu!
Nie może nie zadziałać
Taki klimat musi być fasolkorobnymauysia, Wosebka, Kaja, Libra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny- chcecie konkrety? No to prosze:
Bilet w dwie strony mozna wychaczyc juz od 600zl (przewaznie Wawa i Katowice)
Na miejscu znajduje wam mieszkanko do wynajecia (max koszt miesieczny- 600-700zl za 2-pokojowe, 500-600-jedna sypialnia lub studio)Ja dla przykladu wynajmuje studio ok 60m z pelnym wyposazeniem i internetem za 500zl)
Jedzenie duzo tansze niz w PL- ale to juz zalezy co chcecie jesc i czy na miescie czy gotowac samemu- ogolnie w egipskiej knajpce obiad za 10zl mozna zjesc- dla 2 osob
Plaza ok 10zl za wstep- ale mozna sie targowac albo isc na publiczna za mniejsza kase
Tak wiec zapraszamMuska, Libra, Blondi22, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:gocha04 hehehe ja już sprawdzam wyloty z wa-wy u kumpeli na lotnisku !!!
Kaja to ty szybki Bill jesteś.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Kaja wrote:Ola_czeka wrote:Karoam ja też ja też!
Może zaczniesz organizować turnusy dla staraczek?Tak rozreklamowałaś egipskie powietrze, że będzie popyt;)
ja mogę reklamować Lazurowe Wybrzeże !!!!
Kaja, wytłumacz się teraz.
Jestes z Cote d'azur obeznana? To ja Cie na privie pomęczę, bo się tam na 2 tyg. z m w maju wybieramy. Autem planujemy jechać, docelowo do St.Tropez. Możesz jaką trasę widokową polecić? -
karoam wrote:Dziewczyny- chcecie konkrety? No to prosze:
Na miejscu znajduje wam mieszkanko do wynajecia (max koszt miesieczny- 600-700zl za 2-pokojowe, 500-600-jedna sypialnia lub studio)Ja dla przykladu wynajmuje studio ok 60m z pelnym wyposazeniem i internetem za 500zl)
Jedzenie duzo tansze niz w PL- ale to juz zalezy co chcecie jesc i czy na miescie czy gotowac samemu- ogolnie w egipskiej knajpce obiad za 10zl mozna zjesc- dla 2 osob
Plaza ok 10zl za wstep- ale mozna sie targowac albo isc na publiczna za mniejsza kase
Tak wiec zapraszam
A usługa przewodniczki polskojęzycznej?
Laski, czaicie jaki czad - zjazd forumowiczek w Egipcie?Muska, karoam, mauysia, Libra, ann2224, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
karoam to powiem ci ,że tanio mam koleżanke ,która wynajmuję w cannes na dni festiwalu ludziom i czas letni mieszkanie to są ceny z kosmosu 900euro za tydz samo wynajem ,a o monaco juz nie piszę bo koszmar ohhhh karoma to jak się będziemy wybierali to sie odezwę na priva po szczegóły
karoam lubi tę wiadomość
-
Tak wiec zapraszam
jak ja bym chciała, żeby w PL były takie ceny wynajmu mieszkań ohh... pomarzyć dobra rzecz.karoam lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Tak wiec zapraszam
Mówisz i masz
Do Ciebie kochana tez na priv napiszę. Bo do ciepłych krajów to planujemy we wrześniu się udać. Taki mamy chytry plan na ostatnie wakacje we dwoje (i nadzieję, że w kolejne to już conajmniej 3 nas będzie). Także korzystamy z czasu we dwoje i wydajemy wszystkie oszczednosci
A co tam. Potem będziemy oszczędzać na nowokaroam lubi tę wiadomość
-
Muska kochana jak jedziecie autem to fajnie bo wtedy macie wiecej możliwosci ,a wtedy nie jest to takie uciążliwe ,ja byłam w zeszłym roku bez auta i masakra wynajelismy ,auto w cannes w pałacu festiwalowym masz infor tam ci wszystko powiedzą i pokierują ......w monaco mieszkanie mam wiec tam zwiedzisz wszystko w jeden dzień bo tak zwiedzali moi znajomi obcykali mocanko w jeden dzień ....troche teraz chaotycznie pisze ,ale pytanie takie ile dni jesteście i na jakie zwiedzanie jesteście ustawieni ,czy na plazowanie i byczenie !!! jesli chodzi o cannes i dzień festiwalu to tam jest ciężko z poruszaniem sie autem trzeba uwaznie czytać dni parkowania i gdzie można ,bo kasują zdrowo i auto wywożą hehehe sparawdziłam sama na swojej skórze