plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi jednak Dora ma wizytę przesuniętą na 21.03.
ale ciszajuż niebawem i ja zwijam żagle do domu. Zasypiam na klawiaturze. To przez tą pogodę, cały czas pada śnieżek, a jutro astronomiczna wiosna.
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
mauysia wrote:Na pożegnanie zachęcam do posłuchania pierwszego singla mojej koleżanki - właśnie dzisiaj, przed paroma minutami, ujrzał on światło dzienne
Nie pożałujecie
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=axOEjZu_19M
PA!
Poczytałam komentarze i już nie mogę się doczekać aż będę w domu i odsłucham. -
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Na pożegnanie zachęcam do posłuchania pierwszego singla mojej koleżanki - właśnie dzisiaj, przed paroma minutami, ujrzał on światło dzienne
Nie pożałujecie
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=axOEjZu_19M
PA!
Poczytałam komentarze i już nie mogę się doczekać aż będę w domu i odsłucham.
Faktycznie- komentarze bardzo przychylneKurcze akurat jestem w pracy ale jutro sobie odslucham
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Kaja wrote:sagaa80 kochana wakacje załawiamy ,ale zobaczymy co z tego wyjdzie
A u gina byłaś??????????
nie bo wepchneła się jedna rodzaca i musiał odwołać jutro idę W KONCUShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Shagga_80 wrote:Hej Baby
Jak tam, jakieś nowe wieści?
synuś zdrowy ?? a Dora termin zmieniła wizyty wiec nic nowego !!!
Nie, nie u nas tak szybko nie wyzdrowieje Młody...u nas infekcja przebiega z obturacjami, świstami itd...więc dochodzenie do siebie trwa 1-2 tygodnie ..ale Młody dzielnie znosi wszystko -
nick nieaktualnyKaja wrote:Shagga_80 ciotki z netu tak na działają !!!!! no mój gin mi powiedział ,że daje mi ostatnią szansę na @ do środy jak nie bedzie to bedzie akcja
No kaja przydała by się ta akcja u ciebie już ile masz zamiar chodzić he he i czekać aż @ przyjdzie!!!Shagga_80, Libra, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dzis z młodym u endo i były wyniki...tsh i ft4 norma a ft3 ponad normę, i kontrola za pół roku...jednak okazało się ,że taki prążek na szyji jak ma mody i ja go mam może świadczyć o nietolerancji glukozy,cukrzycy typu 3-go,insulinozależności lub paranowotworów przewodu pokarmowego a nawet chrej trzustki...zasypiam już ale nadrobilam wsjo...dbrej nocki, jutro popiszę z Wami;-)papa Kaju;-)odlot już miałlam...