X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ten wykres jest powalający, lepiej jednak niech to to tak długo nie trwa, bo tu kurcze zniesiemy jajo na wielkanoc akurat...życzę jej kinderniespodziewajki na święta;-)

Dodi, gocha04, Muska lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi, co ja paczę? Na wykresie wyznaczyło Ci owulację?

• Dodi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzi dobrze, że przynajmniej u Twojego syna tak wcześnie stwierdzono co to takiego... no i tak to właśnie jest, lekarz może na nas patrzeć przez pół życia i nic nie widzi, ale lepiej teraz niż wcale ;) mam nadzieję, że da się coś zrobić w tym kierunku by to wyleczyć albo chociażby jakaś poprawa nastąpiła... wybacz, ale nie znam się na tym, dlatego piszę tak ogólnikowo. Śliczny suwaczek :)

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    no to ten wykres jest powalający, lepiej jednak niech to to tak długo nie trwa, bo tu kurcze zniesiemy jajo na wielkanoc akurat...życzę jej kinderniespodziewajki na święta;-)

wykres faktycznie niezły i zaraz sobie o naszej Kajusi pomyślałam jak go oglądałam :) nie no, tak długo to faktycznie byśmy chyba nie wytrzymały a święta za pasem i jaja to wolę od kurki a nie typowo swojskie, babskie :P

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia, ale numer z tym kółkiem na szyi... Pierwsze słyszę o czymś takim.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    nie wiem czy widziałyście, ale mam nadzieję, że wykres Kai będzie podobny do tego (czyt. pojawi się zielona kropeczka) :D
    https://ovufriend.pl/wykres,98dc4ff067f3b22521251f997e2de356.html

Jeeeeeju miesiąc czekania, przeca to zawał! No to powiem Wam, że trudno się teraz nie nakręcać na ciążę jednej z naszych koleżanek...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia, Blondi, gratuluję sukcesów!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo to super mauysiu, że dziubas jest nadal pod serduchem małej bez cyfrek...wpis rozległy za małej przyczyną, postanowiłam się na chwilę zatrzymać i napisać każdej o ile nie pominęłam którejś z Was...maximki jeszcze nie miałam okazji poznać ale wszystko w swoim czasie...na razie nadrabiam...proszę pozdrowić Ami ode mnie i Fedrunię jak tylko będzie okazja. Może mi wysłać te Wasze małpy, bo się wścieknę jak za kilka dni nie dostanę krwawienia...to już byłoby epogeum mojej wściekłości i irytacji...

Jej ja muszę śniadanie bo leki i kuchnię dziś maluję...właściwie poprawki strzelam gdzie farba gorzej pokryła poprzednią warstwę...kiedy mnie będzie stać na zrobienie jej wg. marzeń? nawet nie wygórowanych ale marzeń...marzą mi się na każdej ścianie skosy z płytek...obrazy ceramiczne...tj... na jednej ścianie jak gdyby trzy trójkąty...dwa boczne od dołu układane a środkowy malowany tylko i podstawą do góry a wierzchołkiem w dół...tam gdzie ten środkowy to wymarzyłam sobie biały ceramiczny wypukły podkład...spękany i na nim namalowane motywy , wiejski ogród...słoneczniki, powoje...chciałabym złamać nowoczesność aranżacji akcentami o tematyce wsi...koncepcja do przemyślenia jeszcze ale może kiedyś kiedyś...
    ewentualnie pójdę w drzewo i okapy z drewna i nad oknem zadaszenie wewnątrz...powieszę czosnek i cebulę, zioła...postawimy ławę i wielki stół...może na podstawie z dębowych beczek...nie wiem, coś wymyślę jeszcze;-)bo mam może i 10 lat na projekty;-)

Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    oooo to super mauysiu, że dziubas jest nadal pod serduchem małej bez cyfrek...wpis rozległy za małej przyczyną, postanowiłam się na chwilę zatrzymać i napisać każdej o ile nie pominęłam którejś z Was...maximki jeszcze nie miałam okazji poznać ale wszystko w swoim czasie...na razie nadrabiam...proszę pozdrowić Ami ode mnie i Fedrunię jak tylko będzie okazja. Może mi wysłać te Wasze małpy, bo się wścieknę jak za kilka dni nie dostanę krwawienia...to już byłoby epogeum mojej wściekłości i irytacji...

Jej ja muszę śniadanie bo leki i kuchnię dziś maluję...właściwie poprawki strzelam gdzie farba gorzej pokryła poprzednią warstwę...kiedy mnie będzie stać na zrobienie jej wg. marzeń? nawet nie wygórowanych ale marzeń...marzą mi się na każdej ścianie skosy z płytek...obrazy ceramiczne...tj... na jednej ścianie jak gdyby trzy trójkąty...dwa boczne od dołu układane a środkowy malowany tylko i podstawą do góry a wierzchołkiem w dół...tam gdzie ten środkowy to wymarzyłam sobie biały ceramiczny wypukły podkład...spękany i na nim namalowane motywy , wiejski ogród...słoneczniki, powoje...chciałabym złamać nowoczesność aranżacji akcentami o tematyce wsi...koncepcja do przemyślenia jeszcze ale może kiedyś kiedyś...
    ewentualnie pójdę w drzewo i okapy z drewna i nad oknem zadaszenie wewnątrz...powieszę czosnek i cebulę, zioła...postawimy ławę i wielki stół...może na podstawie z dębowych beczek...nie wiem, coś wymyślę jeszcze;-)bo mam może i 10 lat na projekty;-)

Fajna robota :) Można puścić wodze fantazji, ale jednocześnie trzymać je w miarę krótko, żeby nie wyszły jakies dziwactwa ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witammmm kobitki dziś idę jak mnie nie zaleje tempa spadła wiec coś idzie !!!!!!

karoam lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acanthosis nigricans wygoogluj mauysiu ale graficznie i u nas może nie jest tak źle, bez dodatków itd ale co fakt, to fakt...mam takie ciemne pod pachami miejsca i po wewnętrznej stronie ud, zawsze wstydziłam się na plaży przez to...może tam jest to takie ciemne ale u nas nie aż tak...całe szczęście...ciekawe co z tym zrobią, ile ja się to nasmarowałam maściami cebulowymi i innymi rozjaśniaczami...teraz już się przyzwyczaiłam a nad wodę jeździmy wieczorami...mój m jest wyrozumiały w tej kwestii

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    muzarcia wrote:

wykres faktycznie niezły i zaraz sobie o naszej Kajusi pomyślałam jak go oglądałam :) nie no, tak długo to faktycznie byśmy chyba nie wytrzymały a święta za pasem i jaja to wolę od kurki a nie typowo swojskie, babskie :P

jak zobaczyłam ten wykres to pomyślałam o naszej Blondi:) hehehe

Kaja, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.google.pl/search?hl=pl&newwindow=1&q=acanthosis%20nigricans&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=5WRJUefrA4qL7AaLrYHYBQ&biw=1280&bih=858&sei=5mRJUb6MMrPY7Abr_YHICA#imgrc=7VCqwh-4GEZBbM%3A%3BcmNgYiTJBSYy7M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.primehealthchannel.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F04%252FAcanthosis-Nigricans-Photos.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.primehealthchannel.com%252Facanthosis-nigricans-pictures-symptoms-causes-and-treatment.html%3B1280%3B960

Spójrzcie na ten duży obrazek tej szyji co wyskoczył...resztę pomińcie, bo szkoda nerwów...na całe szczęście nie jest tak ciemno i tragicznie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 07:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra zmykam....zmykam kochane...nakarmić inwentarz, słonko u nas a śniegu jak na lekarstwo, może kilka milimetrów...całe szczęście...idę dziś w pranie i świąteczne porządki...

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia papap miłego dnia

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ciekawe, czy rzeczywiście Dominik ma nietolerancję glukozy lub coś z tych pozostałych dolegliwości... Będziecie się badać pod tym kątem?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dzięukuję Wam za te słowa otuchy i wsparcia...pierwszyraz w życiu tak lekko podchodzę i bez nerwów do tej swojej wagi...może dlatego, że w poprzednim roku tylko szła do góry? Może dlatego, że straciłam już nadzieję? A teraz nie stosuję już diety właściwie, no ograniczam to i owo ale nie sałatkuję i nie szaleję z osobnym gotowaniem...żebym tylko jeszcze mogła na spacer wyskoczyć na dwie godziny dziennie ale się doczekam...przeczekam te mrozy i chlapy...później zacznę ale skutecznie i systematycznie,bo teraz to by tak w dużą kratę wychodziło;-(

Jesteście cudowne! Miłego dnia!

• Dodi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruna faktycznie... zapomniałam o naszej Blondi, przepraszam :) też by się nadawał do porównania :D
    kurcze muzi nie wygląda to najlepiej, przynajmniej na tych zdjęciach :/ pewnie u Was nie jest to takie straszne? tak sobie właśnie myślę, że jesli nie byłoby to tak zaawansowane jak tu widać to pewnie nawet człowiek nie wpadłby na to, że coś mu jest, bo różne rzeczy na ciele się pojawiają a tu coś takiego. Czy jest szansa na to, by to wyleczyć kochana?

1995fd7a4d57bc6e.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala- juz wlasnie cos lyknelam ale taki tepy ból ciągle jest :/
    Libra- nie wiem czy stan zapalny...myślę, że by mi temperatura skoczyła jak ostatnio przy stanie zapalnym, ale kto wie
    A za sprzątanie zawsze się biorę z rana bo później się rozleniwie i guzik będzie ;)

Dodi lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak i oboje będzie nam raźniej z tym walczyć i to diagnozować...będziemy trzymać sztamę..., bo tatuś nie ma takiego kłopotu...ale zostawię to na po Świętach jednak...spokojnie chcemy do tego podejść...musimy poszukać dobrej poradni metabolicznej...ale cieszy mnie to, że to nie jest moje zaniedbanie jednak, bo ja na prawdę mało jem...trochę mi ulżyło, że już jakiś wstę diagnostyczny zrobiony...i powiedział nam pan doktor, że to nie jego działka ale chce nam pomóc...tylko najlepsze jest to, że na badaniu w ciąży cukrzyca nie wyszła...i mam kłopot, bo teraz badanie może wyjść tez idealnie i co dalej?

Dodi, Libra lubią tę wiadomość

‹‹ 2070 2071 2072 2073 2074 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ