X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny:)

Muzarciu co jest przyczyną spadku wagi,bo co patrzę to na wadze mniej-gratuluję:)
    Jeśli chodzi o samopoczucie po badaniach to ok już o nich zapomniałam:)przygotowuje się do następnego pobytu w szpitalu:)a jeśli chodzi o zdrowie to średnio ucho przestało boleć:)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)

A prolaktynę po obciążeniu mam 260,6 i bromka na razie nie zażywam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 07:44

Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem Dodi ale ja mam takie zaciemnienia od dziecka, a Dominik też...wszyscy twierdzili, że taka to kociewska uroda;-)a tu zonk!

Już nie oglądajcie tych fotek, tylko dużą prosiłam...popatrzcie dziewczyny całe życie nikt na to nie zwrócił uwagi...no nic, damy sobie radę i oczywiście jak dowiem się co nam jest, to oczywiście dam znać ale póki co nie zawracajcie sobie tym głowy, bo i ja na jakiś czas odkładam to na najwyższą półkę i wrócę do tego po Świętach...

Buziam słonka...a ja wio do śniadania, hurtowni i malowania...papa

Dodi lubi tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny!
    Od poniedziałku siedziałam nad tą moją biżuterią i rzadko tu zaglądałam :( ale już mi się półfabrykaty skończyły także nadrobię i w końcu z wami popiszę :)

Effcia28, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bromek w takiej małej dawce Ci na 100% nie zaszkodzi kochana a castagnus jest za słaby troszkę na akurat tę wyrzutową prl...sama tak zdecydowałaś, że nie bierzesz? W sumie zawsze możesz zacząć po histeroskopii- czy ja coś nie pokręciłam w nazwie? Dobra bo nie wyjdę...stęskniłam się i to powód...

a waga sama schodzi, nic ku temu nie robię...zupełnie nic...ciekawe jak długo...bo te tabletki tylko na pół roku mam mieć...chyba, że później jak coś znajdą to je zostawią na stałe...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 07:50

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żebyyyyyście widziały, jaka w tej chwili jest awantura u mnie w biurze;)

muzarcia, Dodi, Libra, Kaja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u la la Olka, to grubo...zróbcie pauzę w pisaniu, bo nie wyjdę he he

• Dodi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok ciii... muzi wychodzi :)
    a tak wogóle to faktycznie, razem będzie Wam raźniej i super, że lekarz, który generalnie nie specjalizuje się w tej dziedzinie, chce Wam pomóc. My oczywiście będziemy czekać na biężace informacje i trzymać za Was kciuki :*
    Ola co to za haja? :D krzyczą po Tobie, że na ovu siedzisz? :P
    Witajcie Effcia i natusia :*:*:*:*:*:*:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 07:57

natusia lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby, między jednymi inhalacjami a śniadaniem wpadam do Was,ale oczywiście nie mam czasu nadrobić - kiedy ja znów będę mogła posiedzieć i poczytać :(
    Plisss, napiszcie w skrócie jakie wieści!

mauysia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Bromek w takiej małej dawce Ci na 100% nie zaszkodzi kochana a castagnus jest za słaby troszkę na akurat tę wyrzutową prl...sama tak zdecydowałaś, że nie bierzesz? W sumie zawsze możesz zacząć po histeroskopii- czy ja coś nie pokręciłam w nazwie? Dobra bo nie wyjdę...stęskniłam się i to powód...

a waga sama schodzi, nic ku temu nie robię...zupełnie nic...ciekawe jak długo...bo te tabletki tylko na pół roku mam mieć...chyba, że później jak coś znajdą to je zostawią na stałe...

Muzarcia jak ja nie mam czasu ćwiczyć, to próbuję maksymalnie zwiększać ilość ruchu w domu. Polecam na przykład energiczną muzykę i taneczne ruchy podczas sprzątania, można nieźle się spocić wyginając się podczas odkurzania;)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Shagga :) z tego co ja zapamiętałam to Becia dostała @, mała też :/
    Kaja ma dzisiaj wizytę u gina, ale tempka spadła, więc się zobaczy co i jak.
    U Oli w biurze jakiś dym hehe
    U muzi i jej synka stwierdzono jakąś chorobę, ale nie wiem jak to nazwać :/
    Effcia prolaktynę po obciążeniu ma 260.
    aha i jeszcze muzi i Blondi tracą na wadze a Karoam znowu boli dziura? po zębie :/
    ojjj... nie nadaje się do streszczeń, ale chciałam byc miła :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 08:07

natusia, Effcia28, Shagga_80, Blondi22, Muska lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi ,Muzi poczekaj-nie nie żartuje idż słońce idż:)
    sama na razie stwierdziłam że nie biorę dopóki nie odbiorę wypis że szpitala:)wczoraj byłam:)potem poszłam do ginekologa na konsultacje (innego)byłam u niego 1 godzinę:) doradził ,pogadał obejrzał badania i stwierdził że mam się leczyć w Poznaniu a nie u nas:)
    Witam Dodi Witam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 08:07

Dodi lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    ok ciii... muzi wychodzi :)
    a tak wogóle to faktycznie, razem będzie Wam raźniej i super, że lekarz, który generalnie nie specjalizuje się w tej dziedzinie, chce Wam pomóc. My oczywiście będziemy czekać na biężace informacje i trzymać za Was kciuki :*
    Ola co to za haja? :D krzyczą po Tobie, że na ovu siedzisz? :P
    Witajcie Effcia i natusia :*:*:*:*:*:*:*

Nie, 2 dziadów na siebie kurwuje, trzeci ich godzi, więc też mu się dostało:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:

Byłaś świetna, Dodi :)
    Ja zerknęłam jeszcze na tabelkę i widzę,że Natusia na dziś ma termin @, Babo,co tam u Ciebie? Zerknę na jej wykres i poczytam tylko o Muzarci i zmykam sporo mam do roboty :/

Dodi, natusia lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola czyli tym razem opcja gdzie dwóch się bije tam i trzeciemu się dostanie :P
    ufff... agga to tak w telegraficznym skrócie było ;) ale starałam się jak mogłam :)
    ja też zaraz będę musiała chwilowo odejść od kompa bo znów nic dzisiaj nie zrobię :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 08:10

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, natusia siedzi na bombie zegarowej ;)
    Na razie widzę, że żadnych plamień ani znacznego spadku nie odnotowałaś, więc czekamy cierpliwie na rozwój sytuacji...

Dodi, Libra, Shagga_80, Muska, natusia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Dodi wrote:

Ja zerknęłam jeszcze na tabelkę i widzę,że Natusia na dziś ma termin @, Babo,co tam u Ciebie? Zerknę na jej wykres i poczytam tylko o Muzarci i zmykam sporo mam do roboty :/

kolejna jest Gosia... ale dała m termomer do schowania... i teraz będziemy spokojnie czekać:)

gocha04 lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Blondi, co ja paczę? Na wykresie wyznaczyło Ci owulację?

nom i tempki tez mam tak jak zawsze po owu zobaczymy jak sie rozwinie ale na pewno nie fasolka bo daleko było od dnia przypuszczalnej owulacji serduszkowanie

a.png
    a.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze mam na dzisiaj ambitne plany zrobić zupę cebulową, placek po węgiersku i jechać na zumbę wieczorem he he ciekawe co z tego wyjdzie :)
    a tak wogóle to prosze Was o radę, bo 7dpo wypada mi najprawdopodobniej w sobotę i czy w tej sytuacji progesteron lepiej zrobić w 6 czy 9 dpo?

Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Dodi wrote:

kolejna jest Gosia... ale dała m termomer do schowania... i teraz będziemy spokojnie czekać:)

No właśnie na Jej wykres zajrzałam i szczerze nie podoba mi się ten plan ...ehhh, nie mogłaby mierzyć dla nas ;) hehehehe, a poważnie,to ciekawe czy nie korci Jej wyciągnąć termometr od Męża :)

Muzarciu trochę poczytałam Twoich wypowiedzi i wiem o co za zaciemnienia masz na myśli...macie teraz robić jakieś badania w tym kierunku,czy coś? Trzymam kciuki by okazała się najłagodniejsza do leczenia opcja :)

Ściskam wszystkie mocno i zmykam...

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Dodi wrote:
    muzarcia wrote:
    no to ten wykres jest powalający, lepiej jednak niech to to tak długo nie trwa, bo tu kurcze zniesiemy jajo na wielkanoc akurat...życzę jej kinderniespodziewajki na święta;-)

wykres faktycznie niezły i zaraz sobie o naszej Kajusi pomyślałam jak go oglądałam :) nie no, tak długo to faktycznie byśmy chyba nie wytrzymały a święta za pasem i jaja to wolę od kurki a nie typowo swojskie, babskie :P

jak zobaczyłam ten wykres to pomyślałam o naszej Blondi:) hehehe

hehe dobre dobre

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 2071 2072 2073 2074 2075 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ