plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny:)
Muzarciu co jest przyczyną spadku wagi,bo co patrzę to na wadze mniej-gratuluję
Jeśli chodzi o samopoczucie po badaniach to ok już o nich zapomniałam:)przygotowuje się do następnego pobytu w szpitalu:)a jeśli chodzi o zdrowie to średnio ucho przestało boleć
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)
A prolaktynę po obciążeniu mam 260,6 i bromka na razie nie zażywamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 07:44
Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem Dodi ale ja mam takie zaciemnienia od dziecka, a Dominik też...wszyscy twierdzili, że taka to kociewska uroda;-)a tu zonk!
Już nie oglądajcie tych fotek, tylko dużą prosiłam...popatrzcie dziewczyny całe życie nikt na to nie zwrócił uwagi...no nic, damy sobie radę i oczywiście jak dowiem się co nam jest, to oczywiście dam znać ale póki co nie zawracajcie sobie tym głowy, bo i ja na jakiś czas odkładam to na najwyższą półkę i wrócę do tego po Świętach...
Buziam słonka...a ja wio do śniadania, hurtowni i malowania...papaDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBromek w takiej małej dawce Ci na 100% nie zaszkodzi kochana a castagnus jest za słaby troszkę na akurat tę wyrzutową prl...sama tak zdecydowałaś, że nie bierzesz? W sumie zawsze możesz zacząć po histeroskopii- czy ja coś nie pokręciłam w nazwie? Dobra bo nie wyjdę...stęskniłam się i to powód...
a waga sama schodzi, nic ku temu nie robię...zupełnie nic...ciekawe jak długo...bo te tabletki tylko na pół roku mam mieć...chyba, że później jak coś znajdą to je zostawią na stałe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 07:50
-
nick nieaktualny
-
ok ciii... muzi wychodzi
a tak wogóle to faktycznie, razem będzie Wam raźniej i super, że lekarz, który generalnie nie specjalizuje się w tej dziedzinie, chce Wam pomóc. My oczywiście będziemy czekać na biężace informacje i trzymać za Was kciuki :*
Ola co to za haja?krzyczą po Tobie, że na ovu siedzisz?
Witajcie Effcia i natusia :*:*:*:*:*:*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 07:57
natusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Bromek w takiej małej dawce Ci na 100% nie zaszkodzi kochana a castagnus jest za słaby troszkę na akurat tę wyrzutową prl...sama tak zdecydowałaś, że nie bierzesz? W sumie zawsze możesz zacząć po histeroskopii- czy ja coś nie pokręciłam w nazwie? Dobra bo nie wyjdę...stęskniłam się i to powód...
a waga sama schodzi, nic ku temu nie robię...zupełnie nic...ciekawe jak długo...bo te tabletki tylko na pół roku mam mieć...chyba, że później jak coś znajdą to je zostawią na stałe...
Muzarcia jak ja nie mam czasu ćwiczyć, to próbuję maksymalnie zwiększać ilość ruchu w domu. Polecam na przykład energiczną muzykę i taneczne ruchy podczas sprzątania, można nieźle się spocić wyginając się podczas odkurzania;) -
hej Shagga
z tego co ja zapamiętałam to Becia dostała @, mała też
Kaja ma dzisiaj wizytę u gina, ale tempka spadła, więc się zobaczy co i jak.
U Oli w biurze jakiś dym hehe
U muzi i jej synka stwierdzono jakąś chorobę, ale nie wiem jak to nazwać
Effcia prolaktynę po obciążeniu ma 260.
aha i jeszcze muzi i Blondi tracą na wadze a Karoam znowu boli dziura? po zębie
ojjj... nie nadaje się do streszczeń, ale chciałam byc miłaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 08:07
natusia, Effcia28, Shagga_80, Blondi22, Muska lubią tę wiadomość
-
Muzi ,Muzi poczekaj-nie nie żartuje idż słońce idż
sama na razie stwierdziłam że nie biorę dopóki nie odbiorę wypis że szpitala:)wczoraj byłam:)potem poszłam do ginekologa na konsultacje (innego)byłam u niego 1 godzinędoradził ,pogadał obejrzał badania i stwierdził że mam się leczyć w Poznaniu a nie u nas:)
Witam Dodi Witam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 08:07
Dodi lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:ok ciii... muzi wychodzi
a tak wogóle to faktycznie, razem będzie Wam raźniej i super, że lekarz, który generalnie nie specjalizuje się w tej dziedzinie, chce Wam pomóc. My oczywiście będziemy czekać na biężace informacje i trzymać za Was kciuki :*
Ola co to za haja?krzyczą po Tobie, że na ovu siedzisz?
Witajcie Effcia i natusia :*:*:*:*:*:*:*
Nie, 2 dziadów na siebie kurwuje, trzeci ich godzi, więc też mu się dostało:) -
nick nieaktualnyDodi wrote:hej Shagga
ojjj... nie nadaje się do streszczeń, ale chciałam byc miła
Byłaś świetna, Dodi
Ja zerknęłam jeszcze na tabelkę i widzę,że Natusia na dziś ma termin @, Babo,co tam u Ciebie? Zerknę na jej wykres i poczytam tylko o Muzarci i zmykam sporo mam do robotyDodi, natusia lubią tę wiadomość
-
Ola czyli tym razem opcja gdzie dwóch się bije tam i trzeciemu się dostanie
ufff... agga to tak w telegraficznym skrócie byłoale starałam się jak mogłam
ja też zaraz będę musiała chwilowo odejść od kompa bo znów nic dzisiaj nie zrobięWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 08:10
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Dodi wrote:hej Shagga
Byłaś świetna, Dodi
Ja zerknęłam jeszcze na tabelkę i widzę,że Natusia na dziś ma termin @, Babo,co tam u Ciebie? Zerknę na jej wykres i poczytam tylko o Muzarci i zmykam sporo mam do roboty
kolejna jest Gosia... ale dała m termomer do schowania... i teraz będziemy spokojnie czekaćgocha04 lubi tę wiadomość
-
kurcze mam na dzisiaj ambitne plany zrobić zupę cebulową, placek po węgiersku i jechać na zumbę wieczorem he he ciekawe co z tego wyjdzie
a tak wogóle to prosze Was o radę, bo 7dpo wypada mi najprawdopodobniej w sobotę i czy w tej sytuacji progesteron lepiej zrobić w 6 czy 9 dpo?Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:Dodi wrote:hej Shagga
Byłaś świetna, Dodi
Ja zerknęłam jeszcze na tabelkę i widzę,że Natusia na dziś ma termin @, Babo,co tam u Ciebie? Zerknę na jej wykres i poczytam tylko o Muzarci i zmykam sporo mam do roboty
kolejna jest Gosia... ale dała m termomer do schowania... i teraz będziemy spokojnie czekać
No właśnie na Jej wykres zajrzałam i szczerze nie podoba mi się ten plan ...ehhh, nie mogłaby mierzyć dla nashehehehe, a poważnie,to ciekawe czy nie korci Jej wyciągnąć termometr od Męża
Muzarciu trochę poczytałam Twoich wypowiedzi i wiem o co za zaciemnienia masz na myśli...macie teraz robić jakieś badania w tym kierunku,czy coś? Trzymam kciuki by okazała się najłagodniejsza do leczenia opcja
Ściskam wszystkie mocno i zmykam...Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Dodi wrote:muzarcia wrote:no to ten wykres jest powalający, lepiej jednak niech to to tak długo nie trwa, bo tu kurcze zniesiemy jajo na wielkanoc akurat...życzę jej kinderniespodziewajki na święta;-)
wykres faktycznie niezły i zaraz sobie o naszej Kajusi pomyślałam jak go oglądałamnie no, tak długo to faktycznie byśmy chyba nie wytrzymały a święta za pasem i jaja to wolę od kurki a nie typowo swojskie, babskie
jak zobaczyłam ten wykres to pomyślałam o naszej Blondi:) hehehe
hehe dobre dobreLibra, Dodi lubią tę wiadomość