plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:kurcze mam na dzisiaj ambitne plany zrobić zupę cebulową, placek po węgiersku i jechać na zumbę wieczorem he he ciekawe co z tego wyjdzie
a tak wogóle to prosze Was o radę, bo 7dpo wypada mi najprawdopodobniej w sobotę i czy w tej sytuacji progesteron lepiej zrobić w 6 czy 9 dpo?
ZUPA CEBULOWA MNIAM! Ja na dziś mam plan ugotować rosół (rozochociłam się z tym rosołem ostatnio), a wieczorem zrobić w sokowirówce sok burakowo-jabłkowy.
Placek po węgiersku - nigdy nie robiłam, i chyba nigdy nie jadłam...
Co do progesteronu - ja tradycyjnie w takich sprawach jestem zielona jak szczaw...Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry w ten piękny słoneczny poranek
owulowałam w nocy he he w życiu tak mnie plecy nie bolały już myślałam że kręgosłup pi strzelił tam gzie było operowany ale rano zero bólu więc to owulka mi dała się tak we znaki!!!
Pogoda pikna u mnie więc kawe wypiję i jadę po płyn i za okna sie biore !!
Popołudniu mi się szykuje kurs do zgorzelce czekam na tel no to 5 gozin za kółkiem!!!!
A wam jak dzionek mija!!!
Mała29 no mohgli by aresztować tą @ ale niestety nie po to przyszli:-(
Muzarcia spokojnie jeszcze następny tydzień na badania mam więc bez paniki jak luz to luz moja droga!!!Dodi, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
mauysiu mój m bardzo lubi cebulową a placek w sumie robiłam raz a właściwie robiliśmy go razem i w sumie nie wiem czy wyjdzie taki dobry jak ostatnio, ale wypasiony był na maxa tyle tylko, że moja wersja będzie bez sera i śmietany
a rosołku w sumie też dawno nie gotowałam
-
Blondi22 wrote:ja uciekam bo ide do GOPSu po papiery jutro potrzebne mi do Urzedu Pracy zebym mogła po swietach znowu pracowac
starczy siedzienia w domu calego dnia od grudnia
papa kochane poźniej zajrze
FajnieBędę trzymać kciuki, żeby szybko coś dla Ciebie znaleźli!
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:gocha ale wszystkim ślicznie napisałaś :*
ja wpadłam na chwilkę żeby doczytać co naszkrobałyście i tak się ryłam, że mało co monitora nie oplułam
Karoam Ty faktycznie nie mów dwa razy bo faktycznie szybciej się w Egipcie spotkamy niż w Polsce... kurcze super sprawa, aż mi sie zachciało
jutro dziewczynki kochane wybierające się do swoich gin, czekamy na info
teraz będę się żegnać a Wy śnijcie miło i kolorowych snów Wam życzę :*
do rana
Cześć wszystkim, nadrabiam i odpisuję.
Dodi a co ja takiego napisałam? Bo nie wiem o co chodzi.Blondi22, mauysia, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
mauysia wrote:Blondi22 wrote:ja uciekam bo ide do GOPSu po papiery jutro potrzebne mi do Urzedu Pracy zebym mogła po swietach znowu pracowac
starczy siedzienia w domu calego dnia od grudnia
papa kochane poźniej zajrze
FajnieBędę trzymać kciuki, żeby szybko coś dla Ciebie znaleźli!
to praca z gopsu ale na miejscu i mi pasuje juz tam robiłam tylko miałam przerwe bo kasy nie mieli.
w bibliotece sprzatałam o 2h codziennie moze nic wielekiego ale lepsze to niz siedzenie w domu a i na dojazd nie racemauysia, Muska lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Dzień dobry Libruś, Mała i wszystkie, które jeszcze dojdą
Ja dzisiaj mam wolny dzień i zabrałam się za generalne sprzątanko
O 2 się obudziłam bo ta cholerna dziura po zębie zaczęła mnie napierdzielać
hehe ciebie boli dziura, a u mnie 8 znów zdecydowała się trochę podrosnąć i mam spuchnięte dziąsło. Całe szczęście, że nie odjęło mi jeszcze szczęki, a boli delikatnie tylko jak dotykam językiem.
o cholerka i u Beaty też d**a. Ja ciesz pierdzielę.. to jakoś lipnie tydzień się zaczął. Jeszcze w poczekalni Kaja, Natusia i ja.boszzze niech w końcu u kogoś zawita wiosna na wykresie!
Shagga_80, karoam, Muska, natusia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyMADZIULA13 wrote:hej aguś, u mnie taka pogoda, że nie nadaje się na mycie okien. błoto posniegowe, lekka odwilż i nieśmiało wychylające się słoneczko. poza tym itak nic nie chce mi się robić. bolą mnie zatoki:(
No madziulka ty masz prawo do lenistwa he he a tak wogóle jak się czujesz??
-
nick nieaktualnyDziewczyny pytanie taktyczne na temat prac chałupniczej !!!
Czy któraś z was lub waszych znajomych składała kiedyś długopisy lub tp. w domu !!! Znalazłam ofertę dość ciekawą i zastanawiam się czy to czasem nie jakiś kant!!! 27 zł za towar pierwszy chcą więc to nie jakiś majątek a podobno zarobić można coś na tym!! -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:idę sobie stąd:)normalnie umiera ten topik!
Effcia mam nadzieję że to przesilenie wiosenne!!!
No ale cóż coraz więcej fasolek a fasolki nie dają mamusi posiedzieć jak dawniej!!!
No i święta za pasem wiec praca w domach i mam nadzieję że to tylko taki powód ciszy na topiku!! -
nick nieaktualnygocha04 wrote:karoam wrote:Dzień dobry Libruś, Mała i wszystkie, które jeszcze dojdą
Ja dzisiaj mam wolny dzień i zabrałam się za generalne sprzątanko
O 2 się obudziłam bo ta cholerna dziura po zębie zaczęła mnie napierdzielać
hehe ciebie boli dziura, a u mnie 8 znów zdecydowała się trochę podrosnąć i mam spuchnięte dziąsło. Całe szczęście, że nie odjęło mi jeszcze szczęki, a boli delikatnie tylko jak dotykam językiem.
o cholerka i u Beaty też d**a. Ja ciesz pierdzielę.. to jakoś lipnie tydzień się zaczął. Jeszcze w poczekalni Kaja, Natusia i ja.boszzze niech w końcu u kogoś zawita wiosna na wykresie!
może u Ciebie się wkońcu zazieleni... hmmm? zobaczymy:) jeszcze trochę i wszystko będzie jesnegocha04 lubi tę wiadomość