plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:a choćby do wyrka,zawsze to lepsze niż siedzenie przed kompem:)
A tak poważnie to zmienia się ten topik z dnia na dzień i albo przez to,że dziewczyny nie mają czasu,albo tematy się wyczerpały,no i jeszcze nie które się żle czują i nie wchodzą no nie wiem wiem:)
Effcia 2-3 tygodnie i wróci (chyba ) wszystko do normy!!
Aguś ależ z Ciebie optymistka:)wspomnisz moje słowa:) -
Effcia28 wrote:Wosebko co tam u Ciebie?opowiadaj:)
hej Effcia :)a u mnie że tak powiem po staremu:)nic sie jakoś szczególnie nie zmienilo:)w staraniach tez przerwa..ale od następnego cyklu ruszamy pełna para:)aha ja jutro do gin się wybieram z tą moja prolaktyną..ciekawe co mi powie...Shagga_80, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:a choćby do wyrka,zawsze to lepsze niż siedzenie przed kompem:)
A tak poważnie to zmienia się ten topik z dnia na dzień i albo przez to,że dziewczyny nie mają czasu,albo tematy się wyczerpały,no i jeszcze nie które się żle czują i nie wchodzą no nie wiem wiem:)
Aguś ależ z Ciebie optymistka:)wspomnisz moje słowa:)
No mała iskierka nadziei się we mnie pali jeszcze he he!!!
A z drugiej strony przyjdzie wiosna praca na ogrodzie i inne rzeczy do zrobienia i znowu forum zacznie wegetować!!!Effcia28, Libra lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Dodi wrote:witaj Wosebko
Wosebko, Effcia pisząc, że już nie to samo, macie na myśli fakt iż mamusie i wcześniejsze staraczki nie udzielają się już?
noo rzadziej bywają
no a szkoda..ale z tego co widziałam to po prostu niektóre z naszych staraczek zafasolkowanych przeniosły sie na tematy ciążowe... -
nick nieaktualnyEffciu, ja już znacznie lepiej się czuję...myślę,że najgorsze za mną
Teraz jeśli miewam jakieś mdłości to z rana, zanim zjem (z głodu) a to da się znieść...no i jedyne co pozostało mi,to to, że mam obrzydzenie do większości posiłków...wczoraj pojechałam do laboratorium po wyniki a że mieliśmy wczoraj spięcie ze Starym to nie spieszyłam się z powrotem....pojeździłam po mieście, to tu, to tam...w międzyczasie padł mi telefon
A Stary wydzwaniał do mnie...a jak wróciłam to czekała niespodzianka - Stary sam zrobił coś ala shoarma...niestety zupełnie nie miałam ochoty do jedzenia...i ledwo ruszyłam
Wosebko, pocieszy Cię fakt,że zaraz i mnie czeka mycie i suszenie włosów? Ja prostuję od większego święta (mam raczej proste włosy) więc raczej dziś tego robić nie będę.Wosebka, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Dodi wrote:witaj Wosebko
Wosebko, Effcia pisząc, że już nie to samo, macie na myśli fakt iż mamusie i wcześniejsze staraczki nie udzielają się już?
noo rzadziej bywają
NO mnie od czwartku mało co było bo mój M w domu był a i mój Laptopek coś nawala grzeje się strasznie i się wyłącza sam i zanim go znowu załączę to godzina minie nie wiecie jaka przyczyna tego może być!! -
Shagga_80 wrote:Libra wrote:Shagga_80 wrote:Dodi wrote:hej Shagga
z tego co ja zapamiętałam to Becia dostała @, mała też
Kaja ma dzisiaj wizytę u gina, ale tempka spadła, więc się zobaczy co i jak.
U Oli w biurze jakiś dym hehe
U muzi i jej synka stwierdzono jakąś chorobę, ale nie wiem jak to nazwać
Effcia prolaktynę po obciążeniu ma 260.
ojjj... nie nadaje się do streszczeń, ale chciałam byc miła
Byłaś świetna, Dodi
Ja zerknęłam jeszcze na tabelkę i widzę,że Natusia na dziś ma termin @, Babo,co tam u Ciebie? Zerknę na jej wykres i poczytam tylko o Muzarci i zmykam sporo mam do roboty
kolejna jest Gosia... ale dała m termomer do schowania... i teraz będziemy spokojnie czekać
No właśnie na Jej wykres zajrzałam i szczerze nie podoba mi się ten plan ...ehhh, nie mogłaby mierzyć dla nashehehehe, a poważnie,to ciekawe czy nie korci Jej wyciągnąć termometr od Męża
Muzarciu trochę poczytałam Twoich wypowiedzi i wiem o co za zaciemnienia masz na myśli...macie teraz robić jakieś badania w tym kierunku,czy coś? Trzymam kciuki by okazała się najłagodniejsza do leczenia opcja
Ściskam wszystkie mocno i zmykam...
Shagga ciekawa jestem jak ta moja temp, bo brzuch i jajnik pobolewają na zmianę. Ale M termometr schował jak poszłam na depilacje zadka i nie wiem gdzie on jest. I oczywiście uprzedziłam M, że nawet gdyby go bardzo prosiła i błagała to ma być nie ugięty, aż do piątku.Libra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:a choćby do wyrka,zawsze to lepsze niż siedzenie przed kompem:)
Aguś ależ z Ciebie optymistka:)wspomnisz moje słowa:)
No mała iskierka nadziei się we mnie pali jeszcze he he!!!
A z drugiej strony przyjdzie wiosna praca na ogrodzie i inne rzeczy do zrobienia i znowu forum zacznie wegetować!!!
ha:) -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra, w tabelce masz na 25 termin @ jeśli dobrze pamiętam, tak? Ale owu coś "późno" jak na Ciebie przyszła
Więc kiedy wg ciebie @ nie-przyjdzie
?
biorąc pod uwagę długość cykli to @ powinna się pojawić 23.03., ale jeżeli wziąść pod uwagę długość fl - to powinna się pojawić 25.03
wcześniej w tabeli miałam termin @ na 23.03., ale jak okazało się, że owulka się sunęła, to przestawiłam termin @ w tabelce z 23.03. na 25.03.
i czekam cierpliwie:) -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Effcia28 wrote:Dodi wrote:witaj Wosebko
noo rzadziej bywają
NO mnie od czwartku mało co było bo mój M w domu był a i mój Laptopek coś nawala grzeje się strasznie i się wyłącza sam i zanim go znowu załączę to godzina minie nie wiecie jaka przyczyna tego może być!!
Wentylator ! Albo wysiadł albo (jak było u mnie) mega zakurzony był -
Shagga_80 wrote:Effciu, ja już znacznie lepiej się czuję...myślę,że najgorsze za mną
Teraz jeśli miewam jakieś mdłości to z rana, zanim zjem (z głodu) a to da się znieść...no i jedyne co pozostało mi,to to, że mam obrzydzenie do większości posiłków...wczoraj pojechałam do laboratorium po wyniki a że mieliśmy wczoraj spięcie ze Starym to nie spieszyłam się z powrotem....pojeździłam po mieście, to tu, to tam...w międzyczasie padł mi telefon
A Stary wydzwaniał do mnie...a jak wróciłam to czekała niespodzianka - Stary sam zrobił coś ala shoarma...niestety zupełnie nie miałam ochoty do jedzenia...i ledwo ruszyłam
Wosebko, pocieszy Cię fakt,że zaraz i mnie czeka mycie i suszenie włosów? Ja prostuję od większego święta (mam raczej proste włosy) więc raczej dziś tego robić nie będę.
hej Shagga:)no ja niestety muszę po każdym myciu prostować...mam bujną czupryne po mamie..teraz wiosna i latem łatwiej będzie bo czesto będe wiazac włosy to obejdzie siebez prostownicy:0Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Wosebka wrote:Effcia28 wrote:Wosebko co tam u Ciebie?opowiadaj:)
hej Effcia :)a u mnie że tak powiem po staremu:)nic sie jakoś szczególnie nie zmienilo:)w staraniach tez przerwa..ale od następnego cyklu ruszamy pełna para:)aha ja jutro do gin się wybieram z tą moja prolaktyną..ciekawe co mi powie...
Wosebko a jaką masz prolaktynę?ja mam po obciązeniu 260,6
Shaguś cieszę się ,że z Tobą lepiej:)
Wosebka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:Dodi wrote:witaj Wosebko
noo rzadziej bywają
NO mnie od czwartku mało co było bo mój M w domu był a i mój Laptopek coś nawala grzeje się strasznie i się wyłącza sam i zanim go znowu załączę to godzina minie nie wiecie jaka przyczyna tego może być!!
Wentylator ! Albo wysiadł albo (jak było u mnie) mega zakurzony był
I sama to zrobiłaś!!! Ale wentylatorek słychać chodzi i coś tam powiewa z niego !! Chyba zaiwestuję w taką podkładkę chłodzącą -
AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:Dodi wrote:witaj Wosebko
noo rzadziej bywają
Aguś to zrozumiałe,że jak masz 4 dni postu to potem trzeba nadrobićAGA 30 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:Dodi wrote:witaj Wosebko
noo rzadziej bywają
pewnie wentylator nie daje rady..my z m mamy taką podstawke pod lapka z wentylatorem:)fajna sprawa:)AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:Libra, w tabelce masz na 25 termin @ jeśli dobrze pamiętam, tak? Ale owu coś "późno" jak na Ciebie przyszła
Więc kiedy wg ciebie @ nie-przyjdzie
?
biorąc pod uwagę długość cykli to @ powinna się pojawić 23.03., ale jeżeli wziąść pod uwagę długość fl - to powinna się pojawić 25.03
wcześniej w tabeli miałam termin @ na 23.03., ale jak okazało się, że owulka się sunęła, to przestawiłam termin @ w tabelce z 23.03. na 25.03.
i czekam cierpliwie:)
Pytam, bo z rana (zanim nawet weszłam tu) pomyślałam o Tobie (w trakcie inhalacji Młodego,hehehe) i już miałam pisać, żebyś testowała, bo jakoś wydawało mi się,że dziś miała nie przyjść @.