X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Effcia28 wrote:
    a choćby do wyrka,zawsze to lepsze niż siedzenie przed kompem:)

A tak poważnie to zmienia się ten topik z dnia na dzień i albo przez to,że dziewczyny nie mają czasu,albo tematy się wyczerpały,no i jeszcze nie które się żle czują i nie wchodzą no nie wiem wiem:)

Effcia 2-3 tygodnie i wróci (chyba ) wszystko do normy!!:-)

Aguś ależ z Ciebie optymistka:)wspomnisz moje słowa:)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodi teraz jak by tak było to się załamię i rzucę z mostu ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    witaj Wosebko :)
    Wosebko, Effcia pisząc, że już nie to samo, macie na myśli fakt iż mamusie i wcześniejsze staraczki nie udzielają się już?

noo rzadziej bywają:(

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Wosebko co tam u Ciebie?opowiadaj:)

hej Effcia :)a u mnie że tak powiem po staremu:)nic sie jakoś szczególnie nie zmienilo:)w staraniach tez przerwa..ale od następnego cyklu ruszamy pełna para:)aha ja jutro do gin się wybieram z tą moja prolaktyną..ciekawe co mi powie...

Shagga_80, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Effcia28 wrote:

A tak poważnie to zmienia się ten topik z dnia na dzień i albo przez to,że dziewczyny nie mają czasu,albo tematy się wyczerpały,no i jeszcze nie które się żle czują i nie wchodzą no nie wiem wiem:)

No mała iskierka nadziei się we mnie pali jeszcze he he!!!
    A z drugiej strony przyjdzie wiosna praca na ogrodzie i inne rzeczy do zrobienia i znowu forum zacznie wegetować!!!:-)

Effcia28, Libra lubią tę wiadomość

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Dodi wrote:
    Wosebko, Effcia pisząc, że już nie to samo, macie na myśli fakt iż mamusie i wcześniejsze staraczki nie udzielają się już?

no a szkoda..ale z tego co widziałam to po prostu niektóre z naszych staraczek zafasolkowanych przeniosły sie na tematy ciążowe...

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu, ja już znacznie lepiej się czuję...myślę,że najgorsze za mną :) Teraz jeśli miewam jakieś mdłości to z rana, zanim zjem (z głodu) a to da się znieść...no i jedyne co pozostało mi,to to, że mam obrzydzenie do większości posiłków...wczoraj pojechałam do laboratorium po wyniki a że mieliśmy wczoraj spięcie ze Starym to nie spieszyłam się z powrotem....pojeździłam po mieście, to tu, to tam...w międzyczasie padł mi telefon :/ A Stary wydzwaniał do mnie...a jak wróciłam to czekała niespodzianka - Stary sam zrobił coś ala shoarma...niestety zupełnie nie miałam ochoty do jedzenia...i ledwo ruszyłam :(

Wosebko, pocieszy Cię fakt,że zaraz i mnie czeka mycie i suszenie włosów? Ja prostuję od większego święta (mam raczej proste włosy) więc raczej dziś tego robić nie będę.

Wosebka, mauysia, Libra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko mayusia jest codziennie z nami choć też tak trochę się z tyłu trzyma:)

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Dodi wrote:

NO mnie od czwartku mało co było bo mój M w domu był a i mój Laptopek coś nawala grzeje się strasznie i się wyłącza sam i zanim go znowu załączę to godzina minie nie wiecie jaka przyczyna tego może być!!:-(

• gocha04 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Dodi wrote:
    hej Shagga :) z tego co ja zapamiętałam to Becia dostała @, mała też :/
    Kaja ma dzisiaj wizytę u gina, ale tempka spadła, więc się zobaczy co i jak.
    U Oli w biurze jakiś dym hehe
    U muzi i jej synka stwierdzono jakąś chorobę, ale nie wiem jak to nazwać :/
    Effcia prolaktynę po obciążeniu ma 260.
    ojjj... nie nadaje się do streszczeń, ale chciałam byc miła :(

Byłaś świetna, Dodi :)
    Ja zerknęłam jeszcze na tabelkę i widzę,że Natusia na dziś ma termin @, Babo,co tam u Ciebie? Zerknę na jej wykres i poczytam tylko o Muzarci i zmykam sporo mam do roboty :/

kolejna jest Gosia... ale dała m termomer do schowania... i teraz będziemy spokojnie czekać:)

No właśnie na Jej wykres zajrzałam i szczerze nie podoba mi się ten plan ...ehhh, nie mogłaby mierzyć dla nas ;) hehehehe, a poważnie,to ciekawe czy nie korci Jej wyciągnąć termometr od Męża :)

Muzarciu trochę poczytałam Twoich wypowiedzi i wiem o co za zaciemnienia masz na myśli...macie teraz robić jakieś badania w tym kierunku,czy coś? Trzymam kciuki by okazała się najłagodniejsza do leczenia opcja :)

Ściskam wszystkie mocno i zmykam...

Shagga ciekawa jestem jak ta moja temp, bo brzuch i jajnik pobolewają na zmianę. Ale M termometr schował jak poszłam na depilacje zadka i nie wiem gdzie on jest. I oczywiście uprzedziłam M, że nawet gdyby go bardzo prosiła i błagała to ma być nie ugięty, aż do piątku.:)

Libra lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Effcia28 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Effcia28 wrote:

No mała iskierka nadziei się we mnie pali jeszcze he he!!!
    A z drugiej strony przyjdzie wiosna praca na ogrodzie i inne rzeczy do zrobienia i znowu forum zacznie wegetować!!!:-)

ha:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra, w tabelce masz na 25 termin @ jeśli dobrze pamiętam, tak? Ale owu coś "późno" jak na Ciebie przyszła :) Więc kiedy wg ciebie @ nie-przyjdzie :) ?

biorąc pod uwagę długość cykli to @ powinna się pojawić 23.03., ale jeżeli wziąść pod uwagę długość fl - to powinna się pojawić 25.03
    wcześniej w tabeli miałam termin @ na 23.03., ale jak okazało się, że owulka się sunęła, to przestawiłam termin @ w tabelce z 23.03. na 25.03.
    i czekam cierpliwie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Effcia28 wrote:
    Dodi wrote:

NO mnie od czwartku mało co było bo mój M w domu był a i mój Laptopek coś nawala grzeje się strasznie i się wyłącza sam i zanim go znowu załączę to godzina minie nie wiecie jaka przyczyna tego może być!!:-(

Wentylator ! Albo wysiadł albo (jak było u mnie) mega zakurzony był :)

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Effciu, ja już znacznie lepiej się czuję...myślę,że najgorsze za mną :) Teraz jeśli miewam jakieś mdłości to z rana, zanim zjem (z głodu) a to da się znieść...no i jedyne co pozostało mi,to to, że mam obrzydzenie do większości posiłków...wczoraj pojechałam do laboratorium po wyniki a że mieliśmy wczoraj spięcie ze Starym to nie spieszyłam się z powrotem....pojeździłam po mieście, to tu, to tam...w międzyczasie padł mi telefon :/ A Stary wydzwaniał do mnie...a jak wróciłam to czekała niespodzianka - Stary sam zrobił coś ala shoarma...niestety zupełnie nie miałam ochoty do jedzenia...i ledwo ruszyłam :(

Wosebko, pocieszy Cię fakt,że zaraz i mnie czeka mycie i suszenie włosów? Ja prostuję od większego święta (mam raczej proste włosy) więc raczej dziś tego robić nie będę.

hej Shagga:)no ja niestety muszę po każdym myciu prostować...mam bujną czupryne po mamie..teraz wiosna i latem łatwiej będzie bo czesto będe wiazac włosy to obejdzie siebez prostownicy:0

Shagga_80 lubi tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    Effcia28 wrote:
    Wosebko co tam u Ciebie?opowiadaj:)

hej Effcia :)a u mnie że tak powiem po staremu:)nic sie jakoś szczególnie nie zmienilo:)w staraniach tez przerwa..ale od następnego cyklu ruszamy pełna para:)aha ja jutro do gin się wybieram z tą moja prolaktyną..ciekawe co mi powie...

Wosebko a jaką masz prolaktynę?ja mam po obciązeniu 260,6

Shaguś cieszę się ,że z Tobą lepiej:)

Wosebka lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    tylko mayusia jest codziennie z nami choć też tak trochę się z tyłu trzyma:)

Tam z tyłu od razu...
    Już wygadałam się na wszystkie tematy więc czekam na nowe :D

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Effcia28 wrote:
    Dodi wrote:

Wentylator ! Albo wysiadł albo (jak było u mnie) mega zakurzony był :)

I sama to zrobiłaś!!! Ale wentylatorek słychać chodzi i coś tam powiewa z niego !! Chyba zaiwestuję w taką podkładkę chłodzącą:-)

• Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Effcia28 wrote:
    Dodi wrote:

Aguś to zrozumiałe,że jak masz 4 dni postu to potem trzeba nadrobić:)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• Wosebka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Effcia28 wrote:
    Dodi wrote:

pewnie wentylator nie daje rady..my z m mamy taką podstawke pod lapka z wentylatorem:)fajna sprawa:)

AGA 30 lubi tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Libra, w tabelce masz na 25 termin @ jeśli dobrze pamiętam, tak? Ale owu coś "późno" jak na Ciebie przyszła :) Więc kiedy wg ciebie @ nie-przyjdzie :) ?

biorąc pod uwagę długość cykli to @ powinna się pojawić 23.03., ale jeżeli wziąść pod uwagę długość fl - to powinna się pojawić 25.03
    wcześniej w tabeli miałam termin @ na 23.03., ale jak okazało się, że owulka się sunęła, to przestawiłam termin @ w tabelce z 23.03. na 25.03.
    i czekam cierpliwie:)

Pytam, bo z rana (zanim nawet weszłam tu) pomyślałam o Tobie (w trakcie inhalacji Młodego,hehehe) i już miałam pisać, żebyś testowała, bo jakoś wydawało mi się,że dziś miała nie przyjść @.

‹‹ 2074 2075 2076 2077 2078 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ