plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWosebka wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:Dodi wrote:witaj Wosebko
Wosebko, Effcia pisząc, że już nie to samo, macie na myśli fakt iż mamusie i wcześniejsze staraczki nie udzielają się już?
noo rzadziej bywają
NO mnie od czwartku mało co było bo mój M w domu był a i mój Laptopek coś nawala grzeje się strasznie i się wyłącza sam i zanim go znowu załączę to godzina minie nie wiecie jaka przyczyna tego może być!!
pewnie wentylator nie daje rady..my z m mamy taką podstawke pod lapka z wentylatorem:)fajna sprawa:)
NO to trzeba kupić coś takiego!!! w piątek mojego M naciągnę bo zatrę laptopka mojego kochanego a wtedy kicha na maksa by była!! -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Shagga_80 wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:Dodi wrote:witaj Wosebko
Wosebko, Effcia pisząc, że już nie to samo, macie na myśli fakt iż mamusie i wcześniejsze staraczki nie udzielają się już?
noo rzadziej bywają
NO mnie od czwartku mało co było bo mój M w domu był a i mój Laptopek coś nawala grzeje się strasznie i się wyłącza sam i zanim go znowu załączę to godzina minie nie wiecie jaka przyczyna tego może być!!
Wentylator ! Albo wysiadł albo (jak było u mnie) mega zakurzony był
I sama to zrobiłaś!!! Ale wentylatorek słychać chodzi i coś tam powiewa z niego !! Chyba zaiwestuję w taką podkładkę chłodzącą
Nie, nie sama...dałam koledze i On powiedział po fakcie,że było mnóstwo kurzu na wentylatorze.AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Wosebko, a na jaki to koncert się wybieracie??
Ja też nienawidzę mycia włosów... Choć trwa to u mnie chwilę, bo a) mam w miarę krótkie włosy, b) nie suszę ich teraz, ale i tak jakoś mam awersję. Ale co robić! Grunt, że są na tyle długie, że mogę je spiąć w kitkę i pójście raz po raz do pracy w przetłuszczonych włosach jakoś przejdzie i nikt tego nie zauważy
Ale zwykle się mobilizuję
W ogóle chyba dziś się umówię na termin u fryzjera - wiosna idzie, trzeba ciachnąć te pióra... Już z 2 miechy temu byłam umówiona ale ZAPOMNIAŁaM PÓJŚĆ! Taką mam sklerozę!Dodi, Wosebka, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Wosebka wrote:Effcia28 wrote:Wosebko co tam u Ciebie?opowiadaj:)
hej Effcia :)a u mnie że tak powiem po staremu:)nic sie jakoś szczególnie nie zmienilo:)w staraniach tez przerwa..ale od następnego cyklu ruszamy pełna para:)aha ja jutro do gin się wybieram z tą moja prolaktyną..ciekawe co mi powie...
Wosebko a jaką masz prolaktynę?ja mam po obciązeniu 260,6
Shaguś cieszę się ,że z Tobą lepiej:)
Po obciazeniu nie badalam..a tak to mam prawie 27 ng/ml..i to jest za dużo do starań..zreszta powyzej 20 to jest Hiperprolaktynemia ..i pasowałoby to zbić -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Effcia28 wrote:Dodi wrote:witaj Wosebko
noo rzadziej bywają
może nazbierało się trochę kurzu i nie wentyluje się tak jak powinien... włącz oskurzacz i przystaw rurę do wszystkich wylotów... ja tak robię co tydzień... mój laptop ma 6 lat i śmiga jak ta lala...
jeżeli to nie pomoże, to może wiatraczki są do wymiany... nie wiem jak to jest w laptopach... -
Wosebko, Effciu taka chyba kolej rzeczy
pewnie niedługo my też będziemy Was wspominać i marudzić, że też już nie to samo kiedy i Wy zaciążycie
wiem, że napewno lepiej albo i dobrze się znałyście niż my, ale w tej sytuacji miło będzie, jesli będziecie nas w dalszym ciagu tolerowały
a naszym ciężarówkom, które tu zostały dziękujemy i urodzimy z Wami przed kompem
Kaja a Ty mi się nigdzie nie rzucaj kochana... tyle spraw do załatwienia
Effcia po niedzieli??????????? toć to dzisiaj środę dopiero mamy !Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 09:20
Shagga_80, Effcia28, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Wosebko, a na jaki to koncert się wybieracie??
Ja też nienawidzę mycia włosów... Choć trwa to u mnie chwilę, bo a) mam w miarę krótkie włosy, b) nie suszę ich teraz, ale i tak jakoś mam awersję. Ale co robić! Grunt, że są na tyle długie, że mogę je spiąć w kitkę i pójście raz po raz do pracy w przetłuszczonych włosach jakoś przejdzie i nikt tego nie zauważy
W ogóle chyba dziś się umówię na termin u fryzjera - wiosna idzie, trzeba ciachnąć te pióra... Już z 2 miechy temu byłam umówiona ale ZAPOMNIAŁaM PÓJŚĆ! Taką mam sklerozę!
Ja w zeszłym tygodniu to pierwszy raz tak miałam,że zaniedbałam masakrycznie mycie włosów (pewnie przez to,że wiedziałam,że nie będę nigdzie do ludzi wychodzić...a do sklepu ewentualnie to w czapce :p ). Dziś idę do ginki (a więc do ludzi) więc muszę zrobić z sobą porządek
A co do fryzjera to też powinnam iść, bo mam strasznie rozdwojone końcówki, jutro bądź pojutrze planowałam zrobić kolorek i w sumie lepiej byłoby najpierw podciąć włosy (po co farbować rozdwojone końcówki) ale znając życie nie znajdę czasu na fryzjera...do 16 nie pójdę bo wiadomo z Młodym nie pójdę, a po 16 zwykle czas mija za szybko.Dodi lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Wosebko, a na jaki to koncert się wybieracie??
W ogóle chyba dziś się umówię na termin u fryzjera - wiosna idzie, trzeba ciachnąć te pióra... Już z 2 miechy temu byłam umówiona ale ZAPOMNIAŁaM PÓJŚĆ! Taką mam sklerozę!
hej kochana:)a idziemy z m na żywo posłuchac "Ja uwielbiam ją ona tu jest i tańczy dla mnie"uwielbiamy tą piosenke i wogóle ten zespól i nie przepuścimy takiej okazji:)
no ja suszę zawsze bo zauwazyłam ze wtedy mi sie mniej puszą i łatwiej je wtedy prostować -
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:Dodi wrote:witaj Wosebko
noo rzadziej bywają
może nazbierało się trochę kurzu i nie wentyluje się tak jak powinien... włącz oskurzacz i przystaw rurę do wszystkich wylotów... ja tak robię co tydzień... mój laptop ma 6 lat i śmiga jak ta lala...
jeżeli to nie pomoże, to może wiatraczki są do wymiany... nie wiem jak to jest w laptopach...
NO to libra idę po odkurzacz zaraz sprawdzimy co w nim piszczy he he:-) -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra wrote:Shagga_80 wrote:Libra, w tabelce masz na 25 termin @ jeśli dobrze pamiętam, tak? Ale owu coś "późno" jak na Ciebie przyszła
Więc kiedy wg ciebie @ nie-przyjdzie
?
biorąc pod uwagę długość cykli to @ powinna się pojawić 23.03., ale jeżeli wziąść pod uwagę długość fl - to powinna się pojawić 25.03
wcześniej w tabeli miałam termin @ na 23.03., ale jak okazało się, że owulka się sunęła, to przestawiłam termin @ w tabelce z 23.03. na 25.03.
i czekam cierpliwie:)
Pytam, bo z rana (zanim nawet weszłam tu) pomyślałam o Tobie (w trakcie inhalacji Młodego,hehehe) i już miałam pisać, żebyś testowała, bo jakoś wydawało mi się,że dziś miała nie przyjść @.
ja to zamierzam testować najwcześniej 18dpo, czyli za 9 dni... chyba, że m zmusi mnie wcześniej;) ale ostatnio nie zaglądał na mój wykres i chyba nie za bardzo czai na jakim jestem etapie;)Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:Libra wrote:Shagga_80 wrote:Libra, w tabelce masz na 25 termin @ jeśli dobrze pamiętam, tak? Ale owu coś "późno" jak na Ciebie przyszła
Więc kiedy wg ciebie @ nie-przyjdzie
?
biorąc pod uwagę długość cykli to @ powinna się pojawić 23.03., ale jeżeli wziąść pod uwagę długość fl - to powinna się pojawić 25.03
wcześniej w tabeli miałam termin @ na 23.03., ale jak okazało się, że owulka się sunęła, to przestawiłam termin @ w tabelce z 23.03. na 25.03.
i czekam cierpliwie:)
Pytam, bo z rana (zanim nawet weszłam tu) pomyślałam o Tobie (w trakcie inhalacji Młodego,hehehe) i już miałam pisać, żebyś testowała, bo jakoś wydawało mi się,że dziś miała nie przyjść @.
ja to zamierzam testować najwcześniej 18dpo, czyli za 9 dni... chyba, że m zmusi mnie wcześniej;) ale ostatnio nie zaglądał na mój wykres i chyba nie za bardzo czai na jakim jestem etapie;)
No Ty żartujesz! Ja miałam nadzieję,że w poniedziałek najpóźniej!!Libra lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:Wosebko, Effciu taka chyba kolej rzeczy
pewnie niedługo my też będziemy Was wspominać i marudzić, że też już nie to samo kiedy i Wy zaciążycie
wiem, że napewno lepiej albo i dobrze się znałyście niż my, ale w tej sytuacji miło będzie, jesli będziecie nas w dalszym ciagu tolerowały
a naszym ciężarówkom, które tu zostały dziękujemy i urodzimy z Wami przed kompem
Effcia po niedzieli??????????? toć to dzisiaj środę dopiero mamy !
o kochana:)ja sie stad nigdzie nie rusze:)zostane z Wami do konca tego topiku:)a biorac pod uwage fakt ze pewnie zaciąże jako jedna z ostatnich..albo i wcale..także jestem tu od poczatku jego istnienia i bede aż do jego smierci..co mam nadzieje nigdy nie nastąpi:)Shagga_80, AGA 30, mauysia, Dodi, Libra, Blondi22, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Wosebko, Effciu taka chyba kolej rzeczy
Effcia po niedzieli??????????? toć to dzisiaj środę dopiero mamy !
Dodi ale ja Was bardzoooooo lubię
Będę Was czytać!uciekam sprzątaćDodi lubi tę wiadomość
-
Wosebka wrote:mauysia wrote:Wosebko, a na jaki to koncert się wybieracie??
hej kochana:)a idziemy z m na żywo posłuchac "Ja uwielbiam ją ona tu jest i tańczy dla mnie"uwielbiamy tą piosenke i wogóle ten zespól i nie przepuścimy takiej okazji:)
no ja suszę zawsze bo zauwazyłam ze wtedy mi sie mniej puszą i łatwiej je wtedy prostować
Idziecie na WEEKEND! Ale jazdaNo to na pewno się nieźle ubawicie!
Wosebka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Laptop odkurzony zobaczymy co się bedzie działo !!!Jejku trzeba się wziąść za te okna a tak mi się nie chce jechać po płyn i ręczniki papierowe!!!
Firanki trzeba sciagnąc o wyprać która chętna??
Widzisz Aga, ja ma przykład w domu nie mam firanekI mam ten problem rozwiązany
Ale zasłony są już mocno nietentego no i, co tu dużo ukrywać, wypadałoby zrobić gruntowne sprzątanie przed Wielkanocą... Ale w taki mróz i szarówę nie mam w ogóle motywacji!AGA 30, Libra lubią tę wiadomość