plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny pytanie taktyczne na temat prac chałupniczej !!!
Czy któraś z was lub waszych znajomych składała kiedyś długopisy lub tp. w domu !!! Znalazłam ofertę dość ciekawą i zastanawiam się czy to czasem nie jakiś kant!!! 27 zł za towar pierwszy chcą więc to nie jakiś majątek a podobno zarobić można coś na tym!!
Czytałam o tym ostatnio jakiś artykuł - TO KANT. -
a choćby do wyrka,zawsze to lepsze niż siedzenie przed kompem:)
A tak poważnie to zmienia się ten topik z dnia na dzień i albo przez to,że dziewczyny nie mają czasu,albo tematy się wyczerpały,no i jeszcze nie które się żle czują i nie wchodzą no nie wiem wiem:)AGA 30, Wosebka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny pytanie taktyczne na temat prac chałupniczej !!!
Czy któraś z was lub waszych znajomych składała kiedyś długopisy lub tp. w domu !!! Znalazłam ofertę dość ciekawą i zastanawiam się czy to czasem nie jakiś kant!!! 27 zł za towar pierwszy chcą więc to nie jakiś majątek a podobno zarobić można coś na tym!!
Czytałam o tym ostatnio jakiś artykuł - TO KANT.
No ja poczytałam trochę na ten temat i rózne opinie są na ten temat jedni zadowoleni jedni nie zadowoleni!! A piszą że jak kogoś nie stać wysłać te 27zł to wystarczy zaświadczenie z opieki społecznej więc może coś w tym jest!!!Czekam na kolejne opinie laseczki!! -
AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:idę sobie stąd:)normalnie umiera ten topik!
Effcia mam nadzieję że to przesilenie wiosenne!!!
No ale cóż coraz więcej fasolek a fasolki nie dają mamusi posiedzieć jak dawniej!!!
No i święta za pasem wiec praca w domach i mam nadzieję że to tylko taki powód ciszy na topiku!!
Aguś obyś miała rację!Choć wątpię:)co do fasolek to akurat zrozumiałe i nie mam pretensji że nie dają mamusią posiedzieć i popisać z psiapsiólami:) -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Leki podane, śniadanie zjedzone teraz chwilkę posiedzę tu
Co z tego, że w domu syf jak nie wiem...łóżko nie sprzątnięte, inhalator też, po śniadaniu nie pozmywane...
spokojnie ja tak mam co 3 tyg jak mój m nocki wali ja jestem pedant choruje jak taki syf widze ,ale z odkurzaczem nie wejdę po chałupie jak on śpi !!!! jakos wyrobię do piątku ostatnio sprzatałam po 24 ;-)i zasnełam w salonie z miotłąShagga_80, Dodi, gocha04, Muska, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:a choćby do wyrka,zawsze to lepsze niż siedzenie przed kompem:)
A tak poważnie to zmienia się ten topik z dnia na dzień i albo przez to,że dziewczyny nie mają czasu,albo tematy się wyczerpały,no i jeszcze nie które się żle czują i nie wchodzą no nie wiem wiem:)
hej Effcia..no ja sie z Toba zgadzam..to juz nie to co kiedys..i z tym moim brakiem czasu..eh..ja to Was czytam czasem..ale nie zawsze jestem w temacie...i dlatego siedze cicho..a dzis żle sie czuje:(brzuch mnie boli..i tak dziwnie kuje cos po prawej stronie...masakra:)niech juz będzie 15..chociaz nie..mam tyle roboty w domu..najpierw zakupy...apteka..sklep zielarski..o i jeszcze po biley na konert musze isc..a potem cos czego nienawidze..mycie suszenie i prostowanie włosów..moze któras z Was zrobi to za mnie;)hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 08:59
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:a choćby do wyrka,zawsze to lepsze niż siedzenie przed kompem:)
A tak poważnie to zmienia się ten topik z dnia na dzień i albo przez to,że dziewczyny nie mają czasu,albo tematy się wyczerpały,no i jeszcze nie które się żle czują i nie wchodzą no nie wiem wiem:)
Effcia 2-3 tygodnie i wróci (chyba ) wszystko do normy!! -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny pytanie taktyczne na temat prac chałupniczej !!!
Hej Agus ja nigdy nie miałam styczności z tego rodzaju pracą wiec niestety nie pomoge.. -
nick nieaktualny