X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dziewczyny pytanie taktyczne na temat prac chałupniczej !!!
    Czy któraś z was lub waszych znajomych składała kiedyś długopisy lub tp. w domu !!! Znalazłam ofertę dość ciekawą i zastanawiam się czy to czasem nie jakiś kant!!! 27 zł za towar pierwszy chcą więc to nie jakiś majątek a podobno zarobić można coś na tym!!:-)

Czytałam o tym ostatnio jakiś artykuł - TO KANT.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a choćby do wyrka,zawsze to lepsze niż siedzenie przed kompem:)

A tak poważnie to zmienia się ten topik z dnia na dzień i albo przez to,że dziewczyny nie mają czasu,albo tematy się wyczerpały,no i jeszcze nie które się żle czują i nie wchodzą no nie wiem wiem:)

AGA 30, Wosebka lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    AGA 30 wrote:
    Czy któraś z was lub waszych znajomych składała kiedyś długopisy lub tp. w domu !!! Znalazłam ofertę dość ciekawą i zastanawiam się czy to czasem nie jakiś kant!!! 27 zł za towar pierwszy chcą więc to nie jakiś majątek a podobno zarobić można coś na tym!!:-)

Czytałam o tym ostatnio jakiś artykuł - TO KANT.

No ja poczytałam trochę na ten temat i rózne opinie są na ten temat jedni zadowoleni jedni nie zadowoleni!! A piszą że jak kogoś nie stać wysłać te 27zł to wystarczy zaświadczenie z opieki społecznej więc może coś w tym jest!!!Czekam na kolejne opinie laseczki!!:-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, duzo jest o tym artykułów, np. ten:
    http://like-a-geek.jogger.pl/2011/02/07/skrecanie-dlugopisow-praca-w-domu-wyglada-inaczej/

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Effcia28 wrote:
    idę sobie stąd:)normalnie umiera ten topik!

Effcia mam nadzieję że to przesilenie wiosenne!!!
    No ale cóż coraz więcej fasolek a fasolki nie dają mamusi posiedzieć jak dawniej!!!:-(
    No i święta za pasem wiec praca w domach i mam nadzieję że to tylko taki powód ciszy na topiku!!:-)

Aguś obyś miała rację!Choć wątpię:)co do fasolek to akurat zrozumiałe i nie mam pretensji że nie dają mamusią posiedzieć i popisać z psiapsiólami:)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja nigdy takich prac domowych nie brałam chałupniczo bo nie mam cirpliwości i rzucałabym tym jak by mi nie poszło ehhhhhh mało cierpliwości mam do takich prac

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leki podane, śniadanie zjedzone teraz chwilkę posiedzę tu :)
    Co z tego, że w domu syf jak nie wiem...łóżko nie sprzątnięte, inhalator też, po śniadaniu nie pozmywane...

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha chodziło mi o to, że takie świetne podsumowanie dnia zrobiłaś i do każdej cosik naskrobałaś ;) za Ciebie kochana trzymam kciuki :)

gocha04, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Leki podane, śniadanie zjedzone teraz chwilkę posiedzę tu :)
    Co z tego, że w domu syf jak nie wiem...łóżko nie sprzątnięte, inhalator też, po śniadaniu nie pozmywane...

spokojnie ja tak mam co 3 tyg jak mój m nocki wali ja jestem pedant choruje jak taki syf widze ,ale z odkurzaczem nie wejdę po chałupie jak on śpi !!!! jakos wyrobię do piątku ostatnio sprzatałam po 24 ;-)i zasnełam w salonie z miotłą ;-)

Shagga_80, Dodi, gocha04, Muska, Blondi22 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, w tabelce masz na 25 termin @ jeśli dobrze pamiętam, tak? Ale owu coś "późno" jak na Ciebie przyszła :) Więc kiedy wg ciebie @ nie-przyjdzie :) ?

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

A tak poważnie to zmienia się ten topik z dnia na dzień i albo przez to,że dziewczyny nie mają czasu,albo tematy się wyczerpały,no i jeszcze nie które się żle czują i nie wchodzą no nie wiem wiem:)

hej Effcia..no ja sie z Toba zgadzam..to juz nie to co kiedys..i z tym moim brakiem czasu..eh..ja to Was czytam czasem..ale nie zawsze jestem w temacie...i dlatego siedze cicho..a dzis żle sie czuje:(brzuch mnie boli..i tak dziwnie kuje cos po prawej stronie...masakra:)niech juz będzie 15..chociaz nie..mam tyle roboty w domu..najpierw zakupy...apteka..sklep zielarski..o i jeszcze po biley na konert musze isc..a potem cos czego nienawidze..mycie suszenie i prostowanie włosów..moze któras z Was zrobi to za mnie;)hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 08:59

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

Effcia 2-3 tygodnie i wróci (chyba ) wszystko do normy!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie, zmusił mnie Młody bym się ruszyła...pora opróżnić wkład do nocnika...w ciąży jestem wyczulona na wszelkie zapachy i czuję jakbym siedziała z głową w nocniku....

Effcia28, Libra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaguś cieszę się że mimo tego jak się czujesz to do nas zaglądasz bo Dorka niestety nie pamiętam kiedy była chyba się żle tu u nas czuję:(Pozdrawiam ją

• Wosebka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Hej Agus ja nigdy nie miałam styczności z tego rodzaju pracą wiec niestety nie pomoge..

dziecko-dziewczynka.gif
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko co tam u Ciebie?opowiadaj:)

Wosebka lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka witamyyyy cie to ja ci nie pomoge bo tego też nie lubie !!!!!mycie suszenie !!!fuj

Wosebka lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja czytam alej na temat tej firmy i przekonuje się że to naprawdę kant!!!!!!!!!!!!!!!!
    No i racja chinczycy zrobią to taniej i szybciej jak niektórzy piszą!!:-)

• Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Wosebko :)
    Wosebko, Effcia pisząc, że już nie to samo, macie na myśli fakt iż mamusie i wcześniejsze staraczki nie udzielają się już?

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Wosebka witamyyyy cie to ja ci nie pomoge bo tego też nie lubie !!!!!mycie suszenie !!!fuj

no to witaj w klubie;)dobrze ze osttsnio troche sciełam włosy to mam mniej roboty przy nich:)

dziecko-dziewczynka.gif
‹‹ 2073 2074 2075 2076 2077 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ