X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dziewczyny pytanie taktyczne na temat prac chałupniczej !!!
    Czy któraś z was lub waszych znajomych składała kiedyś długopisy lub tp. w domu !!! Znalazłam ofertę dość ciekawą i zastanawiam się czy to czasem nie jakiś kant!!! 27 zł za towar pierwszy chcą więc to nie jakiś majątek a podobno zarobić można coś na tym!!:-)

Czytałam o tym ostatnio jakiś artykuł - TO KANT.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a choćby do wyrka,zawsze to lepsze niż siedzenie przed kompem:)

A tak poważnie to zmienia się ten topik z dnia na dzień i albo przez to,że dziewczyny nie mają czasu,albo tematy się wyczerpały,no i jeszcze nie które się żle czują i nie wchodzą no nie wiem wiem:)

AGA 30, Wosebka lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    AGA 30 wrote:
    Czy któraś z was lub waszych znajomych składała kiedyś długopisy lub tp. w domu !!! Znalazłam ofertę dość ciekawą i zastanawiam się czy to czasem nie jakiś kant!!! 27 zł za towar pierwszy chcą więc to nie jakiś majątek a podobno zarobić można coś na tym!!:-)

Czytałam o tym ostatnio jakiś artykuł - TO KANT.

No ja poczytałam trochę na ten temat i rózne opinie są na ten temat jedni zadowoleni jedni nie zadowoleni!! A piszą że jak kogoś nie stać wysłać te 27zł to wystarczy zaświadczenie z opieki społecznej więc może coś w tym jest!!!Czekam na kolejne opinie laseczki!!:-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, duzo jest o tym artykułów, np. ten:
    http://like-a-geek.jogger.pl/2011/02/07/skrecanie-dlugopisow-praca-w-domu-wyglada-inaczej/

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Effcia28 wrote:
    idę sobie stąd:)normalnie umiera ten topik!

Effcia mam nadzieję że to przesilenie wiosenne!!!
    No ale cóż coraz więcej fasolek a fasolki nie dają mamusi posiedzieć jak dawniej!!!:-(
    No i święta za pasem wiec praca w domach i mam nadzieję że to tylko taki powód ciszy na topiku!!:-)

Aguś obyś miała rację!Choć wątpię:)co do fasolek to akurat zrozumiałe i nie mam pretensji że nie dają mamusią posiedzieć i popisać z psiapsiólami:)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja nigdy takich prac domowych nie brałam chałupniczo bo nie mam cirpliwości i rzucałabym tym jak by mi nie poszło ehhhhhh mało cierpliwości mam do takich prac

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leki podane, śniadanie zjedzone teraz chwilkę posiedzę tu :)
    Co z tego, że w domu syf jak nie wiem...łóżko nie sprzątnięte, inhalator też, po śniadaniu nie pozmywane...

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha chodziło mi o to, że takie świetne podsumowanie dnia zrobiłaś i do każdej cosik naskrobałaś ;) za Ciebie kochana trzymam kciuki :)

gocha04, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Leki podane, śniadanie zjedzone teraz chwilkę posiedzę tu :)
    Co z tego, że w domu syf jak nie wiem...łóżko nie sprzątnięte, inhalator też, po śniadaniu nie pozmywane...

spokojnie ja tak mam co 3 tyg jak mój m nocki wali ja jestem pedant choruje jak taki syf widze ,ale z odkurzaczem nie wejdę po chałupie jak on śpi !!!! jakos wyrobię do piątku ostatnio sprzatałam po 24 ;-)i zasnełam w salonie z miotłą ;-)

Shagga_80, Dodi, gocha04, Muska, Blondi22 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, w tabelce masz na 25 termin @ jeśli dobrze pamiętam, tak? Ale owu coś "późno" jak na Ciebie przyszła :) Więc kiedy wg ciebie @ nie-przyjdzie :) ?

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

A tak poważnie to zmienia się ten topik z dnia na dzień i albo przez to,że dziewczyny nie mają czasu,albo tematy się wyczerpały,no i jeszcze nie które się żle czują i nie wchodzą no nie wiem wiem:)

hej Effcia..no ja sie z Toba zgadzam..to juz nie to co kiedys..i z tym moim brakiem czasu..eh..ja to Was czytam czasem..ale nie zawsze jestem w temacie...i dlatego siedze cicho..a dzis żle sie czuje:(brzuch mnie boli..i tak dziwnie kuje cos po prawej stronie...masakra:)niech juz będzie 15..chociaz nie..mam tyle roboty w domu..najpierw zakupy...apteka..sklep zielarski..o i jeszcze po biley na konert musze isc..a potem cos czego nienawidze..mycie suszenie i prostowanie włosów..moze któras z Was zrobi to za mnie;)hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 08:59

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

Effcia 2-3 tygodnie i wróci (chyba ) wszystko do normy!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie, zmusił mnie Młody bym się ruszyła...pora opróżnić wkład do nocnika...w ciąży jestem wyczulona na wszelkie zapachy i czuję jakbym siedziała z głową w nocniku....

Effcia28, Libra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaguś cieszę się że mimo tego jak się czujesz to do nas zaglądasz bo Dorka niestety nie pamiętam kiedy była chyba się żle tu u nas czuję:(Pozdrawiam ją

• Wosebka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Hej Agus ja nigdy nie miałam styczności z tego rodzaju pracą wiec niestety nie pomoge..

dziecko-dziewczynka.gif
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko co tam u Ciebie?opowiadaj:)

Wosebka lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka witamyyyy cie to ja ci nie pomoge bo tego też nie lubie !!!!!mycie suszenie !!!fuj

Wosebka lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja czytam alej na temat tej firmy i przekonuje się że to naprawdę kant!!!!!!!!!!!!!!!!
    No i racja chinczycy zrobią to taniej i szybciej jak niektórzy piszą!!:-)

• Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Wosebko :)
    Wosebko, Effcia pisząc, że już nie to samo, macie na myśli fakt iż mamusie i wcześniejsze staraczki nie udzielają się już?

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Wosebka witamyyyy cie to ja ci nie pomoge bo tego też nie lubie !!!!!mycie suszenie !!!fuj

no to witaj w klubie;)dobrze ze osttsnio troche sciełam włosy to mam mniej roboty przy nich:)

dziecko-dziewczynka.gif
‹‹ 2073 2074 2075 2076 2077 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ