plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska już doczytałam autem aha no to bliżej wyjazdu sie spikniemy ....mój m był zachwycony trasa brzegiem morza jest to dłuższa trasa ,ale bardzo widokowa i przepiękna wiec polecam się !!!!!
Muska lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Muska kochana jak jedziecie autem to fajnie bo wtedy macie wiecej możliwosci ,a wtedy nie jest to takie uciążliwe ,ja byłam w zeszłym roku bez auta i masakra wynajelismy ,auto w cannes w pałacu festiwalowym masz infor tam ci wszystko powiedzą i pokierują ......w monaco mieszkanie mam wiec tam zwiedzisz wszystko w jeden dzień bo tak zwiedzali moi znajomi obcykali mocanko w jeden dzień ....troche teraz chaotycznie pisze ,ale pytanie takie ile dni jesteście i na jakie zwiedzanie jesteście ustawieni ,czy na plazowanie i byczenie !!! jesli chodzi o cannes i dzień festiwalu to tam jest ciężko z poruszaniem sie autem trzeba uwaznie czytać dni parkowania i gdzie można ,bo kasują zdrowo i auto wywożą hehehe sparawdziłam sama na swojej skórze
Na razie jesteśmy na etapie planowania, ale chcemy jakaś trasę widokową autem sobie zrobić, m.in. przez Austrię, potem koniecznie przez Weronę, a docelowo do St.Tropez bo tam mamy już nocleg u znajomych. Mamy 2 tyg. urlopu także 2 dni na dojazd i 2 dni na portów rezerwujemy a reszta to byczenie się na miejscu. Sam festiwal nas nie interesuje. Zresztą ja już tam byłam, ale mój m nigdy także to w sumie dla niego jest
Myślała że może jakieś noclegi po drodze możesz polecić?
My jeszcze opcję noclegu w aucie albo w namiocie bierzemy pod uwagę -
karoam wrote:Na przewodnika sie tez pisze
I ja tak na serio- jakby ktoras sie wybierala- chetnie pomoge i doradze
Faktycznie taki forumowy zlot tutaj to byloby cos:D
Ale by było. Podejrzewam, że szybciej byśmy się spotkały poza granicami polski,niż w kraju.karoam, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:karoam wrote:Na przewodnika sie tez pisze
Ale by było. Podejrzewam, że szybciej byśmy się spotkały poza granicami polski,niż w kraju.
15 bab siedzi w bikini i dyskutuje o pęcherzykach i wiesiołku:)gocha04, karoam, Muska, Libra, mala29_, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:gocha04 wrote:karoam wrote:Na przewodnika sie tez pisze
Ale by było. Podejrzewam, że szybciej byśmy się spotkały poza granicami polski,niż w kraju.
15 bab siedzi w bikini i dyskutuje o pęcherzykach i wiesiołku:)
Ja w bikini to nie bardzoale do dyskusji dołącze na pewno
A prócz wiesiołka to i jeszcze simie, witaminki, objawy ciążowe, libido....i wiele innych tematów by na tapetę weszło
och biedniby byli Ci Wasi Panowie:D
-
muska ja jak mieszkałam we Francji i jechałam autem to po drodze nigdzie nie spałam wariatka zemnie ,ale wolałam zdrzemnać się w Austri w hotelu bez zwiedzania bo wiadomo turystycznie nie jezdziłam więc dla mnie liczyło się szybki dojazd do cannes do kumpeli i następnego dnia do monaco ja mogłabym wynająć wam swoje w monaco ,ale juz mam rezerwację na pół roku zrobiona dla stacji telewizyjnej więc u mnie odpada w samym monaco to za drogo ...
wy pewnie bedziecie sie trzymać trasy D98A ,pózniej D559 sanit Raphael też zwiedzić trzeba i aż do La bocca la cannet tam najlepiej nocować bo bedzie taniej im bliżej cannes drożej Mougines,grasse tez do zwiedzania bardzo fajne i tez do noclegu boit ,też sympatyczne trochę miejsc macieMuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Dziewczyny- chcecie konkrety? No to prosze:
Bilet w dwie strony mozna wychaczyc juz od 600zl (przewaznie Wawa i Katowice)
Na miejscu znajduje wam mieszkanko do wynajecia (max koszt miesieczny- 600-700zl za 2-pokojowe, 500-600-jedna sypialnia lub studio)Ja dla przykladu wynajmuje studio ok 60m z pelnym wyposazeniem i internetem za 500zl)
Jedzenie duzo tansze niz w PL- ale to juz zalezy co chcecie jesc i czy na miescie czy gotowac samemu- ogolnie w egipskiej knajpce obiad za 10zl mozna zjesc- dla 2 osob
Plaza ok 10zl za wstep- ale mozna sie targowac albo isc na publiczna za mniejsza kase
Tak wiec zapraszam
Ty normalnie kusisz;) a my z m bierzemy Egipt pod uwagę na tegoroczne wakcaje:) a jak z pogodą na przełomie sierpnia/września?karoam lubi tę wiadomość
-
Fajnie fajnie, wakacje zagramaniczne... My w tym roku wybieramy opcję ekonomiczną - Góry Świętokrzyskie, a potem teściowie.
A w dalsze wojaże (na przykład samolotem) to pewnie dopiero gdzieś za półtora roku jeśli nie później... Ale co ja gadam - Polska też przecież jest pięknaKaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Ola_czeka wrote:gocha04 wrote:karoam wrote:Na przewodnika sie tez pisze
A prócz wiesiołka to i jeszcze simie, witaminki, objawy ciążowe, libido....i wiele innych tematów by na tapetę weszło
oni by w końcu stworzyli własną grupę wsparcia;) sączyliby jakieś wysokobiałkowe koktajle z witaminami i moczyliby kupry w wodzie... coby im się plemniory nie przegrzały;)Ola_czeka, muzarcia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:karoam wrote:Dziewczyny- chcecie konkrety? No to prosze:
Bilet w dwie strony mozna wychaczyc juz od 600zl (przewaznie Wawa i Katowice)
Na miejscu znajduje wam mieszkanko do wynajecia (max koszt miesieczny- 600-700zl za 2-pokojowe, 500-600-jedna sypialnia lub studio)Ja dla przykladu wynajmuje studio ok 60m z pelnym wyposazeniem i internetem za 500zl)
Jedzenie duzo tansze niz w PL- ale to juz zalezy co chcecie jesc i czy na miescie czy gotowac samemu- ogolnie w egipskiej knajpce obiad za 10zl mozna zjesc- dla 2 osob
Plaza ok 10zl za wstep- ale mozna sie targowac albo isc na publiczna za mniejsza kase
Tak wiec zapraszam
Ty normalnie kusisz;) a my z m bierzemy Egipt pod uwagę na tegoroczne wakcaje:) a jak z pogodą na przełomie sierpnia/września?
Gooooooorąąąąąącooooooo
Woda w morzu jak zupa
35 stopni minimumBlondi22, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:hmmmm jakie fajne tematy o wycieczkacha a ja nigdzie z P nie byłam ;(
niestety moze kiedys na starośc sie pojedzie
Blondi, teraz wszystko jest na wyciągniecie ręki! Trzeba tylko wziąć d*** w troki, poszukać fajnych, tanich lotów, noclegów, czy czego tam i ZIUUU
Parę dni takiego urlopu wystarczy, żeby podładować bateryjkiBlondi22, muzarcia, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Blondi22 wrote:hmmmm jakie fajne tematy o wycieczkacha a ja nigdzie z P nie byłam ;(
niestety moze kiedys na starośc sie pojedzie
Blondi, teraz wszystko jest na wyciągniecie ręki! Trzeba tylko wziąć d*** w troki, poszukać fajnych, tanich lotów, noclegów, czy czego tam i ZIUUU
Parę dni takiego urlopu wystarczy, żeby podładować bateryjki
jak bym pracowala to by nie było problemu ale moze kiedyś -
karoam wrote:Ola_czeka wrote:gocha04 wrote:karoam wrote:Na przewodnika sie tez pisze
I pralki Karoa, nie zapominaj o śmierdzących pralkach. -
nick nieaktualny