plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
No, to jestem na bieżąco dziołchy
Co tam jeszcze macie w planach na ten weekend? Ja miałam znowu do Katowic do przyjaciółki na babski weekend jechać, ale jako że mnie w gardle drapie to chyba znowu(!) nici z tego. Na szczęście/ nieszczęście ją tez drapie. Także przesuwamy sobie nasze wojaże na bliżej niewiadomy termin. Szkoda
Może chociaż co innego zdziałam przez ten weekendhihi
Na choruska też się chyba da -
Już wiem o co Wam chodzi z tym wątkiem, który przeczytałyście
Rośnie nam konkurencja
Ale w sumie to dobrze, że tych parę dziewczyn zrobiło sobie osobny wątek bo... na przykład wczoraj przed JEDEN DZIEŃ natrzepały 33 strony na "marcowych staraniach" !!!!!!! O_oAGA 30, gocha04, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Już wiem o co Wam chodzi z tym wątkiem, który przeczytałyście
Rośnie nam konkurencja
Ale w sumie to dobrze, że tych parę dziewczyn zrobiło sobie osobny wątek bo... na przykład wczoraj przed JEDEN DZIEŃ natrzepały 33 strony na "marcowych staraniach" !!!!!!! O_o
A ja się tam konkurencji nie boje he he!!
Mam was i mi stykniemauysia, gocha04, Kaja, Wosebka, Libra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
mi też pasi, że się skumały i mają swój temat, bo się fasolek nie mogłam doszukać na Marcowych.
AGA 30, Kaja, Wosebka, mauysia, Libra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Muska wrote:No, to jestem na bieżąco dziołchy
Co tam jeszcze macie w planach na ten weekend? Ja miałam znowu do Katowic do przyjaciółki na babski weekend jechać, ale jako że mnie w gardle drapie to chyba znowu(!) nici z tego. Na szczęście/ nieszczęście ją tez drapie. Także przesuwamy sobie nasze wojaże na bliżej niewiadomy termin. Szkoda
Może chociaż co innego zdziałam przez ten weekendhihi
Na choruska też się chyba da
Muska ja na weekend planuję jakieś winko albo drineczka z M strzelić jak mnie zaleje czerwień. A najchętniej to bym sobie rowerkiem pojeździła tylko jeszcze ma być na minusie.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualny
-
izunia- no ostatnio troche problemow mam, bo osemki, ktore wylazly jakies 2 lata temu, zaczely sie rozpychac i psuc- no i wszystkie 3 do wyrwania
Pierwsza ekstrakcja byla ok- 1 dzien i po bolu, 2- mialam stan zapalny ale po 4 dniach juz bylo ok, no ale ta ostatnia- juz tydzien sie mecze- ale mam wizyte 25 wiec mi zebolog to obejrzy
mayusia- dzieki
ola- prochy to nie bardzo- lece na pracetamolu bo postanowilam ograniczyc do min tabsy- do tej pory dosc czesto lykalam ketonal- jestem migrenowcem i od 10 lat tylko prochy mnie ratuja, ale jak juz ketonal zaczal byc za slaby (musialam lykac po 2 100gr tabl. zeby cos dalo) stwierdzialam, ze koniec z tabsami- jak mnie migrena zaczyna dopadac to klade sie w ciemnicy i przeczekuje z paracetamolem.
No ale dosc smecenia! Jak Wam dzionek mija dziewczyny? -
Jak mnie zalewała czerwień, to sobie zawsze robiłam jakieś dobre żarcie zakazane dla cieżarnych (zakrapiane alkiem ofkors), np. tatar, sushi, talerz serów pleśniowych z czerwonym winkiem itp...
Żeby przynajmniej pocieszyć się, że mogę jeść takie frykasy
Ale oczywiście w Twoim przypadku, Gosiu, jeszcze wszystko się ważyJeszcze 2 dni
-
AGA 30 wrote:Jejku dzwoniłam do kardiologa teraz na sierpnia wizyta dopiero !! porażka jakaś
Cooooooooo??? Skandal normalnie! Porąbało ten Fundusz! Jeeeeeżuuu dzięki Ci za abonament w Luxmedzie... Może byś się jednak Aga zastanowiła nad jamikś najtańszym abonamentem? Przed Tobą wiele badań i wizyt - na pewno Ci się to opłaci i to jak!
Nawet kosztem tego, że musiałabyś dojeżdżać... -
nick nieaktualnymauysia wrote:AGA 30 wrote:Jejku dzwoniłam do kardiologa teraz na sierpnia wizyta dopiero !! porażka jakaś
Cooooooooo??? Skandal normalnie! Porąbało ten Fundusz! Jeeeeeżuuu dzięki Ci za abonament w Luxmedzie... Może byś się jednak Aga zastanowiła nad jamikś najtańszym abonamentem? Przed Tobą wiele badań i wizyt - na pewno Ci się to opłaci i to jak!
Nawet kosztem tego, że musiałabyś dojeżdżać...
Jeszcze do medikusa do opola dzwonię ale zajęte jest może tam szybciej się dostanę bo do innych lekarzy 2-3 tygodnie czekałam tylko!! -
karoam wrote:mayusia- masz racje- ja juz przestalam zagladac na marcowe bo normalnie burdel (sory za wyrazenie) sie zrobil. Nie da sie konkretow wyczytac wsrod pogaduszek o niczym
AAAA i mialam zapytac- korzystacie z abonamentu premium?
Nie, ja miałam tylko ten darmowy Premium przez pierwszy miesiąc, a potem już nie.
Jeśli chodzi o prowadzenie wykresu, to jest taka różnica, że nie masz tych wszystkich śmiesznych detektorów i interpretacji cyklu - trzeba główkować samodzielnie lub ze wsparciem forumowych koleżanek
Ale czerwone krechy stawia na wykresie.karoam lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Jejku dzwoniłam do kardiologa teraz na sierpnia wizyta dopiero !! porażka jakaś
aga to i tak szybko..moja tesciowa ma torbiel na nerce..i do urologa ma wizyte za półtora roku..gdzie to trzeba juz zbadać..ale udało jej siew innym miescie szybciej isc:)i ma wizyte w kwietniu:) -
Wosebka wrote:AGA 30 wrote:Jejku dzwoniłam do kardiologa teraz na sierpnia wizyta dopiero !! porażka jakaś
aga to i tak szybko..moja tesciowa ma torbiel na nerce..i do urologa ma wizyte za półtora roku..gdzie to trzeba juz zbadać..ale udało jej siew innym miescie szybciej isc:)i ma wizyte w kwietniu:)
Nie no, po prostu nóż się w kieszeni otwieraJak się nie ma znajomości, albo jak się nie da w łapę, to prędzej można kopyta w domu wyciągnąć niż dotrze się na wizytę / operację...
-
nick nieaktualnyWosebka wrote:AGA 30 wrote:Jejku dzwoniłam do kardiologa teraz na sierpnia wizyta dopiero !! porażka jakaś
aga to i tak szybko..moja tesciowa ma torbiel na nerce..i do urologa ma wizyte za półtora roku..gdzie to trzeba juz zbadać..ale udało jej siew innym miescie szybciej isc:)i ma wizyte w kwietniu:)
To szybciej dołek sobie wykopać niż do lekarza się dostać!!!
Jejku jak ja nie nawiedzę tej polski!! -
mauysia wrote:Wosebka wrote:AGA 30 wrote:Jejku dzwoniłam do kardiologa teraz na sierpnia wizyta dopiero !! porażka jakaś
Nie no, po prostu nóż się w kieszeni otwieraJak się nie ma znajomości, albo jak się nie da w łapę, to prędzej można kopyta w domu wyciągnąć niż dotrze się na wizytę / operację...
no niestety..teraz to juz tylko prywatnie jak człowiek chce o zdrowie zadbać..tylko po co płacimy na ten fundusz...za tą kase spokojnie można by obejsć tych wszystkich lekarzyShagga_80 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Jak mnie zalewała czerwień, to sobie zawsze robiłam jakieś dobre żarcie zakazane dla cieżarnych (zakrapiane alkiem ofkors), np. tatar, sushi, talerz serów pleśniowych z czerwonym winkiem itp...
Już się chyba wyważyło co miało tylko my jeszcze jesteśmy w niewiedzy. Mam ochotę na Cin Cin ze spritem.Coś trzeba będzie pomyśleć co do jedzenia.
mauysia, Libra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnygocha04 wrote:mauysia wrote:Jak mnie zalewała czerwień, to sobie zawsze robiłam jakieś dobre żarcie zakazane dla cieżarnych (zakrapiane alkiem ofkors), np. tatar, sushi, talerz serów pleśniowych z czerwonym winkiem itp...
Już się chyba wyważyło co miało tylko my jeszcze jesteśmy w niewiedzy. Mam ochotę na Cin Cin ze spritem.Coś trzeba będzie pomyśleć co do jedzenia.
święte słowa Gosia:) jak cos miało się zadziać, to już się zadziało... tylko nam nikt jeszcze ostatecznego wyniku nie przedstawił... czy będzie zielono, czy będzie czerwono...AGA 30, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość