plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Dla pocieszenia powiem, że w wersji darmowej TEŻ NIE MA REKLAM
Owszem, ale jeśli wszystkie zrezygnujemy z abonamentu, to będą musieli wprowadzić. Macie więc ode mnie 15 zeta i cieszcie się dziewczyny różem!
Obwołać ją świętą!!!!!!! -
gocha04 wrote:ale ja dziś po tematach latam. Chyba muszę się wziąć do roboty i jeszcze do apteki po castagnusa i salfazin dla M (ciekawe czy coś to zadziała na plemniory)
Mój to zdążył tylko z dwa tygodnia nałykać się tego Salfazinu... A teraz, mimo mojej ciąży, ciągle bierze, bo mówi, że to witaminki, więc i tak dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2013, 12:53
gocha04, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Dla pocieszenia powiem, że w wersji darmowej TEŻ NIE MA REKLAM
Owszem, ale jeśli wszystkie zrezygnujemy z abonamentu, to będą musieli wprowadzić. Macie więc ode mnie 15 zeta i cieszcie się dziewczyny różem!
Obwołać ją świętą!!!!!!!
Habemus Olam!mauysia lubi tę wiadomość
-
Słuchaj Mauysia, takie pytanie, może trochę osobiste, ale mam nadzieję że się nie pogniewasz, otóż czy mogłabyś mi zdradzić pewną tajemnicę, oczywiście nie nalegam, ale byłoby super, gdybyś mi powiedziała jak to zrobić, żeby zajść w ciążę?
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Aaa moja droga, moje rozwiązanie jest objęte patentem, mogę Ci uchylić rąbka tajemnicy za niecałe 5 000 000 złotych. Z racji naszej znajomości proponuję rabat 7%. W środy i w soboty do porady dołączam zdjęcia instruktażowe z nocy, której nastąpiło poczęcie.
Muska, gocha04, Shagga_80, Wosebka, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Aaa moja droga, moje rozwiązanie jest objęte patentem, mogę Ci uchylić rąbka tajemnicy za niecałe 5 000 000 złotych. Z racji naszej znajomości proponuję rabat 7%. W środy i w soboty do porady dołączam zdjęcia instruktażowe z nocy, której nastąpiło poczęcie.
Plus vat? -
mauysia wrote:AGA 30 wrote:Jejku dzwoniłam do kardiologa teraz na sierpnia wizyta dopiero !! porażka jakaś
Cooooooooo??? Skandal normalnie! Porąbało ten Fundusz! Jeeeeeżuuu dzięki Ci za abonament w Luxmedzie... Może byś się jednak Aga zastanowiła nad jamikś najtańszym abonamentem? Przed Tobą wiele badań i wizyt - na pewno Ci się to opłaci i to jak!
Nawet kosztem tego, że musiałabyś dojeżdżać...
Mauysia ja tez w Luxmedzie, ale do endokrynologa to i tak miesiąc musiałam czekać ostatnio.
No i najgorsze że wczoraj przespałam swoja wizytę
-
Ola_czeka wrote:Dobra, nie będzie moja strata. <milion> <milion> <milion> <milion> <milion>
Gadaj.
No dobra, rozwiązanie jest proste. Trzeba po prostu na swoją @ nasłać Muzarcię.
A potem robić swoje, pszczółka zapyla kwiatek co dwa dni, jak przykazał blessed Josef Roetzer... I tyle.Wosebka lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:gocha04 wrote:ale ja dziś po tematach latam. Chyba muszę się wziąć do roboty i jeszcze do apteki po castagnusa i salfazin dla M (ciekawe czy coś to zadziała na plemniory)
Mój to zdążył tylko z dwa tygodnia nałykać się tego Salfazinu... A teraz, mimo mojej ciąży, ciągle bierze, bo mówi, że to witaminki, więc i tak dobre
no właśnie witaminki nie zaszkodzą. Czytałam wczoraj w necie ulotkę to jest tam cynk, witamina C i coś tam jeszcze.
Muszę wyjść na powietrze, bo gdzieś mnie głowa zaczyna boleć i w twarz mi strasznie gorąco.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Muska wrote:mauysia wrote:AGA 30 wrote:Jejku dzwoniłam do kardiologa teraz na sierpnia wizyta dopiero !! porażka jakaś
Cooooooooo??? Skandal normalnie! Porąbało ten Fundusz! Jeeeeeżuuu dzięki Ci za abonament w Luxmedzie... Może byś się jednak Aga zastanowiła nad jamikś najtańszym abonamentem? Przed Tobą wiele badań i wizyt - na pewno Ci się to opłaci i to jak!
Nawet kosztem tego, że musiałabyś dojeżdżać...
Mauysia ja tez w Luxmedzie, ale do endokrynologa to i tak miesiąc musiałam czekać ostatnio.
No i najgorsze że wczoraj przespałam swoja wizytę
No, z tymi endokrynologami to prawda. Ja i tak wybrałam taką, która chyba nie jest szczególnie oblegana, bo wizyty ma w ciągu 3-4 tygodni. A jeden doktor, o przepraszam docent, to ma tam kilkumiesięczne terminy... -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Dobra, nie będzie moja strata. <milion> <milion> <milion> <milion> <milion>
Gadaj.
No dobra, rozwiązanie jest proste. Trzeba po prostu na swoją @ nasłać Muzarcię.
A potem robić swoje, pszczółka zapyla kwiatek co dwa dni, jak przykazał blessed Josef Roetzer... I tyle.
A więc pszczółka kwiatek... Wiedziałam, że o czymś zapomniałam.Shagga_80, Wosebka, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co do witaminek dla naszych panów to ja polecam mace:) bardzo dobzre działą na nasienie:)zreszta dla kobiet tez jest dobra:)na jajeczko i wogóle:) http://maca-polska.pl/3,czym-jest-maca
http://www.rodzinko.pl/plemniki-strajkuj/1018-witaminy-salfazin-maca-selen-e-l-karnityna-i-inne.html -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola, Ty to jesteś meeeeeeeeeeeeeeeeeeega
I spadam do jedzenia
megatywna?
Z A J E B I S T A!
Zawsze uśmieję się jak nie wiem
A w ogóle to witam ponownie...Mama już pojechała więc zaraz do Was zajrzałam...ale ledwo nadrobiłam Wasze wypociny i uciekać musiałam jeść krupniczek
Ale chwilowo znów jestem...Młody ogląda bajkę