plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Karoam, czyli na fotce to Ty, czy z netu obrazek ściągnięty? Podziwiam Cię za odwagę. Ja to cienias jestem, a poza tym z j.obcymi u mnie cienko.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Strasznie bym chciała zobaczyć jak wyglądasz w tubylczym stroju. Jak będziemy się znać na tyle długo, że się odważysz, to prześlij mi proszę jakieś fotki na priva bo umieram z ciekawości. W ogóle jestem pod wrażeniem tej Twojej historii - najpierw (jak się teraz dowiaduję) samotne wyprawy, potem przeprowadzka, ślub i życie w innej kulturze, w całkowitym jej poszanowaniu:) Musisz być bardzo interesującą osobą, nie dziwię się, że Twój mężczyzna na Ciebie poleciał
Opowiesz coś o weselu? To prawda, że mężczyźni i kobiety świętują osobno?
Co do olejku, to jeśli cena będzie przystępna - chętnie zapłacę za koszty przesyłki, byle smarować się autentykiem a nie czymś z polskiej rozlewni:) -
gocha04 wrote:Karoam, czyli na fotce to Ty, czy z netu obrazek ściągnięty? Podziwiam Cię za odwagę. Ja to cienias jestem, a poza tym z j.obcymi u mnie cienko.
Na fotce to nie jaWstawilambym swoje ale cholera wie czy mi sie cos nie popieprzy i zostane z jakas ruda czy blondyna systemowa
A podziwiac gocha nie ma czego- przyjechalam tu bo zakochalam sie w kraju i jego historii a takze kulturze- jakos specjalnie odwazna nie jestem- po prostu jak chce cos zrobic to to robie, bo wiem ze w przeciwnym razie za jakis czas bede zalowac i zastanawiac sie "co by bylo gdyby..."
A jezyk mialam tylko ten co z liceum- angielskiReszty juz sie tutaj poduczylam, bo nie z kazdym sie po angielsku da porozumiec
-
Ola_czeka wrote:Strasznie bym chciała zobaczyć jak wyglądasz w tubylczym stroju. Jak będziemy się znać na tyle długo, że się odważysz, to prześlij mi proszę jakieś fotki na priva bo umieram z ciekawości. W ogóle jestem pod wrażeniem tej Twojej historii - najpierw (jak się teraz dowiaduję) samotne wyprawy, potem przeprowadzka, ślub i życie w innej kulturze, w całkowitym jej poszanowaniu:) Musisz być bardzo interesującą osobą, nie dziwię się, że Twój mężczyzna na Ciebie poleciał
Co do olejku, to jeśli cena będzie przystępna - chętnie zapłacę za koszty przesyłki, byle smarować się autentykiem a nie czymś z polskiej rozlewni:)
Olus- jak Cie interesuje wesele egipskie to tu masz linka do mojego bloga:
http://karola-w-egipcie.blogspot.com/2013/01/maka-i-brokatczyli-wesele-po-egipsku.html
Przy okazji sa zdjecia wiec zaspokoisz ciekawosc
-
karoam wrote:Ola_czeka wrote:Strasznie bym chciała zobaczyć jak wyglądasz w tubylczym stroju. Jak będziemy się znać na tyle długo, że się odważysz, to prześlij mi proszę jakieś fotki na priva bo umieram z ciekawości. W ogóle jestem pod wrażeniem tej Twojej historii - najpierw (jak się teraz dowiaduję) samotne wyprawy, potem przeprowadzka, ślub i życie w innej kulturze, w całkowitym jej poszanowaniu:) Musisz być bardzo interesującą osobą, nie dziwię się, że Twój mężczyzna na Ciebie poleciał
Co do olejku, to jeśli cena będzie przystępna - chętnie zapłacę za koszty przesyłki, byle smarować się autentykiem a nie czymś z polskiej rozlewni:)
http://karola-w-egipcie.blogspot.com/2013/01/maka-i-brokatczyli-wesele-po-egipsku.html
Dzięki, dzięki, dzięki!
Twoi rodzice musieli rozpaczać, jak wyjeżdżałaśkaroam lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:karoam wrote:Ola_czeka wrote:Strasznie bym chciała zobaczyć jak wyglądasz w tubylczym stroju. Jak będziemy się znać na tyle długo, że się odważysz, to prześlij mi proszę jakieś fotki na priva bo umieram z ciekawości. W ogóle jestem pod wrażeniem tej Twojej historii - najpierw (jak się teraz dowiaduję) samotne wyprawy, potem przeprowadzka, ślub i życie w innej kulturze, w całkowitym jej poszanowaniu:) Musisz być bardzo interesującą osobą, nie dziwię się, że Twój mężczyzna na Ciebie poleciał
Dzięki, dzięki, dzięki!
Twoi rodzice musieli rozpaczać, jak wyjeżdżałaś
Tylko mama (tato zmarl 7 lat temu) ale tez nie specjalnie, bo zna mnie na tyle, ze wiedziala, iz w koncu z PL wybede. Zreszta z domu wyprowadzilam sie jak mialam 16 lat, poszlam do pracy, wynajelam mieszkanie, chodzilam do szkoly....no ogolnie ja bardzo szybko sie usamodzielnilam wiec nie byl to szok dla rodziny -
karoam wrote:gocha04 wrote:Karoam, czyli na fotce to Ty, czy z netu obrazek ściągnięty? Podziwiam Cię za odwagę. Ja to cienias jestem, a poza tym z j.obcymi u mnie cienko.
Na fotce to nie jaWstawilambym swoje ale cholera wie czy mi sie cos nie popieprzy i zostane z jakas ruda czy blondyna systemowa
A podziwiac gocha nie ma czego- przyjechalam tu bo zakochalam sie w kraju i jego historii a takze kulturze- jakos specjalnie odwazna nie jestem- po prostu jak chce cos zrobic to to robie, bo wiem ze w przeciwnym razie za jakis czas bede zalowac i zastanawiac sie "co by bylo gdyby..."
A jezyk mialam tylko ten co z liceum- angielskiReszty juz sie tutaj poduczylam, bo nie z kazdym sie po angielsku da porozumiec
Karoam nie próbuj zmieniać foty, nie potrzebny nam kolejny taki bezpłciowy awatar jak mój... -
tez już się wkręciłam w oglądanie fotek i czytanie hehe
dobra to i ja powoli zwijam żagle do domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2013, 15:20
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧