X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, czyli na fotce to Ty, czy z netu obrazek ściągnięty? Podziwiam Cię za odwagę. Ja to cienias jestem, a poza tym z j.obcymi u mnie cienko.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie bym chciała zobaczyć jak wyglądasz w tubylczym stroju. Jak będziemy się znać na tyle długo, że się odważysz, to prześlij mi proszę jakieś fotki na priva bo umieram z ciekawości. W ogóle jestem pod wrażeniem tej Twojej historii - najpierw (jak się teraz dowiaduję) samotne wyprawy, potem przeprowadzka, ślub i życie w innej kulturze, w całkowitym jej poszanowaniu:) Musisz być bardzo interesującą osobą, nie dziwię się, że Twój mężczyzna na Ciebie poleciał :D Opowiesz coś o weselu? To prawda, że mężczyźni i kobiety świętują osobno?

Co do olejku, to jeśli cena będzie przystępna - chętnie zapłacę za koszty przesyłki, byle smarować się autentykiem a nie czymś z polskiej rozlewni:)

• karoam Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Karoam, czyli na fotce to Ty, czy z netu obrazek ściągnięty? Podziwiam Cię za odwagę. Ja to cienias jestem, a poza tym z j.obcymi u mnie cienko.

Na fotce to nie ja :) Wstawilambym swoje ale cholera wie czy mi sie cos nie popieprzy i zostane z jakas ruda czy blondyna systemowa ;)
    A podziwiac gocha nie ma czego- przyjechalam tu bo zakochalam sie w kraju i jego historii a takze kulturze- jakos specjalnie odwazna nie jestem- po prostu jak chce cos zrobic to to robie, bo wiem ze w przeciwnym razie za jakis czas bede zalowac i zastanawiac sie "co by bylo gdyby..."
    A jezyk mialam tylko ten co z liceum- angielski :) Reszty juz sie tutaj poduczylam, bo nie z kazdym sie po angielsku da porozumiec :)

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A była pewna, że jesteś po jakiejś arabistyce.

• karoam Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Strasznie bym chciała zobaczyć jak wyglądasz w tubylczym stroju. Jak będziemy się znać na tyle długo, że się odważysz, to prześlij mi proszę jakieś fotki na priva bo umieram z ciekawości. W ogóle jestem pod wrażeniem tej Twojej historii - najpierw (jak się teraz dowiaduję) samotne wyprawy, potem przeprowadzka, ślub i życie w innej kulturze, w całkowitym jej poszanowaniu:) Musisz być bardzo interesującą osobą, nie dziwię się, że Twój mężczyzna na Ciebie poleciał :D Opowiesz coś o weselu? To prawda, że mężczyźni i kobiety świętują osobno?

Co do olejku, to jeśli cena będzie przystępna - chętnie zapłacę za koszty przesyłki, byle smarować się autentykiem a nie czymś z polskiej rozlewni:)

Olus- jak Cie interesuje wesele egipskie to tu masz linka do mojego bloga:

http://karola-w-egipcie.blogspot.com/2013/01/maka-i-brokatczyli-wesele-po-egipsku.html

Przy okazji sa zdjecia wiec zaspokoisz ciekawosc :)

1usaej28ly44zrzp.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A była pewna, że jesteś po jakiejś arabistyce.

To bylo moje marzenie ale we Wrocku nie bylo ;)
    A jestem po psychologii ;)

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:

http://karola-w-egipcie.blogspot.com/2013/01/maka-i-brokatczyli-wesele-po-egipsku.html

Dzięki, dzięki, dzięki!

Twoi rodzice musieli rozpaczać, jak wyjeżdżałaś ;)

karoam lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoaaaaaaaaaaaaaaaam Jakaaaaaaaaaaaa Ty jeseś laska!!!!!!

• karoam Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:

Dzięki, dzięki, dzięki!

Twoi rodzice musieli rozpaczać, jak wyjeżdżałaś ;)

Tylko mama (tato zmarl 7 lat temu) ale tez nie specjalnie, bo zna mnie na tyle, ze wiedziala, iz w koncu z PL wybede. Zreszta z domu wyprowadzilam sie jak mialam 16 lat, poszlam do pracy, wynajelam mieszkanie, chodzilam do szkoly....no ogolnie ja bardzo szybko sie usamodzielnilam wiec nie byl to szok dla rodziny ;)

1usaej28ly44zrzp.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Karoaaaaaaaaaaaaaaaam Jakaaaaaaaaaaaa Ty jeseś laska!!!!!!

Olka no nie przesadzaj- no i buraka strzelilam jak nic :D

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzięki Karoam za bloga, kolejna dniówka z głowy, wypieprzą mnie z pracy jak nic.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama trzaskasz foty?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    gocha04 wrote:

Na fotce to nie ja :) Wstawilambym swoje ale cholera wie czy mi sie cos nie popieprzy i zostane z jakas ruda czy blondyna systemowa ;)
    A podziwiac gocha nie ma czego- przyjechalam tu bo zakochalam sie w kraju i jego historii a takze kulturze- jakos specjalnie odwazna nie jestem- po prostu jak chce cos zrobic to to robie, bo wiem ze w przeciwnym razie za jakis czas bede zalowac i zastanawiac sie "co by bylo gdyby..."
    A jezyk mialam tylko ten co z liceum- angielski :) Reszty juz sie tutaj poduczylam, bo nie z kazdym sie po angielsku da porozumiec :)

Karoam nie próbuj zmieniać foty, nie potrzebny nam kolejny taki bezpłciowy awatar jak mój...

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez już się wkręciłam w oglądanie fotek i czytanie hehe

dobra to i ja powoli zwijam żagle do domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2013, 15:20

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • karoam Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola- nie czytaj w robocie bo bede miala wyrzuty sumienia jak Cie wywala :P
    A foty strzelam sama- no chyba ze na nich jestem ;)

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papa Gocha! Trzymam kciuki cały czas!

gocha04 lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey laseczki już wyczytałam wszystko coście wyskrobały tutaj !!!!!jestem u Sama czy ukrywa się tu jakaś kulezanka

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, że jestem ;)

• karoam Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo, halo! Jest tu kto?

Kaja lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszłam bo latam po chałupie

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 2104 2105 2106 2107 2108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ