plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:karoam wrote:Aga- czyli SPA pełną gębą
Liberko- jak tam dzionek minął?
w miarę... straszny kocioł miałam dzisiaj w pracy, więc jestem mega padnięta... a teraz taaaaaaakk się najadłam, że masakra...aż brzuszek napiernicza;)
N a polak jak głodny to zły a jak najedzony to leniwy co?? -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:karoam wrote:Aga- czyli SPA pełną gębą
Liberko- jak tam dzionek minął?
w miarę... straszny kocioł miałam dzisiaj w pracy, więc jestem mega padnięta... a teraz taaaaaaakk się najadłam, że masakra...aż brzuszek napiernicza;)
N a polak jak głodny to zły a jak najedzony to leniwy co??
najedzony w moim przypadku to mało powiedziane... ja jestem tak przeżarta, pełna, że normalnie makabra... jak się ruszę to paw murowany... ale cóż się dziwić jak zjadłam więcej jak mój m...? będę zdychaćAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Panie wieczorkiem
Wpadłam zajrzeć,czy żadnych niusów nie ma, pobieżnie obejrzałam "gorące wykresy" i zmykam robić kąpiu kąpiu
Dziś ZNÓW czeka mnie długa noc, bo muuuuuuszę zrobić dziś ten projekt...jutro nie będę mieć czasu, najpierw rano do Pediatry z Młodym na kontrolę - swoją drogą to ja sama słyszę,że świszczy jak świszczał ale czy to dalej kwalifikuje się pod antybiotyk to już pewna nie jestem...po południu zapowiedziała się Teściowa - przyjechała na tydzień z Niemiec i o dziwo! znalazła chwilę,by do nas wpaść ! JAK SIĘ CIESZĘ!!
A w sobotę mam wyjazd na imprezę z ludźmi ze studiów w Częstochowie
I tym optymistycznym akcentem żegnam się
Zajrzę podczas rysowaniaLibra, Kaja, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Kaja wrote:Mój m najedzony tarty jak bąk i znów sama zostaje na noc .....
hmmm... będę miała to samo w przyszłym tygodniu:(... ale jak mnie ciota zaleje, to przynajmniej będę się mogła wyspać...
Hoho ja mam to teraz bez termometru lala no i tak o 6rano m wraca i się pyta czy ja śpię właśnie:-\ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
podczytałam trochę wieczorkiem i idę tulić się do M, bo już płacze mi od kilku dni.
Aga milej nocki we dwoje życzę.
dobrej nocki wszystkim papaAGA 30, Libra, Kaja, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,