plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej ...:)jestem i ja...z mega deprecha:(ta wizyta u gina byla mega głupią decyzją..jeszcze mnie do teraz oczy bola po wczorajszym płakaniu:(nic sie nie dowiedziałam...prócz tego co juz wiem...skoro nie mam żadnych objawów podwyższonej prl to nie ma sensu faszerować sie lekami..i skoro ze mną wzystko ok to teraz do badań ma isc m..tylko gdzie?pytam siegdzie jak na tym zadupiu nie ma żadnego lab przystosowanego dla takich osób:(nic nam nie pozostaje jak dać sobie spokoj z tym wszystkim:(bo to nie ma najmniejszego sensu:(osiedziałam sie tqam jak głupia:(i wszystko na marne:(o 21 byłam w domu:(do tego przede mna były same kobiety w ciaży i odgłos każdego bijacego serduszka z gabinetu doprowadził mnie do takiego stanu:(ze az szkoda gadać
-
chodzi o to że trzeba napisać petycję w sprawie tej pani która potrząsa naszymi dziecmi w przedszkolu(pisałam kiedyś pamiętacie)
w maju wszystkie nauczycielki mają być zwolnione i przyjęte na innych warunkach.I teraz kolej na rodziców musimy wystosować petycję aby tej pani nie przyjmowali bo my rodzice nie chcemy aby uczyła nasze dzieci.Tak mi podpowiedziała życzliwa osoba bo będzie podstawa do zweolnienia oprócz tych ustnych skargWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2013, 07:40
mauysia, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuśa słońce moje właśnie łyknęłam metformax i za chwilę po żarełku zjem bromergon, spróbuję ostatnie podejście zrobić i wziąć pół dawki rano...obym nie przeklinała tej decyzji, bo chcę skończyć malowanie... ale miałam dziś sen...że zdradziłam swojego ukochanego mężczyznę...niby pozwoliłam się dotknąć ale za chwilę się opamiętałam...matko jakie to było realistyczne...a on mnie szukał po nocy i policję uruchomił a ja ta ostatnia małpa z innym chciałam spędzić noc, tzn. nie wiem czy chciałam ale coś mnie tam ciągnęło...i to z kim...normalnie szok, z gadziną taką, prawnikiem oszustem z serialu he he nie dość, że raz na ruski rok zajrzę do serialu, to jeszcze mi się głupoty śnią
Muska, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
gin tez stwierdził ze duzo moze zalezec od mojej psychiki...za duz o mysle o tym wszystkim...nawet mi podal kilka przykładów swoich pacjentek..gdzie zajeły głowe czym innym..i bach ciaza..ale ja tak nie potrafie..i zakazal mi czytania forum i innych rzeczy w necie o hormonach itd..bo nie wiadomo kto to pisze i ze to sa czesto bzdury..tylko jak ja mam sie z wami rozstac...:(tu przynajmniej mam sie komu wygadać...m mnie nie rozumie..:(on to chyba inaczej przechodzi niż ja:(
-
nick nieaktualnyJa Ci to napiszę ale na kiedy, bo malowanie robię...mogę tak to napisać, że nie będą mieli wyjścia ale nie znam faktów, jak to konkretnie wygląda, napisz mi co pani robi z dziećmi, jak prowadzi zajęcia, jak dzieci się o niej wypowiadają, czy niektóre boją się pójść do przedszkola, jaka to grupa jest 4-5 czy 6 latków...jak pani reaguje na wasze uwagi, czy sie coś zmieniło po rozmowie z dyrektorem, czy to prywatne czy publiczne przedszkole no wszystko wszystko nawet hasłami i równoważnikami zdań....konkretne sytuacje jakie miały miejsce, co Wam się konkretnie nie podoba i dlaczego jesteście przerażeni...no co Ci do głowy przyjdzie....możesz na fb jak chcesz albo na e-maila to wtedy Ci odeślę gotowe pismo...no i do kogo ono będzie skierowane...o ile jest troszkę czasu, bo jak na dziś lub jutro rano to nie wyrobię się...
-
Effcia:
My, niżej podpisani rodzice dzieci uczęszczających do przedszkola nr…… stanowczo protestujemy przeciw zatrudnieniu w w/w placówce nauczycielki ……………….…. Osoba, która stosuje przemoc fizyczną, jak naszym zdaniem należy nazwać zwyczaj potrząsania dziećmi, nie ma prawa sprawować funkcji pedagogicznej i wychowawczej. Żądamy, aby nasze zdanie, a więc zdanie osób, które ponoszą między innymi koszty uposażenia personelu pedagogicznego przedszkola, zostało uszanowane. Nasz wniosek jest podyktowany tylko i wyłącznie dobrem naszych dzieci i troską o ich właściwy rozwój emocjonalny. Na rozwój ten w sposób bezpośredni wpływa poczucie bezpieczeństwa i poczucie własnej wartości naszych pociech, które to elementy mogą być w znaczący sposób zachwiane na skutek „metod wychowawczych” pani ……………………….mauysia, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWosebko Ty potrzebujesz terapeuty a nie gina na to wygląda, a ten buc niech nie myśli, że pozjadał wsje rozumy...jak ma na myśli forum gdzie wchodzą przypadkowi ludzie,to dobra, zgodzę się ale my tu nie chcemy zrobić jedna drugiej krzywdy i jak czegoś nie wiemy, nie znamy, to o tym konkretnie mówimy, piszemy....Wosebko gdyby gość miał ten problem co Wy to inaczej by piszczał...zbadał Cię jest w porządku i powinnaś byc spokojniejsza a jak to byłby wrażliwy lekarz, to sam znalazłby wyjście z Waszej sytuacji w związku z niemożnością zrobienia badań, bo są bariery architektoniczne...ech buc jak dla mnie...nie zamartwiaj się, bo po dupsku dostaniesz od muzarci;-)
-
muzarcia wrote:Ja Ci to napiszę ale na kiedy, bo malowanie robię...mogę tak to napisać, że nie będą mieli wyjścia ale nie znam faktów, jak to konkretnie wygląda, napisz mi co pani robi z dziećmi, jak prowadzi zajęcia, jak dzieci się o niej wypowiadają, czy niektóre boją się pójść do przedszkola, jaka to grupa jest 4-5 czy 6 latków...jak pani reaguje na wasze uwagi, czy sie coś zmieniło po rozmowie z dyrektorem, czy to prywatne czy publiczne przedszkole no wszystko wszystko nawet hasłami i równoważnikami zdań....konkretne sytuacje jakie miały miejsce, co Wam się konkretnie nie podoba i dlaczego jesteście przerażeni...no co Ci do głowy przyjdzie....możesz na fb jak chcesz albo na e-maila to wtedy Ci odeślę gotowe pismo...no i do kogo ono będzie skierowane...o ile jest troszkę czasu, bo jak na dziś lub jutro rano to nie wyrobię się...
Kochana napisałam na FB dokładnie o co si -
nick nieaktualnyOlka dzięki ja bym się rozpisała chyba bardziej ale tak jest rzeczowo, Efcia masz gotowca...a w razie wu dołączy się cały opis sytuacji gdyby odmówili...co myślisz Olka...i spadek był ale się zmył, już było mniej i jest troszkę więcej ale przeczekamy, bardzo wolno spada...ale bez diety...
-
Ola_czeka wrote:Effcia:
My, niżej podpisani rodzice dzieci uczęszczających do przedszkola nr…… stanowczo protestujemy przeciw zatrudnieniu w w/w placówce nauczycielki ……………….…. Osoba, która stosuje przemoc fizyczną, jak naszym zdaniem należy nazwać zwyczaj potrząsania dziećmi, nie ma prawa sprawować funkcji pedagogicznej i wychowawczej. Żądamy, aby nasze zdanie, a więc zdanie osób, które ponoszą między innymi koszty uposażenia personelu pedagogicznego przedszkola, zostało uszanowane. Nasz wniosek jest podyktowany tylko i wyłącznie dobrem naszych dzieci i troską o ich właściwy rozwój emocjonalny. Na rozwój ten w sposób bezpośredni wpływa poczucie bezpieczeństwa i poczucie własnej wartości naszych pociech, które to elementy mogą być w znaczący sposób zachwiane na skutek „metod wychowawczych” pani ……………………….
Dziękuję Olka:)napiszę dwa ten Twój jak i od Muzarci i niech rodzice określą który jest lepszy i bardziej pasujący:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny