plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie, a za tydzień o tej porze już wszyscy w pracy będą wiedzieć o mojej ciąży
Trochę mi kamień spadnie z serca i nie będę już musiała wciągać (wzdętego) brzucha...
W czwartek rano mam to USG genetyczne i w pracy od razu pochwalę się świeżą fotkąDodi, Effcia28, karoam, Muska, natusia, Libra lubią tę wiadomość
-
Witam Was serdecznie
muzarciu widzę, że się nie poddajesz i ostro dajesz z tym malowaniemgdybym ja miała coś robić przy obecnej pogodzie takiego, to bym chyba nie dała rady
u mnie dalej sypie i zimno jak skurczybyk
Ola bardzo ładnie to napisałaśmam nadzieję, że Effci się przyda i przyniesie zamierzony cel, by tą wredną babę od dzieci odizolować i odsunąć ją od stanowiska, które zajmuje.
Wosebko kochana tulę Cię mocno... Mauysia wyjęła mi z ust tekst o tym, że na naszym wątku przynajmniej można popisać o wszystkim od pralek poprzez nasze libido, naturalny chów zwierząt, pogode itp... dlatego tutaj jak najbardziej warto zostać a nie koniecznie musisz zaglądać na inne wątki, gdzie tematy są ściśle związane z ciążą, zajściem i tak dalej... Ten lekarz pewnie miał po części rację mówiąc Ci o psychice, bo podejrzewam, że wiele z nas nie przyzna się do tego, jak świrowało na początku i każdy jeden objaw traktowałyśmy jako objaw ciąży. Wiem sama po sobie, że im bardziej będziemy tego chciały i im bardziej będziemy naciskać to naprawdę w niczym to nie pomoże
chcąc czy nie chcąc musimy wrzucić na luz... ja stwierdziłam, że co mam być to będzie i nawet już m nie melduję ciągle o tym co trzeba, kiedy trzeba i wogóle... BĘDZIE DOBRZE PAMIĘTAJ, tylko daj Wam jeszcze trochę czasu
kruca fiks kiedy ta nasz Fredzia wraca? bo się już stęskniłam
gosiaczku a Ciebie jak tam daleko??
natusiu a u Ciebie dzisiaj zdaje się 14fl? pisałaś, że takie masz max, więc czekamy na pozytywne wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2013, 09:47
mauysia, Ola_czeka, Shagga_80, Effcia28, karoam, natusia, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:mauysia wrote:Na pewno wszystkie są zajęte skakaniem z radości, że dziś i jutro w nocy będzie -15 stopni
Przynajmniej w Pozku...
taką temperaturę u Was zapowiadają?nie oglądałam prognozy ostatnio-nieżle a mój mężuś ma akurat nocki:(
No to wyszykuj mu ciepłe kalesony...
Mogą być takie
http://www.shwrm.pl/odziez/spodnie/15728_jaroslaw-juzwin-p.html
Może zdążysz kupić - to zaledwie 900 zł w promocjiDodi lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Effcia28 wrote:mauysia wrote:Na pewno wszystkie są zajęte skakaniem z radości, że dziś i jutro w nocy będzie -15 stopni
Przynajmniej w Pozku...
taką temperaturę u Was zapowiadają?nie oglądałam prognozy ostatnio-nieżle a mój mężuś ma akurat nocki:(
Mogą być takie
Może zdążysz kupić - to zaledwie 900 zł w promocji
zaraz jeb....ne !!! nie no zarąbiste kurnaale to ino do spania takie
u mnie na sobotnią noc zapowiadają -12Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2013, 09:50
mauysia, Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Effcia28 wrote:mauysia wrote:Na pewno wszystkie są zajęte skakaniem z radości, że dziś i jutro w nocy będzie -15 stopni
Przynajmniej w Pozku...
Mogą być takie
OMG. -
Przynajmniej w Pozku...
Mogą być takie
o kurczę niezła cenę zaraz zerknę na link:)fajne podobają mi się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2013, 09:53
-
Dodi są czadowe te spodenki
wiecie co ja wiem czemu zima jeszcze nie odeszła byłam u koleżanki ,a ta gwiazda ma jeszcze wystrój świąteczny wigilijny na ścianach mówi ,że jaj tam dowiesi nikt sie nie kapnie !!!wariatka
Dodi lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Cześć Dodi,
No, Gosia nadal twardo nie mierzy i jutro ma termin. Ona i natusia będą mi w weekend spędzać sen z oczu
hej Marysiukurna twarde sztuki z nich
spoko, poczekamy do jutra
cholewcia dawno u nas fasolki nie było tak wogóle, więc może czas na dziołszki a potem do przodu się kolejka posunie
natusia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Dodi są czadowe te spodenki
wiecie co ja wiem czemu zima jeszcze nie odeszła byłam u koleżanki ,a ta gwiazda ma jeszcze wystrój świąteczny wigilijny na ścianach mówi ,że jaj tam dowiesi nikt sie nie kapnie !!!wariatka
Kaja to powiedz tej wariatce, żeby to ściagała bo w ten sposób to pani wiosna nigdy nie zawitaa który kochana Ty masz dzisiaj dc? 2? prolaktynę tylko badałas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2013, 09:57