plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry wieczór lasencje jak popołudnie przeleciało wam bo u mnie śnieżyca była byłam na zakupach kupiłam mojemu M 4 rybki !!
Pazurki pomalowałam i mam zamiar iść się kąpać maseczkę na pysk nałożyć i na włosy no i depilator odpalić ale tego to mi się naprawdę nie chce -
nick nieaktualny
-
Kajus no mi dzionek jak zwykle mija- powolutku
Aga- no co Ty, nikt sie nie wystraszyl -taka cisza w eterze to już od jakiegoś czasuA co za rybki kupiłaś?
A ja się muszę pochwalić, że normalnie miałam dzisiaj wodnisty śluz- w poprzednim cyklu takiego nie byłoMoże siemie zadziałało? Ale z drugiej strony czemu się tak szybko pojawił? Przecież do owu to jeszcze czas
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Kajus no mi dzionek jak zwykle mija- powolutku
Aga- no co Ty, nikt sie nie wystraszyl -taka cisza w eterze to już od jakiegoś czasuA co za rybki kupiłaś?
A ja się muszę pochwalić, że normalnie miałam dzisiaj wodnisty śluz- w poprzednim cyklu takiego nie byłoMoże siemie zadziałało? Ale z drugiej strony czemu się tak szybko pojawił? Przecież do owu to jeszcze czas
A do akwarium mojemu M dokupiłam rybki!!
Ja czekam na sms czy ten mój pan i władca raca dziś czy nie:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Dobry wieczór lasencje jak popołudnie przeleciało wam bo u mnie śnieżyca była byłam na zakupach kupiłam mojemu M 4 rybki !!
Pazurki pomalowałam i mam zamiar iść się kąpać maseczkę na pysk nałożyć i na włosy no i depilator odpalić ale tego to mi się naprawdę nie chce
heloł
witam się wieczorową porą
a ja właśnie dzisiaj zaczęłam się linieć po tej laserowej depilacji;) hehehe... jak nie zajdę w ciąże, to przynajmniej coś pożytecznego osiągnękaroam, gocha04, Dodi, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Ja w tym cyklu mam śluz jak nigdy!! nie dość ze dużo go to i długo się trzyma!! Ale pewnie jak do staranek wrócę to śluz zniknie!!
może masz go teraz więcej, bo się mniej stresujesz?
Libra a może i tak !! Zawsze na odwrót he he -
nick nieaktualny