plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Oooo i już są wieści
Libra, Ehhhh, za ładny ten wykres Twój....idę sobie ...
u mnie też taka pogoda... piękne słoneczko i -13st...
właśnie Shagga, za ładny ten mój wykres.... za ładny, a miał być popierdzielony w końcu... nic trudno, jeszcze sobie poczekam... -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Hej Baby z rana...jestem zła jak nie wiem, na wieści Gochy
Powiedz mi szczerze kochana teraz, lepiej,że nie mierzyłaś przez ostatnie dni,czy lepiej gdybyś stopniowo obserwowała spadek temperatury?
Ola, obstawiam,że jutro zaczniesz wzrost tempki ...a póki co mam nadzieję,że odpowiednio wykorzystujesz,że chłopa ściągnęłaś z delegacji?
Ja zmykam, ale będę w pobliżu...czekam na kolejne wieści z "frontu" ...
PS. U Was te taka durna pogoda,że pięknie świeci słoneczko, a na termometrze -12?
Shagga, ale powinno wzrastać przez 3 dni tak? A ja mam mieć niby wkrótce owulację, a wzrost (a raczej jak to u mnie - wzrosteczek) miałam dopiero dziś... Powiedz Ty mnie kochana, bo ty umiesz zachodzić w ciążę a ja nie.
zachodzić może umiem,ale nie interpretować wykresy
A poważnie, to z tego co zdążyłam się tu nauczyć, to owulację wyznaczyć można po fakcie, a więc jak za dwa dni (a więc trzeciego dnia wzrostu tempki)będzie temperatura wyższa o co najmniej o 0,2 od 6 poprzednich (sprzed tych 3 wyższych) to wtedy uznaje się,że dziś była owulacja...a ja od siebie dodam, że poprzytulaj Męża do serca jeszcze przez dzień dwa minimum...póki płodny śluz i nie ma tego 3 dnia wyższych temperatur dotąd dni płodne
PS. Ja bym odradzała pocieranie się storczykiemLibra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Hej Baby z rana...jestem zła jak nie wiem, na wieści Gochy
Powiedz mi szczerze kochana teraz, lepiej,że nie mierzyłaś przez ostatnie dni,czy lepiej gdybyś stopniowo obserwowała spadek temperatury?
Ola, obstawiam,że jutro zaczniesz wzrost tempki ...a póki co mam nadzieję,że odpowiednio wykorzystujesz,że chłopa ściągnęłaś z delegacji?
Ja zmykam, ale będę w pobliżu...czekam na kolejne wieści z "frontu" ...
PS. U Was te taka durna pogoda,że pięknie świeci słoneczko, a na termometrze -12?
Shagga, ale powinno wzrastać przez 3 dni tak? A ja mam mieć niby wkrótce owulację, a wzrost (a raczej jak to u mnie - wzrosteczek) miałam dopiero dziś... Powiedz Ty mnie kochana, bo ty umiesz zachodzić w ciążę a ja nie.
zachodzić może umiem,ale nie interpretować wykresy
A poważnie, to z tego co zdążyłam się tu nauczyć, to owulację wyznaczyć można po fakcie, a więc jak za dwa dni (a więc trzeciego dnia wzrostu tempki)będzie temperatura wyższa o co najmniej o 0,2 od 6 poprzednich (sprzed tych 3 wyższych) to wtedy uznaje się,że dziś była owulacja...a ja od siebie dodam, że poprzytulaj Męża do serca jeszcze przez dzień dwa minimum...póki płodny śluz i nie ma tego 3 dnia wyższych temperatur dotąd dni płodne
PS. Ja bym odradzała pocieranie się storczykiem
Hahahaha no dobrze, może spełnię ten przykry obowiązek -
Libra wrote:Ola_czeka wrote:Co ja gadam, nawet nie wzrost a wyrównanie do mojej średniej, ech...
jeszcze wszystko przed Tobąciśnij chłopa, ciśnij... zobaczymy jak jutro - może skoczy
No to jak każecie, to będę cisnęła, bo miałam w planach wyprawić go jednak w tę podróż służbową -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Co ja gadam, nawet nie wzrost a wyrównanie do mojej średniej, ech...
jeszcze wszystko przed Tobąciśnij chłopa, ciśnij... zobaczymy jak jutro - może skoczy
No to jak każecie, to będę cisnęła, bo miałam w planach wyprawić go jednak w tę podróż służbową
Nie waż się, niech co najmniej przez weekend wykaże się!!!!!!!!!!!!!!!
Libra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Co ja gadam, nawet nie wzrost a wyrównanie do mojej średniej, ech...
No to jak każecie, to będę cisnęła, bo miałam w planach wyprawić go jednak w tę podróż służbową
No właśnie! Niech stanie na wysokości zadania!
A jak tam u Was Shagga? nadal świszczymy?Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI teraz uciekam, Stary lada moment może stanąć w drzwiach (wrócić z tyry) i niech lepiej nie widzi mnie przed kompem...a i poza tym czeka mnie sporo dziś pracy...a jeszcze zaplanowałam,że wcześniej wyjadę do tej Cz-wy więc muszę wcześniej zająć się Młodym....pozdrawiam...i do jutra
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Co ja gadam, nawet nie wzrost a wyrównanie do mojej średniej, ech...
No właśnie! Niech stanie na wysokości zadania!
A jak tam u Was Shagga? nadal świszczymy?
Jest znacznie lepiej, ale wciąż choć minimalne świsty słychać... -
Libra, Ty masz po prostu zakaz miesiączki, wiesz? Jak zobaczę u Ciebie kropelkę, to Cię znajdę i załatwię. Nie interesuje mnie czy masz ładny wykres, czy popierdzielony. Nie interesuje mnie czy się nastawiasz czy masz luz. Ja potrzebuję zobaczyć, że ktoś się stara i zachodzi a od kiedy tu jestem - nie widziałam tego. Ciągle się nastawiam i ciągle widzę @. Czuję, że mi to pomoże, jak zobaczę zieleń u kogoś kogo cykl śledziłam, więc choćby skały srały, choćbyś zmieniła zdanie i postawiła na bezdzietność - nie interesuje mnie to. Masz być w ciąży. Dziękuję za uwagę.
gocha04, Dodi, karoam, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra, Ty masz po prostu zakaz miesiączki, wiesz? Jak zobaczę u Ciebie kropelkę, to Cię znajdę i załatwię. Nie interesuje mnie czy masz ładny wykres, czy popierdzielony. Nie interesuje mnie czy się nastawiasz czy masz luz. Ja potrzebuję zobaczyć, że ktoś się stara i zachodzi a od kiedy tu jestem - nie widziałam tego. Ciągle się nastawiam i ciągle widzę @. Czuję, że mi to pomoże, jak zobaczę zieleń u kogoś kogo cykl śledziłam, więc choćby skały srały, choćbyś zmieniła zdanie i postawiła na bezdzietność - nie interesuje mnie to. Masz być w ciąży. Dziękuję za uwagę.
Amen.
I już mnie tu nie ma.... -
Libra wrote:gocha04 wrote:cześć dziewczęta.
czas rozpocząć nowy cykl, qrka wodna a miałam gnić do południa, a ten ból zaraz mnie rozsadzi. No i spałam w salonie, a M znów ma 38. Wykończy mi się ten chłop, już nie wiem co mam mu dać.
Karoam piękny wschód. U mnie też słońce świeci, ale zimno jak diabli.
buuuu Gocha???!!!! a ja tak liczyłam na Ciebie:(
nic będziemy się starać dalej... dołączę do Ciebie wkrótce... a nawet prześcignę chyba z nowym terminem @;P
Libra oby nie!Już się ze mną nie ścigaj.
Na początku cyklu jestem jedynie zła, że to tak boli.nawet mi nie smutno, że się nie udało. A teraz na dokładkę jeszcze M chory i nie możemy sobie poradzić z gorączką. Wczoraj jak dałam mu dwie aspiryny do wypicia o temp obniżyła się z 38,8 do 37,8 a dziś znów wacha się od 37,8 do 38,5. Wcale się nie poci tylko gorący jak piekarnik. Okład na czoło tez jest, a rano sama do niego pod kołdrę wlazłam to mówił, że chłodna jestem.
Qrcze już nie wiem co mu dawać, a do lekarza nie ma siły jechać. Oby się to nie przerodziło w coś gorszego.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Libra wrote:gocha04 wrote:cześć dziewczęta.
czas rozpocząć nowy cykl, qrka wodna a miałam gnić do południa, a ten ból zaraz mnie rozsadzi. No i spałam w salonie, a M znów ma 38. Wykończy mi się ten chłop, już nie wiem co mam mu dać.
nic będziemy się starać dalej... dołączę do Ciebie wkrótce... a nawet prześcignę chyba z nowym terminem @;P
Na początku cyklu jestem jedynie zła, że to tak boli.nawet mi nie smutno, że się nie udało. A teraz na dokładkę jeszcze M chory i nie możemy sobie poradzić z gorączką. Wczoraj jak dałam mu dwie aspiryny do wypicia o temp obniżyła się z 38,8 do 37,8 a dziś znów wacha się od 37,8 do 38,5. Wcale się nie poci tylko gorący jak piekarnik. Okład na czoło tez jest, a rano sama do niego pod kołdrę wlazłam to mówił, że chłodna jestem.
Qrcze już nie wiem co mu dawać, a do lekarza nie ma siły jechać. Oby się to nie przerodziło w coś gorszego.
Który dzień ma taką gorączkę? Bierze jakieś gripexy? -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra, Ty masz po prostu zakaz miesiączki, wiesz? Jak zobaczę u Ciebie kropelkę, to Cię znajdę i załatwię. Nie interesuje mnie czy masz ładny wykres, czy popierdzielony. Nie interesuje mnie czy się nastawiasz czy masz luz. Ja potrzebuję zobaczyć, że ktoś się stara i zachodzi a od kiedy tu jestem - nie widziałam tego. Ciągle się nastawiam i ciągle widzę @. Czuję, że mi to pomoże, jak zobaczę zieleń u kogoś kogo cykl śledziłam, więc choćby skały srały, choćbyś zmieniła zdanie i postawiła na bezdzietność - nie interesuje mnie to. Masz być w ciąży. Dziękuję za uwagę.
To muszę Cię zmartwić... @ to wredna małpa, nikogo się nie słucha i rządzi się własnymi tylko sobie znanymi prawami... też bym chciała już bym chciała zobaczyć zieloną kropę o którejkolwiek z Was, a od Ami nastała cisza... -
nick nieaktualnygocha04 wrote:Libra wrote:gocha04 wrote:cześć dziewczęta.
Qrcze już nie wiem co mu dawać, a do lekarza nie ma siły jechać. Oby się to nie przerodziło w coś gorszego.
jak chcesz zbić szybko temperaturę zrób mu okłady... pod pachy, pachwiny w kroczu... w tych miejscach jest splot największych żył -
SHAGGA NAPISAŁA
"Hej Baby z rana...jestem zła jak nie wiem, na wieści GochyPowiedz mi szczerze kochana teraz, lepiej,że nie mierzyłaś przez ostatnie dni,czy lepiej gdybyś stopniowo obserwowała spadek temperatury?"
Shagguś chyba lepiej, że nie mierzyłam, bo mi nadziei nie odbierało dzień po dniu, a to chyba bardziej mnie drażni. Jednego dnia trochę do góry JEST! a kolejnego ciut w dół i ZONK! a tak święty spokój, chociaż nie do końca, bo zawsze coś tam z tyłu głowy siedzi, że A MOŻE TERAZ.
Teraz to chyba potrzebuję nowego planu, ale jak myślę o chodzeniu do lekarza to już mi się odechciewa. Na pewno muszę zrobić cytologię, no i M badanie nasienia (ale w takim wypadku to nie wiem czy jest sens)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Poczekamy zobaczymy Libra.
Z bezsilności napisałam do Ovu co myślę o płaceniu abonamentu a serwis, który ignoruje uwagi użytkowniczek na niemożność dodania zdjęcia jako awatara. Bez kitu, jeśli to nie jest kwestia godzinki dla programisty, to powinni chociaż dać jakiś komunikat a nie olewać zgłoszenia.Gunia, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:SHAGGA NAPISAŁA
"Hej Baby z rana...jestem zła jak nie wiem, na wieści GochyPowiedz mi szczerze kochana teraz, lepiej,że nie mierzyłaś przez ostatnie dni,czy lepiej gdybyś stopniowo obserwowała spadek temperatury?"
Shagguś chyba lepiej, że nie mierzyłam, bo mi nadziei nie odbierało dzień po dniu, a to chyba bardziej mnie drażni. Jednego dnia trochę do góry JEST! a kolejnego ciut w dół i ZONK! a tak święty spokój, chociaż nie do końca, bo zawsze coś tam z tyłu głowy siedzi, że A MOŻE TERAZ.
Teraz to chyba potrzebuję nowego planu, ale jak myślę o chodzeniu do lekarza to już mi się odechciewa. Na pewno muszę zrobić cytologię, no i M badanie nasienia (ale w takim wypadku to nie wiem czy jest sens)
od gorączki musicie poczekam z 2 miechy -
Ola gorączka pojawiła się wczoraj rano, i oczywiście jeszcze do pracy poszedł, ale trochę wcześniej wrócił LEDWO wrócił.
Libra to widocznie moje myśli się spełniają i bejbi będzie jednak z 2014.Bo rozumiem, że przez 2-3 miechy plemniki będą się odradzać.
Idę podrzucę mu okłady na pachwiny i może brzuch, bo jak ukrop. Zastanawia mnie dlaczego się nie poci. Qrcze co to za dziadostwo się przyplątało.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy