plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Rucia wrote:Ja sobie nie żałowałam w te święta
Dostałam jeszcze wałówę do domu, więc mam co dojadać
a przekazalas dobra nowine rodzinie?
Przekazałam, są mega szczęśliwi, zwłaszcza że mamy za sobą jedną porażkę i 17 miesięcy walki.Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mnie wypchało po tym;-( To właśnie piszę, że ja mało jem a dupa jak chałupa ;-)pomarańczka dobra na wsjo, dużo błonnika ma;-) Dziś już pół kawałeczka chleba przed tabletkami i oby do jutra;-)M. NIE MA TO WŁĄCZĘ ODKURZACZ...ten jest uparty i nie wolno mi tego robić w Święta, no tak, będę dwie godziny z miotłą biegała a tak powyje chwilkę i będzie czysto...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2013, 16:16
Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki i prawie po świętach!! Ja nie mam netu już od 3 dni pojawia się i znika porażka jakaś!!! Mam nadzieje że jutro usterkę usuną i zawitam do was!!! Miłego wieczorku życzę!!! No i mokrego oczywiście !!
Prima aprisowego kawału jakiegoś!!
Ja dziś zrobiłam M w konia ale wrzeszczał na mnie!! polałam rękę keczupem i się darłam że palca obciełam he he he!!!
Uciekam papatki do jutra!!zbikowa, Rucia, Ilona, mala29_, Libra, Fedra, Blondi22, samira, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
- Zastanawiam się czy brać dalej Diane TJ.OC-35
- Bromergon i Metformax zostaje na pewno
- Moje krwawienie z odstawienia jest baaardzo skąpe...może wytrzymam jeszcze miesiąc...zobaczę...to trudna decyzja...zwłaszcza, że wiem jak się po nich czuję...
AGA Ty to jesteś wariatka...!!!
Karoam jak widzisz to my dziś toczymy się od postu do postu...jak Ci mija dzień? Sylwia dasz radę...nie pozostaje nic, tylko czekać, może @ przyjdzie w tym lepszym terminie tj. w te dni co robią badania;-)Ale jak widziała pęcherzyki wokół to świadczy o PCO raczej, bo tyle by Ci na raz nie rosło w jednym cyklu bez stymulacji...także jasność będzie po badaniach...no i zgadzało by się z wykresem, że nie ma owulki...także w sumie pewnie tak na dobrą sprawę teraz z pomocą lekarzy zaczniecie Sylwuś konkretne starania i powinny być bardziej skuteczne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2013, 16:53
Dodi, Libra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaroam jak widzisz to my dziś toczymy się od postu do postu...jak Ci mija dzień? Sylwia dasz radę...nie pozostaje nic, tylko czekać, może @ przyjdzie w tym lepszym terminie tj. w te dni co robią badania;-)Ale jak widziała pęcherzyki wokół to świadczy o PCO raczej, bo tyle by Ci na raz nie rosło w jednym cyklu bez stymulacji...także jasność będzie po badaniach...no i zgadzało by się z wykresem, że nie ma owulki...także w sumie pewnie tak na dobrą sprawę teraz z pomocą lekarzy zaczniecie Sylwuś konkretne starania i powinny być bardziej skuteczne...
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Hej laseczki i prawie po świętach!! Ja nie mam netu już od 3 dni pojawia się i znika porażka jakaś!!! Mam nadzieje że jutro usterkę usuną i zawitam do was!!! Miłego wieczorku życzę!!! No i mokrego oczywiście !!
Prima aprisowego kawału jakiegoś!!
Ja dziś zrobiłam M w konia ale wrzeszczał na mnie!! polałam rękę keczupem i się darłam że palca obciełam he he he!!!
Uciekam papatki do jutra!!
Aga mistrzupomysł rewelacyjny, aczkolwiek ja bym chyba na zawał padła
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:mala29_ wrote:sylwiu może idz do gin żeby sprawdzić co i jak
bylam przeciez i kazala czekac do okresu i powiedziala jak bylam ze owulki napewno nie bylo i jajniki powiekszone a woko pecherzyki
taki masz obraz usg jajników? to dobrze, że idziesz do szpitala na badania... tak się zastanawiałam czy czasem nie masz tej przypadłości...pcos... powiększone jajniki a wokoło pęcherzyki (układają się na obwodzie jajnika jakby sznur perełek) - typowy obraz dla pocs... muszą Ci zrobić badania hormonalne i ustawić leczenie, bo bez leczenia często mogą Ci się pojawiać cykle bezowulacyjne... więc ciśnij lekarza, bo przy dobrym ustawieniu hormonów można szybko zaciążyć -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:a bylam u niej 18 marca.Dziwne jest to ze 2 dni wczesniej robilam testowu i wyszly dwie krechy a mi powiedziala ze napewno owulki nie bylo
przy pcos testy owu mogą dawać błędne wyniki ponieważ lh jest podwyższone i może się utrzymywać przez długi czas... ja mam koleżankę i kuzynkę z pcos... prowadzą wykresy i wyglądają one jak sinusoidy, a testy ovu potrafią im wychodzić mega pozytywne nawet przez 10 dni z rzędu -
No Libra pięknie wytłumaczyłaś przypadłość pcos ja jedynie dodam ze bez lekarza si leczenia się nie obędzie choć znam jeden przypadek co to przy pcos wpadła
a od dwóch tygodni malizna na świecie jest
organizm to nie zbadana studnia
ok ja spadam laseczki moje kochane zawitam pewnie jutro ale nie na długo bo mój ma wolne
buziam wszystkie :*Libra, Dodi, Rucia, AGA 30 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
oooo.... dziękuję Ci bardzo Blondi
pogubiłam się już w tym wszystkim, która z Was już wie a która nie
widzę, że Ty nowy cykl rozpoczęłaśw takim razie powodzenia tym razem życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2013, 19:04
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
chętnie..... CHUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMM..... na wszystkie staraczki, przesyłając fasolkowe fluidy
mam nadzieję, że jutro beta potwierdzi, bo w jakiejś takiej wielkiej niewiadomej tkwię he he
Sandraa, samira, Fedra, zbikowa, Kaja, agula, martula, Ilona, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość