X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska prócz tego, ze pewnie każda z Nas ( no może są wyjątki ) przejadała się w te święta, Ja i Dodi zafasolkowałyśmy, to nie wydarzyło się nic sczególnego :) Aaaa Blondi skończyła swój mega długaśny cykl!Chwała jej za to :)

Ilona, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Woooooooooow Rucia!
    Akurat masz posta nad moim to widzę! Czy dobrze widzę?!
    Gratulacje babo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A no widzisz :) To nie widziałaś :D Dodi też jest w ciąży :)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Woooooooooow Rucia!
    Akurat masz posta nad moim to widzę! Czy dobrze widzę?!
    Gratulacje babo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję bardzo :)

• Muska Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o żesz............
    Dodi też?!

Dooooooooooodi, wielgaśne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!

Jak rany, ale newsy z rana. Od razu gębą mi się szczerzy :D
    Ciesze się bardzo za was kobitki, trzymam kciuki żeby wszystko dobrze szło i do szczęśliwego finału!
    Super wieści :D

Rucia, Dodi, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny;-)Miałam dość krótką noc...ale damy radę...Tak bym chciała Was wszystkie tu u siebie na pogaduchy...może byście mi pomogły w decyzji...nie mam pewności czy wytrzymam kolejny miesiąc z tym świństwem...
    2222015yy1jft00eq.gif

Shagga_80, mala29_, Ilona, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi chodzi o Diane?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim z rana... miłego dnia życzę... oby już nie śnieżnego

Rucia, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    hej wszystkim z rana... miłego dnia życzę... oby już nie śnieżnego

U mnie sypie od rana :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak chodzi o Diane Rucieńko...miała regulować mi cykle a po niej nie dostałam wcale miesiączki w pierwszej przerwie a w drugiej trzy dni nitki krwi na szyjce a od wczoraj plamienia na zewnątrz ale to dwie kapki na dzień...zrobię dzisiaj test ale jak ja mam co miesiąc testy z krwi robić, to nie wiem czy to ma sens...miało być max 6 miesięcy czyli im mniej tym lepiej chyba...nie wiem czy jeszcze katować się ten miesiąc i skończyć 3 opakowania czy teraz już przestać...jestem taka zmęczona...przerasta mnie to "coś" , to popadanie ze skrajności w skrajność...momenty depresyjne, wzruszam się głupotami...Mam czas do 18-tej , by podjąć decyzję...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Tak chodzi o Diane Rucieńko...miała regulować mi cykle a po niej nie dostałam wcale miesiączki w pierwszej przerwie a w drugiej trzy dni nitki krwi na szyjce a od wczoraj plamienia na zewnątrz ale to dwie kapki na dzień...zrobię dzisiaj test ale jak ja mam co miesiąc testy z krwi robić, to nie wiem czy to ma sens...miało być max 6 miesięcy czyli im mniej tym lepiej chyba...nie wiem czy jeszcze katować się ten miesiąc i skończyć 3 opakowania czy teraz już przestać...jestem taka zmęczona...przerasta mnie to "coś" , to popadanie ze skrajności w skrajność...momenty depresyjne, wzruszam się głupotami...Mam czas do 18-tej , by podjąć decyzję...

ja jak brałam anty, to czułam się świetnie... nie miałam żadnych dolegliwości na tle hormonalnym, chyba dzieki stałośi hormonów... po odstawieniu dopiero mam huśtawki nastroju...
    wytrwaj muzariu... zkażdym dniem jest coraz biżej wyższego celu - końca leczenia i powrotu do strarań o dzieciątko... jest o co walczyć, nie poddawaj się:*
    a nie wystąpienie @ po tabletkach skonsultuj z lekarzem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 06:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

Gdybym była w twojej sytuacji, poszłabym do lekarza, powiedziała jaka jest sytuacja, że tabletki anty nie uregulowały twoich cykli, a wydaje mi się, że po 3 miesiącach brania chyba powinno się coś unormować. W końcu po odstawieniu powinnaś dostać normalną @. Możliwe, ze twoj organizm nie współgra z nimi. Może w takim wypadku warto brać inne tabletki, po co się męczyć? Bety sądze Muzi że nie musisz robić. Poszłabym do lekarza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie miałam żadnych skutków ubocznych w czasie brania tabletek. Chociaż ... czekaj czekaj ... raz zdażyło mi się, gdy zmieniłam lekarza, dał mi jakieś nowe tabletki, bo wcześniej brałam dosyc tanie i jak to stwierdził lekarz " prehistoryczne". Po pierwszym opakowaniu nowych tabletek nie dostałam @. Ale to był jeden jedyny raz. Aczkolwiek samopoczucie było rewelacyjne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 06:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najpierw brałam Rigevidon, później zmieniłam na Yasminelle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja brałam yasmin

• Dodi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    o żesz............
    Dodi też?!

Ciesze się bardzo za was kobitki, trzymam kciuki żeby wszystko dobrze szło i do szczęśliwego finału!

Musia dziękuję Ci bardzo!!!:*
    Ja właśnie siedzę w laboratorium i za chwile do pracy nie zdążę bo ludzi tu od zaje....
    Ruciu jakie jeszcze badania robilas?

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak ale podam Wam składy tych tabsów za chwilę , bo muszę powisieć nad porcelaną...codziennie rano jak nic nie zjem, to boli mnie tak w górnej części brzucha, że nie da się wytrzymać...jak na złość gin będzie dopiero w poniedziałek...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Muska wrote:
    o żesz............
    Dodi też?!

Musia dziękuję Ci bardzo!!!:*
    Ja właśnie siedzę w laboratorium i za chwile do pracy nie zdążę bo ludzi tu od zaje....
    Ruciu jakie jeszcze badania robilas?

Dodi .. mocz, grupę krwi, TSH, HCG, cukier, i coś jeszcze. Nie powiem ci teraz dokładnie :) Jutro będe miała wyniki, to wszystko oczywiście napiszę :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dziękuję kochana... Ja u mnie zrobię tylko betę a resztę tam gdzie ostatnim razem komplet robilam:)

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!! :)
    57793438235324328291429.jpg

Ogłaszam wszem i wobec, że jestem bezrobotna-nie znalazłam się w gronie liżących tyłek głównego menadżera więc się pożegnaliśmy (chyba za często ostatnio kwestionowałam jego decyzje ;) ) No ale on też poleciał- i to jak- właściciel go na zbity pysk wywalił w trybie natychmiastowym ;)

Także jestem wolna. A reakcja mojego Ahmeda-"no to teraz możesz ze mną jechać do Kairu" ;) A jak w chwili podłamki pytam się go "no i co dalej?" a dalej to poczekasz jak Twoja mamuśka przyleci, i może potem czegoś poszukasz" ;)

Tak więc błogie lenistwo ;)

Libra, Shagga_80, Ilona, zbikowa, Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Dzień dobry!!! :)
    57793438235324328291429.jpg

Ogłaszam wszem i wobec, że jestem bezrobotna-nie znalazłam się w gronie liżących tyłek głównego menadżera więc się pożegnaliśmy (chyba za często ostatnio kwestionowałam jego decyzje ;) ) No ale on też poleciał- i to jak- właściciel go na zbity pysk wywalił w trybie natychmiastowym ;)

Także jestem wolna. A reakcja mojego Ahmeda-"no to teraz możesz ze mną jechać do Kairu" ;) A jak w chwili podłamki pytam się go "no i co dalej?" a dalej to poczekasz jak Twoja mamuśka przyleci, i może potem czegoś poszukasz" ;)

Tak więc błogie lenistwo ;)

"Lubię" jest za piękne zdjęcie:)
    A Twój m ma rację... odpocznij, naciesz się mamą... a później ostro weźmiesz się i na pewno pracę znajdziesz:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 06:53

karoam, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 2200 2201 2202 2203 2204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ