plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:Pojawiają się fasolki żeby ładnie zakończyć tabelkę na rok 2013,żebyśmy mogły rozpocząć tabelkę z rokiem 2014:)
Effcia masz całkowitą racjęMy się już nie wpychałyśmy w kolejkę, grzecznie na 2014 staniemy, bo to ma być nasz rok
.
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:W maju urlop a potem ja biorę się za drożność.
może po urlopie drożność nie będzie potrzebna
a no może czego ci Olu życzę z całego serduszkamoże będzie jak u Ruci
aisa, Rucia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Kfjatus wrote:Effcia28 wrote:Pojawiają się fasolki żeby ładnie zakończyć tabelkę na rok 2013,żebyśmy mogły rozpocząć tabelkę z rokiem 2014:)
Effcia masz całkowitą racjęMy się już nie wpychałyśmy w kolejkę, grzecznie na 2014 staniemy, bo to ma być nasz rok
.
Dokładnie -
Kaja wrote:kurcze mnie to też czeka ta drożność hmmmm przezyjemy Ola !!!!
Kaju jak my z Mała przeżyłyśmy to i Wam się uda
Więcej strachu ,trochę bólu i po badaniu
a i ja jeszcze wyśmiałam swojego lekarza jak się ubierał w ten fartuch ochronnyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 07:35
-
Blondi22 wrote:mala29_ wrote:Kfjatus wrote:Co do kiecek, to moja mi się podobała
. Wisi w szafie jeszcze, aż jej szkoda, ale to nie jest towar łatwy do sprzedania...
moja też leży w szafie
moja na strychu też lezy
Ja w mojej pójdę na złote gody. Patrząc na moją tendencję rozrostu - powinna starczyć na rękaw.Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Kaja wrote:kurcze mnie to też czeka ta drożność hmmmm przezyjemy Ola !!!!
Kaju jak my z Mała przeżyłyśmy to i Wam się uda
Więcej strachu ,trochę bólu i po badaniu
a i ja jeszcze wyśmiałam swojego lekarza jak się ubierał w ten fartuch ochronny
jak ja tam igły zobacze to Wieję na bank !!!!! ;-/