plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Effcia28 wrote:Kaja wrote:kurcze mnie to też czeka ta drożność hmmmm przezyjemy Ola !!!!
Kaju jak my z Mała przeżyłyśmy to i Wam się uda
Więcej strachu ,trochę bólu i po badaniu
a i ja jeszcze wyśmiałam swojego lekarza jak się ubierał w ten fartuch ochronny
jak ja tam igły zobacze to Wieję na bank !!!!! ;-/
ja dostałam jakiś zastrzyk ale nie wiem czy wszędzie robią jednakowo?bo jak wiadomo w każdym szpitalu jest inaczej:) -
Hej Zosiu,
no u nas powoli rozkręca się nowy tydzień... I mam przeczucie, że w tym tygodniu w końcu będę mogła schować zimową kurtkę do szafy i zapomnieć o wkładaniu rajstop pod spodnie!!!
(myślenie o wiośnie stało się moją obsesją... Dziś obliczyłam, że w tym roku zima trwała równiutko 6 miesięcy! Czaicie?)zosia-ktosia, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Ja chyba zaczynam mieć napęcie przed miesiączkowe bo ostatnio wszystko mnie wkurza i za byle co się rozklejam
Mała Ja się przestałam kłócić z moim M jak nie wyszła IUI bo przestałam się spinać i starać !!!Olełam poprostu te starania na te 4 miesiące i teraz i ja i on jesteśmy całkiem inni!!!!
Pewnie jak anty skończę brać to powróci ten cały szał !!!
Mój M już bedzie rezerwował urlop na tydzień lipca i sierpnia w okolicach owulki!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej zosieńko jak miło cię widzieć
co u Ciebie ?
Aga ja też przestałam się spinać bo ostatnio mam to wszystko gdzieś a ten cykl to w ogóle nawet temp mi się nie chce mierzyć czasem zmierzę jak sobie przypomnę.zosia-ktosia lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga30 witam cię u mnie wiosna wczoraj była ,a dziś śnieg nawala na maxsa
Ja w piątek jak do opola jechałam pierwszy zwiastun wiosny zobaczyłam aż z auta musiałam zdjęcie zrobić he he!!
Podajcie mi ta stronkę to wam wkleje!!!Ale odrazu mówię że śmiać się bedziecie!! -
cześć wszystkim w ten jakże piękny słoneczny dzień.
gęba sama się cieszy na takie widoki i topniejący śnieg.
Pooglądałam linkowane sukienki i najbardziej podobają mi się plecy z motylkiem hehe Swoją suknią się nie pochwale, bo to był tylko ślub urzędowy, ale impreza po była mega, a sukienka zwyczajna kupiona w h&m, kolor jeszcze bardziej zwyczajny bo szary z cieniutkim brązowym paskiem w talii i czarna marynarka. I takim to sposobem mam sukienkę "ślubną" w której zaliczyłam kilka imprez.AGA 30, Blondi22, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ola_czeka wrote:Blondi22 wrote:mala29_ wrote:Kfjatus wrote:Co do kiecek, to moja mi się podobała
. Wisi w szafie jeszcze, aż jej szkoda, ale to nie jest towar łatwy do sprzedania...
moja też leży w szafie
moja na strychu też lezy
Ja w mojej pójdę na złote gody. Patrząc na moją tendencję rozrostu - powinna starczyć na rękaw.
ja bylam w 5miesiacu ciazy wtedy wiec troche wieksza jest
to i pewnie na złote gody bym sie zmiescila -
Mauysia oglądałaś film" rozważna i romantyczna", i jak ci się podobał? Książkę też czytałaś?
Ostatnio przeczytałam "Pamiętniki Jane Austin" i tak mnie trochę wciągnęło, że czaje się na inne powieści Jane Austin.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy