plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Trzymaj się Agus i nie poddawaj bólowi
Oj ten drań to zawsze mnie złamie he he!!!
Po dwóch operacjach wiem jak się to dziadostwo zaczyna i niestety początek mam za sobą!!! Pół roku i na stół pod noże!!!
No cóż jak nie urok t sraczka!!!! -
nick nieaktualny
-
Jestem ponownie
Chciałam Wam tylko powiedzieć, że od lekarza usłyszałam iż w ciąży napewno jestem, ale pęcherzyk niby jakiś mniejszy jak na 5 tydzien a potem się okazało, że widać dwa :0 dzisiaj ciężko było to ocenić i następny raz mam przyjść 22.04 i wtedy już powinno być widac więcej !!!
Muszę jeszcze tylko cukier zbadać i toxoplazmozę IgM. A to pierwsza pamiątka
Uploaded with ImageShack.usIlona, zbikowa, gocha04, AGA 30, Kfjatus, Kaja, Shagga_80, aisa, Fedra, Suzy Lee, mauysia, Rucia, Muska, Blondi22, kiti lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Jestem ponownie
Chciałam Wam tylko powiedzieć, że od lekarza usłyszałam iż w ciąży napewno jestem, ale pęcherzyk niby jakiś mniejszy jak na 5 tydzien a potem się okazało, że widać dwa :0 dzisiaj ciężko było to ocenić i następny raz mam przyjść 22.04 i wtedy już powinno być widac więcej !!!
Muszę jeszcze tylko cukier zbadać i toxoplazmozę IgM. A to pierwsza pamiątka
Uploaded with ImageShack.us
Woooooooowww Dodi to jest super wiadomość
Podwójne szczęście
Gratuluje Kochana
Ten Twój mąż to ma niezła dwururke, hehe
Jeszcze raz GratulujeDodi lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
jaaaaa ciiiie Dodi, ale super! To czekamy na bliźniaki.
podejrzewam, że na kolejnym usg będzie to informacja potwierdzona na stówkę.
Dodi lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Aga kurna Ty kochana dbaj o siebie. Z tego co piszesz to niezbyt ciekawa sytuacja z tym Twoim kręgosłupem. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze
Oj gdyby to było takie łatwe he he!!!
Już nie mam pojęcia za co się brać znowu za robienie dzidzi czy za kręgosłup!!!!
Poracha ale damy rade (chyba) -
Kurcze dziewczyny no niby dzięki wielkie, ale to jeszcze nic pewnego chyba... lekarz się wahał bo zależy jak ta sondę czy jak się to z usg nazywa, wprowadził. Pod jednym kątem widoczne dwa a w innym położeniu tak jakby jedno...
Kurna Shagga jestes???? bo Ty też miałaś jakiś misz masz chyba na początku jak się nie mylę, ale czy u Ciebie tylko o betę chodziło?
No my z m narazie się śmiejemy, ale jeśli się to okaże prawdą to hmm... jeszcze nie wiemzbikowa lubi tę wiadomość
-
gocha Ty mnie nawet nie strasz z tym potwierdzeniem na stówe... dwa tygodnie stresu teraz mama mia...
AGA jakbyś może już brzuszek miała to by Ci ten wstrętny kręgosłup w końcu odpuściłAGA 30 lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Dodi tylko aby dzieci były zdrowe cała ciążę ,a reszta jakoś pójdzie dziadkowie będą mieli co robić jak i babcia i dziadek razem !!!!!!
no moja mam póki co też ze mną brechtała i się śmiała, że tata to już wogóle chyba spał nie będzieno a dziadków zawsze bedzie można jakoś podzielić ;P
no i cioteczek tyleKaja, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny ja jak zaciążę to przykuta do łóżka będe chyba całkiem!!!!
Ale co mi tam i ak nie zrezygnuję ze starań!!!!!
AGA co Cię nie zabije to Cię wzmocnikręgosłup co prawda ważny, ale dzidzia tak samo, więc tylko czekać co czas przyniesie :*
Kaja lubi tę wiadomość