plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem
Teraz to czuje sie jak bogini
pobiegalam, prysznic wzięłam i teraz chwile odpoczne
Swoją droga zostawić was na 1,5 godz i juz 7 stron zapisalyscie
Dodi ja tez użyła bym odplamiacza, mi pomaga vanisch
Dodi, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:mala29_ wrote:AGA możemy się umówić że będziesz zaraz przede mną innej opcji nie ma. Bo musisz mi fluidy wysyłać
Ja to bym wolała twoje fluidki Mała!!!No ale nie będziemy się bić przecież która pierwsza w ciąże ma zajść he he:-)
AGA to pójdźmy na kompromis i w tym samym czasie zajdźmy w ciąże będzie najsprawiedliwiejhi hi hi
Ilona, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:AGA 30 wrote:mala29_ wrote:AGA możemy się umówić że będziesz zaraz przede mną innej opcji nie ma. Bo musisz mi fluidy wysyłać
Ja to bym wolała twoje fluidki Mała!!!No ale nie będziemy się bić przecież która pierwsza w ciąże ma zajść he he:-)
AGA to pójdźmy na kompromis i w tym samym czasie zajdźmy w ciąże będzie najsprawiedliwiejhi hi hi
No już się bałam że nie za proponujesz tego hi hi hi!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 09:51
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:dziewczyny ja mam do Was pytanie z innej beczki zważając na fakt, że rozmawiamy tu o różnych rzeczach więc teraz temat zbliżony do pralki
czy zdarzyło Wam się juz kiedyś że wlałyście płyn do płukania bezpośrednio na ubrania i zostały Wam na nich plamy? szlag mnie trafi zaraz, bo zdaje się, że z dozownika na płyn znowu mi się coś ulało (pewnie przelałam jak zwykle) i na kilku rzeczach mam plamy i nie wiem, jak je usunąć
nowy t-shirt moje m też, kur.... macie jakiś pomysł jak to usunąć?
Ja na wszelkie plamy różowy odplamiacz Vanish stosuję. Bezpośrednio na plamę, a potem i trochę do proszku. U mnie działa. Plamy znikają.Dodi lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Próbuję wypełnić Pit, nie swój, nasz już dawno poszedł... I już pół godziny mam otwarty program, a wypełniłam pesel, nazwisko i imię - zamiast roboty to ja ploty
Ja już zwrot dostałam
A mój m musiał im przelać 1 zł niedopłaty! Pewnie jakbyśmy się zapomnieli to koszty przypominajki skarbowej byłyby dużo większe...