plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDodi wrote:dziewczyny ja mam do Was pytanie z innej beczki zważając na fakt, że rozmawiamy tu o różnych rzeczach więc teraz temat zbliżony do pralki
czy zdarzyło Wam się juz kiedyś że wlałyście płyn do płukania bezpośrednio na ubrania i zostały Wam na nich plamy? szlag mnie trafi zaraz, bo zdaje się, że z dozownika na płyn znowu mi się coś ulało (pewnie przelałam jak zwykle) i na kilku rzeczach mam plamy i nie wiem, jak je usunąć
nowy t-shirt moje m też, kur.... macie jakiś pomysł jak to usunąć?
Ja Dodi nie pomogę. Sama mam czasami sytuacje kryzysowe, jeśli chodzi o pranie, i nie wiem jak się z tym walczy.Może spróbuj namoczyć w odplamiaczu?
Dodi lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:dziewczyny ja mam do Was pytanie z innej beczki zważając na fakt, że rozmawiamy tu o różnych rzeczach więc teraz temat zbliżony do pralki
czy zdarzyło Wam się juz kiedyś że wlałyście płyn do płukania bezpośrednio na ubrania i zostały Wam na nich plamy? szlag mnie trafi zaraz, bo zdaje się, że z dozownika na płyn znowu mi się coś ulało (pewnie przelałam jak zwykle) i na kilku rzeczach mam plamy i nie wiem, jak je usunąć
nowy t-shirt moje m też, kur.... macie jakiś pomysł jak to usunąć?
Ale jakie to są plamy? Oby nie trwałe odbarwienia. A z dozownika już w ogóle nie korzystam.
ja ostatnio stosuję te saszetki polecone przez Muzarcię i jest ok
Czasem w ramach wyjątku sypię proszek prosto na zamknięty bęben.
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:aisa wrote:Kaja wrote:aisa ja juz kawę wypiłam i mnie muliiiiiiii matko!!!
A może w ciąży jesteśByłabyś moją parą... choć czekaj, czekaj... Ty chyba z Muśką w parze miałaś być, a może to Kfjatus hmmm
Jakby co Dodi to zapraszam, chętnie udzielę porady. Będę się mojej mamy pytać co i jak
ehh ja tam mogę być w parze na wet z Elwisem byle by być zaciążona,a tak to z toba tez moge bez problemu
Czytam i ie wiem o co kaman he he Z jakim Elwisem he he !!!
Mój Kot ma na imię Elwis hi hi!
Ale ja zakręcona jestem:-)Dodi lubi tę wiadomość
-
mauysiu to takie jakby tłuste plamy się robią
na białych rzeczach takie żółte jakby! gdzieś wyczytałam, żeby w czystej wodzie tylko wymoczyć ale gów....no to dało i znów parę rzeczy spiepszyłam
nie wiem czy to od płynu tez zalezy czy co, bo kiedyś mi się tak chyba nie robiło nawet jak ręcznie prałam i bezpośrednio płyn na pranie lałam.. fuck
Rucia, mała, spróbuje najwyżej z odplamiaczemthx
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 09:07
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:no no no AGA to już wszystkie chodziłybyśmy z brzuchami
miejmy nadzieje że już nie długo nasza tabelka znów się zacznie powiększać o fasolki
Ach co tydzień niech fasolinka wyskakuje tylko proszę o jedno nie zostawiajcie mnie saaaameeeeeejjjjjjj:-) -
Kfjatus wrote:Aisa przede mną to jeszcze czas na starania, a nie na testowania, więc bliżej mi do Muski niż do Ciebie
nie to nie
Będę z KająTylko czy któraś z nas jest w ciąży
Ja nie czuję żeby to miał być ten cykl, ale nie obrażę się jeżeli będzie
Co do pralkowych spraw, to tak nigdy nie miałam. Płyn zawsze do przegródki daję, jak na razie nic się nie spaprało.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:Próbuję wypełnić Pit, nie swój, nasz już dawno poszedł... I już pół godziny mam otwarty program, a wypełniłam pesel, nazwisko i imię - zamiast roboty to ja ploty
Kfjatuś to Ty na godziny robisz a nie na akord??? W takim razie ja sobie sama rozliczę i Ciebie o to nie poproszę -
nick nieaktualny
-
ok idę myć kudły, ogarnąć się i potem do pracy ;( gdzie tam znowu 21!!!
jakbym już nie zerknęła to całuję namiętnie he he i miłego ala wiosennego dnia życzę moim funfelkomIlona, mauysia, Muska lubią tę wiadomość
-
Szpiegiem nie, ale wychowawczynią na koloniach, no i się wprawiłam
A poszłam na wykresy polukać co by jakąś zieloną kropkę znaleźć... i zobaczyłam, że wykres Karoam zaktualizowany.
Tak sobie myślę, że może jest u teściów, weszła na chwilkę na wykres i uciekła. A może produkuje teraz postaIlona lubi tę wiadomość