plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:Ola_czeka wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Ech Fedra ja obstawiałabym wiadomo co, gdyby nie minus:( Nie znam się na życiu.
No ja się przestraszyłam dlatego zrobiłam betę bo się bałam ze to moze być pozamaciczna czy coś ale beta nie kłamie... ale nadal nie wiem skad te plamienia... jutro mam termin @ jak nie przyjdzie to się wtedy będę martwić bardziej...
Wiesz u mnie zawsze @ zaczyna się plamieniami, traktuję je jak awizo:) ale nigdy nie trwały tyle co u Ciebie...
a konsultowałaś to z lekarzem? mówił coś?
Tylko tyle, że miesiączkę mam liczyć od pierwszego krwawienia, z pominięciem dni z plamieniami.
ja mialam raz plamienia, ale podejrzewam, że miałam wtedy cykl bezowulacyjny...
jak powiedziałam ginkowi o plamieniach - powiedział, żebym zrobiła progesteron po owulacji, bo mogę mieć niedomogę ciałka...
w kolejnym cyklu zrobiłam... wyniki ponad 12... i plamień nie było...
Hmmm to może zainteresuję tym moją ginkę - mam w planie zmienić lekarza. -
Kfjatus wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra wrote:gosia28:( wrote:teraz sobie mierz miezylam tem pod jezykiem 37.01 a pod jezykiem tez mozna?
ja zawsze mierze pod jezykiem
A ja od tego cyklu gdzie indziej mierzę, ale nie pamiętam dopuszczalnych słów, więc nie napiszę gdzie, poza tym, że w sypialni.
ja nie mogę mierzyć waginalnie bo zasypiam a wolałabym nie zasnać z termometrem właśnie tam
Któraś dziewczyna usnęła...ale która nie pamiętamMuszę uwazniej czytac posty
Pamiętam tylko, że Muzarcia pewnego poranka pisała, że nie zmierzyła, bo jej mąż zajął miejsce pomiaruLibra, Kfjatus, zbikowa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Kurde też mam niedomogę ciałka, bo przez cały dzień siedzę w bezruchu, normalnie mięśnie mi się zastały
Na szczęście jest wiosna, będą spacerki i moja niedomoga zostanie wyleczona
Z dwojga złego lepiej mieć niedomogę ciałka niż niedomogę cielska.
Jan Chryzostom PasekWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 13:23
mauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Kfjatus wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra wrote:gosia28:( wrote:teraz sobie mierz miezylam tem pod jezykiem 37.01 a pod jezykiem tez mozna?
A ja od tego cyklu gdzie indziej mierzę, ale nie pamiętam dopuszczalnych słów, więc nie napiszę gdzie, poza tym, że w sypialni.
ja nie mogę mierzyć waginalnie bo zasypiam a wolałabym nie zasnać z termometrem właśnie tam
Któraś dziewczyna usnęła...ale która nie pamiętamMuszę uwazniej czytac posty
Pamiętam tylko, że Muzarcia pewnego poranka pisała, że nie zmierzyła, bo jej mąż zajął miejsce pomiaru
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Fedra wrote:gosia28:( wrote:teraz sobie mierz miezylam tem pod jezykiem 37.01 a pod jezykiem tez mozna?
kawa-kagi-kanal-kanie.
moi dziadkowie mieli swój język specjalny jak nie chcieli żebyśmy coś z siostrą rozumiały.... dodawali litery na początku czy cos, mam wrażenie, że robicie mi to samo!
nic nie kumam... -
zbikowa wrote:NO NIE DACIE POPRACOWAC NO....
a propos zasypiania z termometrem w..... sypialni czuje sie wywołana do tablicy to byłam ja....
Tak mi się coś zdawało, ale nie chciałam oskarżać bezpodstawnie, bo pewna nie byłam.
zbikowa lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:zbikowa wrote:NO NIE DACIE POPRACOWAC NO....
a propos zasypiania z termometrem w..... sypialni czuje sie wywołana do tablicy to byłam ja....
Tak mi się coś zdawało, ale nie chciałam oskarżać bezpodstawnie, bo pewna nie byłam.
następnym razem się nie krępuj. z reguły jak dzieje się coś dziwnego, śmiesznego, albo coś spada lub się psuje to 100% jestem w to zamieszna.Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:NO NIE DACIE POPRACOWAC NO....
Tak się kończą takie zabawy.
A potem stoi ta ekipa "Uwagi" pod blokiem a sąsiedzi się zarzekają, że ona zawsze była taka uczynna i mówiła dzień dobry.zbikowa, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:No, to ja lecę leczyć moją niedomogę ciałka (albo raczej cielska, jak pisała Ola
) - na pewno synal przeciągnie mnie po paru placach zabaw, więc ćwiczenia fizyczne mam jak murowane
Pa!
Łojeju wszyscy wiedzą, że pisałam o mnie, a ta się podpina. -
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:NO NIE DACIE POPRACOWAC NO....
A potem stoi ta ekipa "Uwagi" pod blokiem a sąsiedzi się zarzekają, że ona zawsze była taka uczynna i mówiła dzień dobry.
grunt ze w oko nie trafiłam!
a tak btw, ostatnio kibicowałam 1000lajkowi a dziś będę kibicować twojemu 1000 postowi? :> -
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:NO NIE DACIE POPRACOWAC NO....
A potem stoi ta ekipa "Uwagi" pod blokiem a sąsiedzi się zarzekają, że ona zawsze była taka uczynna i mówiła dzień dobry.
grunt ze w oko nie trafiłam!
a tak btw, ostatnio kibicowałam 1000lajkowi a dziś będę kibicować twojemu 1000 postowi? :>
Milczę jak grób póki nie będzie 1500 lajków. Siedźta i klikajta tera.zbikowa, karoam, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ostro się rozpisałyście. Jak doczytam to coś więcej napiszę.
Chyba o mnie już zapomniałyście całkiem
Miałam być w parze z Kają, ale widziałam, że Ona jest z Librą. Ale nie ma tego złego, ja dziś kończę ten cykl bo @ przyszła (o czym wiedziałam bo od kilku dni (.)(.) nie bolały).
Wieczorem udostępnie nowy wykres - wtedy proszę o chuchy i dmuchy fasolkowe
A tymczasem popatrzycie jeszcze na moją górę w fl
Dziękuje za wysłuchanieKfjatus, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Aisa- kto zapomniał?! Jak?! Wpierdziel chcesz? A kto na "marcowych" się pytał o Ciebie?
No nie, tak być nie może- foch z przytupem i melodyjką
Najmocniej przepraszamTak mi się jakoś napisało bo mi trochę smutno a trochę się cieszę, że nowy cykl a do tego jeszcze nerwa dziś niezłego mam. Zwalam to na hormony, jutro albo pojutrze będzie lepiej
Nie strzelaj focha Karoam, tego nie chcę... bo mi jeszcze pod nowym wykresem nie chuchnieszkaroam lubi tę wiadomość