plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Ech Fedra ja obstawiałabym wiadomo co, gdyby nie minus:( Nie znam się na życiu.
No ja się przestraszyłam dlatego zrobiłam betę bo się bałam ze to moze być pozamaciczna czy coś ale beta nie kłamie... ale nadal nie wiem skad te plamienia... jutro mam termin @ jak nie przyjdzie to się wtedy będę martwić bardziej...
Wiesz u mnie zawsze @ zaczyna się plamieniami, traktuję je jak awizo:) ale nigdy nie trwały tyle co u Ciebie...
a konsultowałaś to z lekarzem? mówił coś? -
mauysia wrote:Fedri, kurde balans, a jesteś pewna że coś było widać na teście...? Możemy teraz gdybać, okaże się "na dniach"...
Cholercia...
jestem pewna mój też widział i nawet Libra się czegoś dopatrzyła
właśnie dostałam info od mojej Pani doktor że jeśli nie dostane jutro @ to w czwartek mam zrobić ponownie betę bo mój wynik może świadczyć o zagnieżdzeniu (stąd mogą być plamienia takie)...
ale i tak po skończonej @ zaprosiła mnie na kontrolę
najgorsze ze brzuch mam jak balon jestem zmęczona senna i obolała itd itd...
ale i tak czuję ze @ zbliża się do mnie jak Buka z muminków17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:mauysia wrote:Fedri, kurde balans, a jesteś pewna że coś było widać na teście...? Możemy teraz gdybać, okaże się "na dniach"...
Cholercia...
właśnie dostałam info od mojej Pani doktor że jeśli nie dostane jutro @ to w czwartek mam zrobić ponownie betę bo mój wynik może świadczyć o zagnieżdzeniu (stąd mogą być plamienia takie)...
ale i tak czuję ze @ zbliża się do mnie jak Buka z muminków
Aś nam teraz zabiła ćwieka... Już wiem, że dziś nie zasnę tak łatwo!Libra lubi tę wiadomość
-
gosia28:( wrote:tez tak mysle ale to zwykly gin da skierowanie czy jakis inny?
idz do ginekologa niech Ci zleci wszystkie hormony i ustali z Tobą monitoring cyklu...
Twój facet niech się też umówi do gina jeśli się wstydzi moze iść od razu do urologa on zrobi mu usg i zleci badania hormonalne, badanie nasienia i posiew...
i jak będziecie mieć taki komplet badań mozemy gadac dalej bo na razie to mozemy sobie gdybać...mauysia, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Fedra wrote:mauysia wrote:Fedri, kurde balans, a jesteś pewna że coś było widać na teście...? Możemy teraz gdybać, okaże się "na dniach"...
Cholercia...
Aś nam teraz zabiła ćwieka... Już wiem, że dziś nie zasnę tak łatwo!
No a ola mnie tu zrugała ze wczoraj nic nie pisałam ehhh
Mayusia śpij spokojnie nie ma co się nad tym rozwodzić przyjdzie jutrzejszy dzien to wyjdzie szydło z worka ze moja @ bawi się ze mną w kotka i myszkę ehhh17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:gosia28:( wrote:tez tak mysle ale to zwykly gin da skierowanie czy jakis inny?
idz do ginekologa niech Ci zleci wszystkie hormony i ustali z Tobą monitoring cyklu...
Twój facet niech się też umówi do gina jeśli się wstydzi moze iść od razu do urologa on zrobi mu usg i zleci badania hormonalne, badanie nasienia i posiew...
i jak będziecie mieć taki komplet badań mozemy gadac dalej bo na razie to mozemy sobie gdybać...
ok dziekiIlona lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:gosia28:( wrote:tez tak mysle ale to zwykly gin da skierowanie czy jakis inny?
i jak będziecie mieć taki komplet badań mozemy gadac dalej bo na razie to mozemy sobie gdybać...
ok dzieki -
nick nieaktualnygosia28:( wrote:Ola_czeka wrote:gosia28:( wrote:nie kieruje
To dobrze. Gosia, Libra pytała Cię wcześniej, robiliście już jakieś badania?
wlasnie nie bylam u gina zrobil usg stwierdzil ze mamy dzialac juz 15 mc dzialam i nic teraz tez nic nie bedzie bardzo boli brzuch takze @ za rogiem
może poproś go, by zlecił Ci badania hormonalne... po roku starań nieowocnych nie powinien robić problemu ze skierowaniem -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Fedra wrote:gosia28:( wrote:teraz sobie mierz miezylam tem pod jezykiem 37.01 a pod jezykiem tez mozna?
ja zawsze mierze pod jezykiem
A ja od tego cyklu gdzie indziej mierzę, ale nie pamiętam dopuszczalnych słów, więc nie napiszę gdzie, poza tym, że w sypialni.
kawa-kagi-kanal-kanie.
Widać, żeśmy z jednego pokolenia.Libra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Ech Fedra ja obstawiałabym wiadomo co, gdyby nie minus:( Nie znam się na życiu.
No ja się przestraszyłam dlatego zrobiłam betę bo się bałam ze to moze być pozamaciczna czy coś ale beta nie kłamie... ale nadal nie wiem skad te plamienia... jutro mam termin @ jak nie przyjdzie to się wtedy będę martwić bardziej...
Wiesz u mnie zawsze @ zaczyna się plamieniami, traktuję je jak awizo:) ale nigdy nie trwały tyle co u Ciebie...
a konsultowałaś to z lekarzem? mówił coś?
Tylko tyle, że miesiączkę mam liczyć od pierwszego krwawienia, z pominięciem dni z plamieniami. -
Fedra wrote:mauysia wrote:Fedri, kurde balans, a jesteś pewna że coś było widać na teście...? Możemy teraz gdybać, okaże się "na dniach"...
Cholercia...
(szeptem): Aleeeeeeeeeeeeeee by byłooooooooooooooooooooooooooooooo...Fedra, Kfjatus, Libra, karoam, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:mauysia wrote:Fedra wrote:mauysia wrote:Fedri, kurde balans, a jesteś pewna że coś było widać na teście...? Możemy teraz gdybać, okaże się "na dniach"...
Cholercia...
Aś nam teraz zabiła ćwieka... Już wiem, że dziś nie zasnę tak łatwo!
No a ola mnie tu zrugała ze wczoraj nic nie pisałam ehhh
Mayusia śpij spokojnie nie ma co się nad tym rozwodzić przyjdzie jutrzejszy dzien to wyjdzie szydło z worka ze moja @ bawi się ze mną w kotka i myszkę ehhh
No już bez takich. Nie komentujmy ani na tak, ani na nie, tylko czekajmy do jutra, bo to gadanie i tak nie przyniesie żadnego efektuFedra, Kfjatus, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia28:( wrote:tez tak mysle ale to zwykly gin da skierowanie czy jakis inny?
na podstawowe badania hormonalne skierowanie da Ci każdy zwykły ginekolog...
dopiero jakby wyszly jakies wielkie zaburzenia, to wtedy warto aię wybrać do ginekologa-endykronologa na konsultacje
a jak tam kondycja Twojej tarczycy? miałaś w ostatnim czaseie badaną? czasami ten niepozorny organ jest całym kul;) -
Dobra Dziewczynki ja się ewakuuje bo mój brzuch i plecy już nie pozwalają mi dłużej siedzieć na ten przykład idę do wyrka i naszła mnie ochota na czytanie Kubusia Puchatka więc ide poczytać a moze zasnę
Do jutra Babeczki :*mauysia, Libra, zbikowa, Ilona, Dodi, muzarcia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Ech Fedra ja obstawiałabym wiadomo co, gdyby nie minus:( Nie znam się na życiu.
a konsultowałaś to z lekarzem? mówił coś?
Tylko tyle, że miesiączkę mam liczyć od pierwszego krwawienia, z pominięciem dni z plamieniami.
ja mialam raz plamienia, ale podejrzewam, że miałam wtedy cykl bezowulacyjny...
jak powiedziałam ginkowi o plamieniach - powiedział, żebym zrobiła progesteron po owulacji, bo mogę mieć niedomogę ciałka...
w kolejnym cyklu zrobiłam... wyniki ponad 12... i plamień nie było... -
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra wrote:gosia28:( wrote:teraz sobie mierz miezylam tem pod jezykiem 37.01 a pod jezykiem tez mozna?
ja zawsze mierze pod jezykiem
A ja od tego cyklu gdzie indziej mierzę, ale nie pamiętam dopuszczalnych słów, więc nie napiszę gdzie, poza tym, że w sypialni.
ja nie mogę mierzyć waginalnie bo zasypiam a wolałabym nie zasnać z termometrem właśnie tam
Któraś dziewczyna usnęła...ale która nie pamiętamMuszę uwazniej czytac posty