plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie no- Baltazar wymiata
Muminki- no nijak nie mogłam skumać co te bezkształtne bladziochy niby mają sobą reprezentować...ich współcześniejsza wersja- pokemony- ta sama cholera tylko więcej kolorów...
Ja tam jeszcze pamiętam Jacka i Agatkę, Kota Filemona, Kubusia uszatka, Reksia..no te to były znośne
Ale najbardziej pamiętam Krecika i Wilka z zajęcem
Libra- a widzisz- bo ja tak na marginesie to telepatką jestem i akurat się na odbiór Twoich myśli nastroiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 12:03
Libra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:gosia28:( wrote:Ola_czeka wrote:Gosia, mam nadzieję, że poszłaś tylko zmienić nicka a nie że nas olałaś! Czekam... <kolejno stuka paznokciami o stół>
hej byłam po córkę na autobusie a nick nie wiem jak zmienić
Yyyy chyba musiałabyś konto od nowa założyć. Więc proszę równoważ nick uśmiechniętą buźką w każdym poście.
Ile lat ma córa?
6a taka nie dobra
-
karoam wrote:Nie no- Baltazar wymiata
Muminki- no nijak nie mogłam skumać co te bezkształtne bladziochy niby mają sobą reprezentować...ich współcześniejsza wersja- pokemony- ta sama cholera tylko więcej kolorów...
Ja tam jeszcze pamiętam Jacka i Agatkę, Kota Filemona, Kubusia uszatka, Reksia..no te to były znośne
Ale najbardziej pamiętam Krecika i Wilka z zajęcem
Libra- a widzisz- bo ja tak na marginesie to telepatką jestem i akurat się na odbiór Twoich myśli nastroiłam
jak ja ci zazdroszcze ze ci sie udalo.Mi niby tez tempka w gore idzie ale z pewnoscia na @ chociaz cuda sie zdarzaja i chcialabym go doswiadczyckaroam, aisa lubią tę wiadomość
-
niby ovu wyznaczylo mi owulke ale czy prawidlowo ? nie wiem w kazdym badz razie mojego nie ma i nie serduchujemy a tak na marginesie to nie mam ochoty na sex.Wczoraj ogladalam film kamasutra i nic - jakas oziebla i zla jestem .... pewnie na ta sytuacje. Ostatnio serduchowalismy w sb tj 6 a ovu wyznaczylo owulke w pn czyli 8
-
karoam wrote:Sylwus- to ja idę pochuchać trochę na Twój wykresik
Póki mam te fluidki ciążowe to trzeba wykorzystać
dmuchaj......dmuchaj... ale czuje tez malpa tuz tuz ale ostatnio bez nospy bym nie dala rady funkcjonowac bo strasznie mnie ciagnie wszystko...karoam lubi tę wiadomość
-
gosia28:( wrote:Ola_czeka wrote:gosia28:( wrote:Ola_czeka wrote:Gosia, mam nadzieję, że poszłaś tylko zmienić nicka a nie że nas olałaś! Czekam... <kolejno stuka paznokciami o stół>
Yyyy chyba musiałabyś konto od nowa założyć. Więc proszę równoważ nick uśmiechniętą buźką w każdym poście.
Ile lat ma córa?
6a taka nie dobra
Nie dobra?! a to czemu? Sama autobusem jeździ, czy to szkolny autobus?Dodi lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:gosia28:( wrote:Ola_czeka wrote:gosia28:( wrote:Ola_czeka wrote:Gosia, mam nadzieję, że poszłaś tylko zmienić nicka a nie że nas olałaś! Czekam... <kolejno stuka paznokciami o stół>
Ile lat ma córa?
6a taka nie dobra
Nie dobra?! a to czemu? Sama autobusem jeździ, czy to szkolny autobus?
szkolnypyskuje hehe
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:niby ovu wyznaczylo mi owulke ale czy prawidlowo ? nie wiem w kazdym badz razie mojego nie ma i nie serduchujemy a tak na marginesie to nie mam ochoty na sex.Wczoraj ogladalam film kamasutra i nic - jakas oziebla i zla jestem .... pewnie na ta sytuacje. Ostatnio serduchowalismy w sb tj 6 a ovu wyznaczylo owulke w pn czyli 8
ojejku... ja to mam mega libido;) dzisiaj nawet na wykresie Fedry zobaczyła dwa całujące się kotki/pieski... i tak wiosennie, amorowo się zrobiło... mam ochotę wykorzystać m, a tu post przed badaniami...łeeee:DFedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ech Fedra ja obstawiałabym wiadomo co, gdyby nie minus:( Nie znam się na życiu.
No ja się przestraszyłam dlatego zrobiłam betę bo się bałam ze to moze być pozamaciczna czy coś ale beta nie kłamie... ale nadal nie wiem skad te plamienia... jutro mam termin @ jak nie przyjdzie to się wtedy będę martwić bardziej...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwia1985 wrote:Fedra wrote:Dobra to w ramach znęcania się nad wykresami możecie się poznęcać nad moim i powiedzieć mi dlaczego on wyglada tak a nie inaczej...
dobra powiem ...moze skapy okres -albo hormony albo.....
nie moze być to skąpy okres bo to bardziej jest taki zabarwiony na brunatno śluz, a z moimi hormonami wszystko w pożądku a to albo ... też nie bo beta jest ujemna...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Ech Fedra ja obstawiałabym wiadomo co, gdyby nie minus:( Nie znam się na życiu.
No ja się przestraszyłam dlatego zrobiłam betę bo się bałam ze to moze być pozamaciczna czy coś ale beta nie kłamie... ale nadal nie wiem skad te plamienia... jutro mam termin @ jak nie przyjdzie to się wtedy będę martwić bardziej...
Wiesz u mnie zawsze @ zaczyna się plamieniami, traktuję je jak awizo:) ale nigdy nie trwały tyle co u Ciebie... -
Ola_czeka wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Ech Fedra ja obstawiałabym wiadomo co, gdyby nie minus:( Nie znam się na życiu.
No ja się przestraszyłam dlatego zrobiłam betę bo się bałam ze to moze być pozamaciczna czy coś ale beta nie kłamie... ale nadal nie wiem skad te plamienia... jutro mam termin @ jak nie przyjdzie to się wtedy będę martwić bardziej...
Wiesz u mnie zawsze @ zaczyna się plamieniami, traktuję je jak awizo:) ale nigdy nie trwały tyle co u Ciebie...
ja czasami też miałam plamenia głównie rano a do wieczora @ się rozkręcała... tylko ze plamienia to były plamienia a teraz to jes śluz zabarwiony na brunatno na bieliźnie go prawie nie było głownie przy podcieraniu...
przyznam się ze zrobiłam betę ponieważ wczesniej zrobiłam test i wyszła taka ledwo widoczna druga kreska... i dlatego poleciałam na betę ale jak widac rozwiała moje wątpliwości względem ciąży teraz przewiduje najgorsze...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
gosia28:( wrote:słuchajcie czy w 12 dniu po owu moge dostać okres? czy to normalne
możesz jeśli nie jesteś pewna jakiej długości są Twoje FL... zresztą tak naprawdę nigdy na 100% nie wiadomo kiedy mamy owu i mozemy tylko przypuszczać kiedy przyjdzie @...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi