plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziula - miałaś podwyższoną prolaktynę podstawową czy tę po obciążeniu? Bo ja miałam podstawową w górnej granicy, a po obciążeniu wzrastała 19-krotnie. Lekarz powiedział mi, że kiedyś leczono by mnie na hiperprolaktynemię, ale już teraz nie. I nie dostałam żadnych leków. I jakoś się udało
-
właśnie mój M zadzwonił - teściowa zaprasza na placki ziemniaczane uwielbiam je!!!! nawet mu wczoraj marudziłam, że jak się dzisiaj będę nudzić to zrobię. Ale się nie nudziłam i na obiad nic nie przygotowałam hehehe
Ta moja teściowa to jednak złota kobietaMADZIULA13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo szukam jakiejś fotki uśmiechniętej...to moja sunia mafia;-) Normalnie ani leżeć ani siedzieć....czy castagnus mógłby skrócić cykl? Może @ za rogiem się czai? Zosia jesteś nie do poznania;-)
Witam nowe kobietki;-)Chyba się wieść rozeszła o belli umiejętnościach skutecznego chuchania, co myślisz Tysiulka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2012, 18:10
BellaRosa lubi tę wiadomość
-
a to było zdjęcie z sesji dla mojego m, toteż wyszło ładne:)
podobno skraca cykl, no ale muzarcia ty masz dopiero 23 dc, to nie za mało jak na cykl?
no to z bellą to bardzo możliwe:) kobito jesteś znana:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2012, 18:13
BellaRosa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie nie wiem...z reguły miałam 30 do 33... normalnie jak mnie złapie taki skurcz to takie uczucie napięcia i ssania aż muszę brać głębokie oddechy...może coś z jelitami...m chce mnie do lekarza zabrać na dyżur ale ja się trochę wykręcam...podobno jelita są tak blisko macicy i jajników, że nie wiadomo co to czasem kłuje, boli i ciągnie...ale miałam odczucie jakby mi ktoś tam dłubał...sorry za taki opis drastyczny...
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Właśnie nie wiem...z reguły miałam 30 do 33... normalnie jak mnie złapie taki skurcz to takie uczucie napięcia i ssania aż muszę brać głębokie oddechy...może coś z jelitami...m chce mnie do lekarza zabrać na dyżur ale ja się trochę wykręcam...podobno jelita są tak blisko macicy i jajników, że nie wiadomo co to czasem kłuje, boli i ciągnie...ale miałam odczucie jakby mi ktoś tam dłubał...sorry za taki opis drastyczny...
kochana ale ja tak miałam w niedzielę, czułam się fatalnie. ciągnęło i kuło na przemian. potem dostałam stanu podgorączkowego, czułam jakby nagle macica mi się obsunęła.. na szczęście to już minęło, bodajże w poniedziałek.