X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kiti Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2012, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w domku :) wypoczywam :)

muzarcia lubi tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • kiti Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2012, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ty zosia i gadgeta?

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2012, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też w domku. od momentu kiedy skończyłam zaocznie studia, celebruję każdy weekend. nawet jak nic nie będę robiła.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2012, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko nie spiesz się...odpoczywaj...dobranoc dziewczynki...już mnie tak nie boli...tylko się ciągle kurczy tam na dole...byle do ranka...buziaki ;-)
    Wypiłam gorące kakao i się położę...

Mój tato się jeszcze nie wybudził a lekarzom też się to nie udało...czekamy do rana...może to i lepiej ,bo serce odpoczywa i spokojnie nabiera sił...jestem spokojna na razie...

Celebruj Zosieńko...celebrujmy wszystkie...relaks jest potrzebny...dodaje dużo sił...a my potrzebujemy spokoju i relaksu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2012, 21:21

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2012, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zakończyłam zaoczne a teraz robię dzienne więc w weekendy też wypoczywam :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2012, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc muzarcia :*

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2012, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocki muzarcia

no ja już mam mgr. jakoś nie ciągnie mnie do dalszej nauki..
    z resztą niepotrzebna mi aktualnie dalsza przynajmniej na teraz..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2012, 21:20

kiti, muzarcia lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2012, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra kochane. japka mi się nie może zamknąć.. dosłownie zmęczenie jak cholercia.. dawno tak nie miałam.
    mam nadzieję że miło i sympatycznie spędzicie weekend..
    chciałabym by moja temp nie spadła jutro..

buziaki dla Was.

gadgeta lubi tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2012, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miłej nocki zosia :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2012, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mykam już papa dziewczynki :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2012, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki. Nie przebrnelam jeszcze przez wszystkie posty, ale chcialam was o cos zapytac.

Mam chyba poczatek zapalenia ucha. Mam bardzo wrazliwe uszy i ogolnie nie moge uzywac zadnych sluchawek, bo potem mam od razu problemy. Oczywiscie, gdy nic mnie nie boli, o tym zapominam, sluchawki uzywam i potem takie sa tego skutki. Dzisiaj sie obudzilam z wiekszym niz normalnie bolem. Bol odczuwam glownie jakby w tej zewnetrznej czesci, przy dotyku... nie moglam spac na tej stronie. Wpuscilam kropelki, ktore zazwyczaj pomagaja (ale zazwyczaj nie mam takiego bolu) i trzymam wate w tym uchu, zeby bylo cieplo. Co jeszcze moge zrobic? Jesli mi nie przejdzie, pojde jutro do lekarza... ale moze moge cos zrobic jeszcze na wlasna reke?
    Do tego dzisiaj moja temp powinna isc w dol, a poszla super w gore, jak przy owu, wiec wiem, ze to przez to ucho:( Jakies rady?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2012, 07:05

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2012, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć klameczko. ja też miewam zapalenie ucha, wtedy temp wysoka i zero kontaktu z chorym uchem bo ból niesamowity.. to trzeba przeczekać niestety. ok 3 dni mnie trzyma. oczywiście z kroplami i watką w uchu.

Świetny domowy sposób na zapalenie ucha: Kilka kropel trzyprocentowej wody utlenionej wkropionej do ucha szybko wyleczy infekcje - to bardzo prosty i skuteczny sposób na zapalenie ucha.

Sok z cytryny - 1 do 2 kropli wkropionych do ucha jest sprawdzonym sposobem na szybką likwidację stanu zapalnego ucha.

Ciepłe okłady na ucho działają przeciwbólowo i rozgrzewająco przy zapaleniu ucha.

Przy bólu ucha bardzo skuteczne są liście geranium. Zwinąć listek i włożyć do ucha, a ból szybko minie - zawsze babcia mi to podawała, niestety tego kwaitka już nie mam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2012, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah zosiu bardzo ci dziekuje za rady. Dzisiaj polece kupic wode utleniona... albo sprobuje z cytrynka, bo tych mam zawsze w domu bardzo duzo:) Narazie jeszcze normalanie slysze na to ucho, co mnie cieszy, tyle ze bardzo boli. A tempka jak na mnie bardzo mi skoczyla. No prawie w sumie jak przy owu, heheh.

Poleze z cieplymi okladami i mam nadzieje, ze przejdzie. Ogolnie jestem przeciwniczka antybiotykow, ostatni raz je bralam jak bylam nastolatka. Daje zawsze czas organizmowi, zeby sam sie wyleczyl. A gdy nie przechodzi, ide do lekarza i biore cos silniejszego. Jak do tej pory jednak udalo mi sie antybiotyki omijac szerokim kolem:)

A jak tobie dzien mija? Bo ja wogole to jestem teraz w pracy... koncze za trzy godzinki i wtedy moge oficjalnie rozpoczac moj weekend:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2012, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale jak będzie wyciek albo przed samym wyciekiem to nie wolno nic wlewać...wiecie o tym? ani kropel antotalgin (przeciwbólowe)ani sterydowych ani antybiotykowych...tylko antybiotyki doustne...nie chcę żebyście sobie krzywdę zrobiły...ja bym poszła na dyżur...kiedyś i na dyżurze mojemu Domino zapisali krople a na drugi dzień był wyciek...nie dałam na noc tych kropli, bo wiedziałam, że po szczycie bólu może wyciekać....

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2012, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    Boli Cię zewnętrzna część ucha? Czyli co konkretnie? Mnie zapalenie napierdzielało w środku zawsze.... A po słuchawkach ZAWSZE mnie boli... już po 2 minutach :/ i to po każdych wkładanych :/
    Na ucho ja polecam kompres z olejku kamforowego lub spirytusu kamforowego. Działą szybko i nie trzeba nic wkraplać

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2012, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzieki muzarcia, ale kiedy wiadomo ze bedzie wyciek? Moze byc tak ze nie bedzie? Czy zawsze jest? W sumie zawsze mialam uszy poirytowane, ale nie mialam bolu. Teraz boli troche, i przy dotyku boli. Ale normalnie slysze, nie mam takiego uczucia, jakby bylo przyblokowane.

Nie no, jakby co to pojde wieczorem, albo jutro na dyzur i co mi dadza, to bede brala oczywiscie.

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2012, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj się zwinęłam bo usypiałam dosłownie nad kompem... położyłam się sruuuu... telefon, że mam na nagrania przyjsć, bo trzeba coś tam podogrywac -.- zwlokłam te moje zwłoki i polazłam :/ wróciłam na Shreka obejrzeliśmy z m i córą i zaraz po shreku usnęłam jak nie wiem. ok 5tej... obudził mnie tak koszmarny sen, że potem z godzinę nie mogłam usnąć (oczywiście poród mi się śnił... od roku mi się śni i mnie gnębi po nocach :/ masakra jakaś)...potem już z desperacji zaczęłam modlić się na różańcu- pomogło, usnęłam... wstałam dopiero teraz :D
    Zosia przesliczne zdjęcie :*
    Muzarcia nie wiem jakie masz problemy hormonalne (pisałaś coś o testosteronie..) ale castagnus (jak widać po mnie) działa świetnie :) Nie wiem jak on będzie współpracował z Twoimi hormonami, ale skoro ten preparat działa cuda to działa ;P
    Wczoraj mój mąż zrobił mi moją ukochaną sałatkę kabanosową :D siedze i wcinam własnie na śniadanie :D PYCHA!

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2012, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was dziewczynki :) smacznego bella :)

BellaRosa lubi tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2012, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziękuję :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2012, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Hej dziewczynki :)
    Boli Cię zewnętrzna część ucha? Czyli co konkretnie? Mnie zapalenie napierdzielało w środku zawsze.... A po słuchawkach ZAWSZE mnie boli... już po 2 minutach :/ i to po każdych wkładanych :/
    Na ucho ja polecam kompres z olejku kamforowego lub spirytusu kamforowego. Działą szybko i nie trzeba nic wkraplać

Bella, boli mnie glownie ten dzyndzelek i zaraz kolo niego, co jest blisko policzka. I jak przyciskam. A tak samo z siebie to troszeczke boli, ale nie tak, zeby nie dalo rady wytrzymac. I oczywiscie nie moglam spac po tej stronie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2012, 08:47

‹‹ 248 249 250 251 252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ