plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:czy Wy widziecie jakie "cycki "mi się tworzą na wykresie?
A masz spiczasty nos? Bo ja tam po owu na Twoim wykresie widzę leżącą ciężarną kobietę - spiczasty nos, potem cycki, potem brzuchol.
mój nos jest mały i płaski
Ja mam murzyński.
O przepraszam: afroamerykański.
Blondi, a Ty?Effcia28, Blondi22, jeju lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Kurna ja tu poezję tworzę a ta obrażona. <bardziej obrażona>
bo coś długo Ci to tworzenie szło
8 minut na wiersz to długo?! Ciekawe jaki czas miał Mickiewicz!
Mickiewicz to Ci nawet do pięt nie darasta
Swego czasu wyczuwałam od Ciebie negatywną energię, ale widzę, że to już za nami
masz na myśli tą akcję na początku nieszczęsnym?jeju lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Kurna ja tu poezję tworzę a ta obrażona. <bardziej obrażona>
Swego czasu wyczuwałam od Ciebie negatywną energię, ale widzę, że to już za nami
masz na myśli tą akcję na początku nieszczęsnym?
Ej nie, ale teraz już muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusisz mi przypomnieć o co chodziło.jeju lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Kurna ja tu poezję tworzę a ta obrażona. <bardziej obrażona>
No bo ja w pracy jestem!!!
No kompletnie nie da się pracować w takich warunkach. Ani na Ovu siedzieć.
zdziwiłabym się gdybyś napisała że Ty w domu jesteś.
Czy Ty kiedyś odpoczywasz?i przebywasz w domu?
Sprecyzuj słowo "dom".
hmm ...no właśnie nie wiem jak to zrobić?
czasem to mi się wydaję że Ty masz wyrko w robocie.Ciągle tam jesteśjeju lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:czy Wy widziecie jakie "cycki "mi się tworzą na wykresie?
A masz spiczasty nos? Bo ja tam po owu na Twoim wykresie widzę leżącą ciężarną kobietę - spiczasty nos, potem cycki, potem brzuchol.
mój nos jest mały i płaski
Ja mam murzyński.
O przepraszam: afroamerykański.
Blondi, a Ty?
hehe wszyscy mowia ze mam bardzo maly noc hehe
zreszta widac na zdjeciu jaki mamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 09:49
jeju lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Kurna ja tu poezję tworzę a ta obrażona. <bardziej obrażona>
No bo ja w pracy jestem!!!
No kompletnie nie da się pracować w takich warunkach. Ani na Ovu siedzieć.
zdziwiłabym się gdybyś napisała że Ty w domu jesteś.
Czy Ty kiedyś odpoczywasz?i przebywasz w domu?
Sprecyzuj słowo "dom".
hmm ...no właśnie nie wiem jak to zrobić?
czasem to mi się wydaję że Ty masz wyrko w robocie.Ciągle tam jesteś
Gadałaś z moją Mamą?
Ostatnio dzwoni o 22 a ja jej mówię, że oddzwonię po pracy, ale jeszcze nie wiem o której to będzie. No i chyba się przeraziła.
No ale powiedzmy sobie szczerze - w tym tygodniu tyle siedzę na forum, że wstyd, od wtorku cza się ograniczać.
A dom to mam w Polsce, tutaj mam zagrzybioną kwaterę, więc do niej mi nie spieszno.jeju lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Kurna ja tu poezję tworzę a ta obrażona. <bardziej obrażona>
Ej nie, ale teraz już muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusisz mi przypomnieć o co chodziło.
naprawdę nie pamiętasz jak naszkoczyłyśmy na Ciebie z Fedrą?
Napisałaś coś chyba o Librze,wiesz tak jak Ty to robisz-czyli żartem a ja Ci napisałam że Ja nie lubię takich żartów i żebyś ze mną w ten sposób nie żartowała.Ale to przecież stare czasy,dawno i nie prawda
Myślałam że to masz na myśli?
Dlaczego twierdzisz że biła ode mnie negatywna energia?jeju lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry gerls,
Widzę że w sobotnie przedpołudnie toczą się ciekawe rozmowy na temat fizjonomii.
Ja tylko chciałam pozdrowić sobotnio, powiedzieć, że wczoraj na żłobkowym koncercie było super (choć na początku, jak zobaczyłam Leosia elegancko ubranego,stojącego z dziećmi i przejętego swoją rolą, oczy mi się mocno zaszkliły...), a dziś synio zaprosił mnie z okazji jutrzejszego Dnia Mamy do restauracji, więc mamy w trójkę wychodne na obiad
Trzymajcie się moje drogie i do "zobaczenia" dziś wieczorem lub jutro na wydarzeniu "wynik testu Blondi".
PAAAOla_czeka, Blondi22, aisa, Sandraa, Ilona, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Kurna ja tu poezję tworzę a ta obrażona. <bardziej obrażona>
Ej nie, ale teraz już muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusisz mi przypomnieć o co chodziło.
naprawdę nie pamiętasz jak naszkoczyłyśmy na Ciebie z Fedrą?
Napisałaś coś chyba o Librze,wiesz tak jak Ty to robisz-czyli żartem a ja Ci napisałam że Ja nie lubię takich żartów i żebyś ze mną w ten sposób nie żartowała.Ale to przecież stare czasy,dawno i nie prawda
Myślałam że to masz na myśli?
Dlaczego twierdzisz że biła ode mnie negatywna energia?
Aaaaaa, o to, że powiedziałam, że ma starego chłopaLeję, bo jak się potem dowiedziałam jakie są różnice wieku między chłopami a Librą czy Fedrą, to stwierdziłam, że to ja byłam w najbardziej geriatrycznym związku z nas trzech
A energię wyczuwałam od kilku dni, ale widać niesłusznie, co zresztą potwierdził mój mistrz Zen. Na zajęciach z Jogi. W Tybecie. -
Effcia28 wrote:mauysia wrote:Effcia, to było że Ola napisała Librze że się "prowadza z dziadem" - oj było gorąco tego 8 marca
Tak Kochana o to chodziło,a my jak takie lwice stanełyśmy w obronie naszej Libry-Ty to masz mega pamięć
Natknęłam się na to przy okazji szukania olinych fraszekBo to było tego samego dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 09:57
-
Effcia, Małysz, nie macie pojęcia jaki straszny, okropny był dla mnie tamten dzień (8 marca). Serio. Nie uwierzyłybyście ile mi się wtedy złych rzeczy przydarzyło. Normalnie zakończyłam go w toalecie beksą przez dobre 3 godziny.
I teraz się okazuje, że pewnie dołożyłyście mi do pieca, o czym nie pamiętałam i nie byłam świadoma! -
mauysia wrote:Effcia28 wrote:mauysia wrote:Effcia, to było że Ola napisała Librze że się "prowadza z dziadem" - oj było gorąco tego 8 marca
Tak Kochana o to chodziło,a my jak takie lwice stanełyśmy w obronie naszej Libry-Ty to masz mega pamięć
Natknęłam się na to przy okazji szukania olinych fraszekBo to było tego samego dnia.
No, ja wam wiersze, a Wy mnie z błotem zmieszałyście.