plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Effcia28 wrote:mauysia wrote:Effcia, to było że Ola napisała Librze że się "prowadza z dziadem" - oj było gorąco tego 8 marca
Tak Kochana o to chodziło,a my jak takie lwice stanełyśmy w obronie naszej Libry-Ty to masz mega pamięć
Natknęłam się na to przy okazji szukania olinych fraszekBo to było tego samego dnia.
No, ja wam wiersze, a Wy mnie z błotem zmieszałyście.
Z tego co pamiętam, to wiersze były PO
-
mauysia wrote:Ola, ja się zaczynam poważnie martwić tym Twoim - Waszym zapracowaniem... Nie dość że na co dzień tyracie jak woły, to jeszcze zero urlopu od kilku lat... A jak wiadomo, przepracowanie nie ułatwia zafasolkowania...
Dam Ci maila do mojego szefa, tylko nie używaj w rozmowie z nim słowa "zafasolkowanie". bo pomyśli, że chodzi o uprawę roli.Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Effcia28 wrote:mauysia wrote:Effcia, to było że Ola napisała Librze że się "prowadza z dziadem" - oj było gorąco tego 8 marca
Tak Kochana o to chodziło,a my jak takie lwice stanełyśmy w obronie naszej Libry-Ty to masz mega pamięć
Natknęłam się na to przy okazji szukania olinych fraszekBo to było tego samego dnia.
Z tego co pamiętam, to wiersze były PO
A, czyli dobra miała strategię - kij w mrowisko a potem się chciałam wkupić wierszami.
-
Ola_czeka wrote:Effcia, Małysz, nie macie pojęcia jaki straszny, okropny był dla mnie tamten dzień (8 marca). Serio. Nie uwierzyłybyście ile mi się wtedy złych rzeczy przydarzyło. Normalnie zakończyłam go w toalecie beksą przez dobre 3 godziny.
I teraz się okazuje, że pewnie dołożyłyście mi do pieca, o czym nie pamiętałam i nie byłam świadoma!
To były jakoś Twoje początki na ovunie A ja sobie pomyślałam wtedy tak: przyszła sobie jakaś lala,nie wiadomo skąd,nic o sobie nie mówiąc nie znając nas i zaczeła sobie "głupio "gadać na temat naszej Libruni nie wiedziałam,że masz poprostu takie poczucie humoru i że jesteś po prostu sobą -
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Effcia28 wrote:mauysia wrote:Effcia, to było że Ola napisała Librze że się "prowadza z dziadem" - oj było gorąco tego 8 marca
mi dopiero dziś pierwszy wiersz na pisałaś :)Dziękuję -
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia, Małysz, nie macie pojęcia jaki straszny, okropny był dla mnie tamten dzień (8 marca). Serio. Nie uwierzyłybyście ile mi się wtedy złych rzeczy przydarzyło. Normalnie zakończyłam go w toalecie beksą przez dobre 3 godziny.
I teraz się okazuje, że pewnie dołożyłyście mi do pieca, o czym nie pamiętałam i nie byłam świadoma!
To były jakoś Twoje początki na ovunie A ja sobie pomyślałam wtedy tak: przyszła sobie jakaś lala,nie wiadomo skąd,nic o sobie nie mówiąc nie znając nas i zaczeła sobie "głupio "gadać na temat naszej Libruni nie wiedziałam,że masz poprostu takie poczucie humoru i że jesteś po prostu sobą
Ej ja Ci dam początki - to było ósmego, a ja na forum jestem od siódmego!Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Małysz, nagrałaś Leona?
Zrobiłam z try fotki moim kijowym aparatem w telefonie i nakręciłam jedną piosenkę moją kijową kamerą w telefonie. Ale generalnie chciałam oglądać, a nie pstrykać foty
Podobno ktoś tam filmował cały koncert, potem zmontują i będziemy mogli ściągnąć sobiez netaaisa lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Małysz, nagrałaś Leona?
Zrobiłam z try fotki moim kijowym aparatem w telefonie i nakręciłam jedną piosenkę moją kijową kamerą w telefonie. Ale generalnie chciałam oglądać, a nie pstrykać foty
Podobno ktoś tam filmował cały koncert, potem zmontują i będziemy mogli ściągnąć sobiez neta
To daj potem linka.
Nie wiem, czy już Ci wspominałam, ale uwielbiam Twojego syna.mauysia lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Znowu piszę sama ze sobą ;/
Ej, ja czekam na Ciebie na ulicy (na privie). Damy se po razie i atmosfera się oczyści.
byłam tam ale chyba się minełyśmy
Bo jak Cię zobaczyłam, to jednak scykałam i ukryłam się w bramie.Effcia28 lubi tę wiadomość