plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko na chwilke zycze wszystkim udanego weekebdy.
Librus to przekarz Fedruni ze jestesmy myslami z nia I bedziemy sie modlic zeby wszystko bylo dobrze. Caluski i usciski dla niej.Selena lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
gadgeta wrote:olka-zaraz interesowne... <FOCH>
chcialam delikatnie wykorzystac sytuacje...;P
poza tym- chcesz miec myszy...???
no...
Gdzie muza? Gdzie wolność tworzenia?
Gdzie wena, o której się słyszy?
Gdy przyszły czasy klecenia
Pod groźbą nasłania myszy?
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:W związku z zapytaniami co u Fedry, napiszę tutaj...
u Fedry trwają konsultacje, ma odpoczywać i się nie denerwować...więc jest jeszcze jakaś nadzieja i trzeba trzymać kciuki. Jak będą konkrety, to Fedra wejdzie tutaj i sama wam wszystko dokładnie opisze.
Na razie trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam i buziam wszystkie
Trzymam mooooooooooooooooooooooooooooocno kciuki i zarządzam modlitwy w Jej intencji...kurcze,że też ten PT nie jest bliżej, aż przyjechałabym osobiście na Mszę w Izuni intencji, bo to jutro, z tego co pamiętamSelena, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Jutro mamy 6 rocznicę spotkania w realu z moim m.
aaaaaa...trzeba to uczcić...ale jak? Może kajdanki z futerkiem? Wosebcia super wynik! Ale Twój m, strzelił gola! Pogratuluj mu ode mnie i Tobie też gratuluję wytrwałości, bo się nie poddaliście ostatecznie...a wiemy jak to u Was trudno zgrać...jeszcze niedawno ciągle coś było nie tak...i jest mała "bakteryjka" w Twoim brzuszku.
Hej:)Muzi kochana bardzo dziękuje:)przekazałam :)nawet czytał Twojego posta:)i mam nadzieje i trzymam kciuki za to:)żeby i u Ciebie już niedługo w brzuszku była "bakteryjka:)i śle wiruska:*oby pomógłWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 17:34
-
Blondi22 wrote:plemniczka wrote:Blondi uparciuch z Ciebie!
Gadgetko dobrze jest Cie poczytac :*
chce miec wiarygodny wynik chociarz temperatura sama mowi za siebie....
oj Blondi ale uparciuch z Ciebie ;)trzymam kciuki:)i oby Dzień Mamy jutro był dla Ciebie podwójnie udany:)i wirusek na szczęscie:*Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:W związku z zapytaniami co u Fedry, napiszę tutaj...
u Fedry trwają konsultacje, ma odpoczywać i się nie denerwować...więc jest jeszcze jakaś nadzieja i trzeba trzymać kciuki. Jak będą konkrety, to Fedra wejdzie tutaj i sama wam wszystko dokładnie opisze.
Na razie trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam i buziam wszystkie
hej Libra:)dzięki za info o naszej Fedruni:)trzymam mocno kciuki:)musi sie udać:)pomodlę sie dziś za Nią przed snem:)Przekaż jej że my tu wszystkie na nią czekamy i myślami jesteśmy przy Niej:)Effcia28 lubi tę wiadomość
-
No nadrobiłam Was odwczoraj:)widzę że nikogo nie ma to i ja uciekam:)zwłaszcza że być może zaraz kolega do m przyjdzie oglądać finał Ligii Mistrzów:)więc muszę im iść po jakieś piwko:)a ja będe soczek popijać:)mam jeszcze do Ruci pytanie:)bo kupiłam dziś sobie ten Magne B6 i powiedz mi ile tabletek dziennie łykasz?jedna starczy?
życzę Wam miłego wieczoru i udanej niedzieli:)pa :*
-
hej dziewczyny, Libra dzieki za info, a Fedra ma juz drugi wynik bety? kiedy teraz idzie do lekarza? wiesz moze? Musi, musi, no musi sie udac!!!!
dziewczyny zrobil mi sie bolesny zajad w kąciku ust, od takk dawna nie mialam, ze az sie zdziwilam... znacie jakies sprawdzone metody na to? boli jak mowie, jak jem -
plemniczka wrote:hej dziewczyny, Libra dzieki za info, a Fedra ma juz drugi wynik bety? kiedy teraz idzie do lekarza? wiesz moze? Musi, musi, no musi sie udac!!!!
dziewczyny zrobil mi sie bolesny zajad w kąciku ust, od takk dawna nie mialam, ze az sie zdziwilam... znacie jakies sprawdzone metody na to? boli jak mowie, jak jem
ohh na zajady nie mam recepty szkoda mnie też od czasu do czasu dopada to świństwo -
Hej
znalazłam trochę sił by choć trochę Wam napisać... a Wam nalezy się chociaż troche rozwiania niepewności...
jednak intuicja matki jest nie zawodna...
w piatek rano zrobiłam betę wynik był po 14 ale po koleii...
po wyjściu z Diagnostyki stwierdziliśmy ze jednak trzeba to wszystko skonsultować i na wszelki wypadek zrobić usg żeby móc wykluczyć ciaże pozamaciczną (o to się w sumie najbardziej bałam)...
pierwsze co nam do głowy przyszło to Klinika Macierzyństwo w Krakowie pojechaliśmy byłam w szoku jak szybko zostałam przyjęta i jaką troskliwą opieką otoczona...
po krótce napiszę że lekarzowi nie podobało się postępowanie mojej ginki chociaż głośno tego nie powiedział...
zrobił mi usg i okazało się ze jest pęcherzy ciażowy ma troche zatartą strukturę ale jak to doktor powiedział nic nie jest przesądzone...
dostałam końską dawkę leków w sumie 250mg progesteronu w postaci dupka i luteiny...
kolejną wizytę mam we wtorek o 20.10 zobaczymy jak się sprawy mają... lekarz powiedział ze wiadomo ze trzeba brać i najgorsze pod uwagę ale na tą chwilę walczymy i niedenerwujemy się bo stres nie jest wskazany kazał mi brać persen
a mój wynik bety to 470 przyrosła o 85% w stosunku do bety środowej...
to na razie tyle fotki Bąbelka nie umieszcze na razie zobaczymy co będzie we wtorek...
przepraszam ze Was nie nadrobiłam ale naprawdę nie mam na to siły jeśli będzie wszystko ok to obiecuję wszystko nadrobić
trzymajcie się ciepło i zdrowoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 18:15
Kaja, aisa, Effcia28, Sandraa, Shagga_80, Blondi22, sylwia1985, zbikowa, kiti, jeju, aga83, Kleopatra, gocha04, a-koczek, ann2224, mauysia, Gunia, Rucia, Beata, gadgeta, Kfjatus, Paulina1986, Amicizia, polarmiś lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra to dobre wiesci, jakze sie ciesze ze beta przyrosla! tak bardzo sie modle by wszystko bylo dobrze. Masz racje trzeba wierzyc, nie wolno sie poddawac! mam ogromną nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, ze fasolka jest silna i da rade! a ty jestes taka dzielna!!!
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Librus dzięki za info ws Fedry, trzymam kciuki i pomodle sie w jej intencji. Oby wszystko dobrze sie ułożyło.
Blondi podziwiam Cię ja bym juz dawno pękła, ale do jutra juz niedługo także czekam z niecierpliwością.
Aisa wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Spełnienia marzeń.
Wosebko gratuluje 2 wysokiej bety.
Muzi juz dzisiaj trzymam kciuki za poniedziałek, oby nie bolało.
Ola i Zbikowa udanego spotkania, ale wam dobrze.
Gosia nie lubię Twojej @
Pozdrawiam was wszystkie gorąco i życzę miłego wieczoru oraz niedzieliEffcia28, aisa, Blondi22 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel