plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:klamka wrote:zoska szuka za wszelka cene dystansu, i dlatego jest taka kreatywna dzisiaj;)
ta ta ra ta.. po prostu zaciekawiło mnie to i dlatego sie dzielę z wami tym co znalazłam..
alez my jestesmy przeszczesliwe z tej wiedzy:) sama sobie poczytam. Eeeeh zosiu, normalnie nie bede mogla dzisiaj w nocy spac, bo bede czekala na kolejne cyferki na twoim wykresie:) daj spokoj, nie dosc ze czlowiek analizuje swoje, ehhehehe:) -
a ja mam inne pytanie czy ostre przyprawy mogą spowodować częstsze oddawanie moczu (przy nie zwiększonej ilości płynów)? wiem że to dziwne pytanie ale od dwóch dni bolą mnie plecy w okolicy krzyża do tego zaczynają mnie brać dziwne boleści z prawej strony jakby od jajnika, a od wczoraj wieczora chodze bardzo często do wc w nocy byłam z 4 razy (nie były to małe ilości) płynów pije tyle co zawsze a wczoraj zjadłam pikantny gulasz ale czy to ma jakieś znaczenie?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:a ja mam inne pytanie czy ostre przyprawy mogą spowodować częstsze oddawanie moczu (przy nie zwiększonej ilości płynów)? wiem że to dziwne pytanie ale od dwóch dni bolą mnie plecy w okolicy krzyża do tego zaczynają mnie brać dziwne boleści z prawej strony jakby od jajnika, a od wczoraj wieczora chodze bardzo często do wc w nocy byłam z 4 razy (nie były to małe ilości) płynów pije tyle co zawsze a wczoraj zjadłam pikantny gulasz ale czy to ma jakieś znaczenie?
http://portal.abczdrowie.pl/czeste-oddawanie-moczu
ja nic nie widzę o ostrych przyprawach.. jest o ostrych na końcu... czyli to może być powód.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2012, 13:28
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie
she......................6..........35 lat......FASOLINKA......pomorskie
zosia-ktosia..........4..........29lat.......07.11..............łódzkie
monisia24............11.........24lata......09.11..............podkarpacie
muzarcia..............1..........30lat.......10.11..............opolskie
kiti.......................3..........24lata......11.11.............małopolskie
mauysia...............7..........30 lat......13.11..............wielkopolskie
Fedra..............51..........28lat.......13.11..............małopolskie
aneczkaaa1985....28.........27 lat......13.11..............war-maz.
klamka.................3..........35lat.......18.11..............warszawskie
plemniczka...........3..........28lat.......22.11..............śląskie
gadgeta...............13.........32 lata.....24.11..............kuj-pom.
Mała29................87.........29lat......29.11...........Wielka Brytania
Sandraa...............6..........22lata......02.12..............wielkopolska
kopciuszek126.........12.........29lat.......09.12............łódzkiezosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:Fedra wrote:a ja mam inne pytanie czy ostre przyprawy mogą spowodować częstsze oddawanie moczu (przy nie zwiększonej ilości płynów)? wiem że to dziwne pytanie ale od dwóch dni bolą mnie plecy w okolicy krzyża do tego zaczynają mnie brać dziwne boleści z prawej strony jakby od jajnika, a od wczoraj wieczora chodze bardzo często do wc w nocy byłam z 4 razy (nie były to małe ilości) płynów pije tyle co zawsze a wczoraj zjadłam pikantny gulasz ale czy to ma jakieś znaczenie?
http://portal.abczdrowie.pl/czeste-oddawanie-moczu
ja nic nie widzę o ostrych przyprawach.. jest o ostrych na końcu... czyli to może być powód.
dzięki:)muzarcia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyJestem znowu...trochę wytrzymałam...kończę obiadek i później wejdę na troszkę...śpiąca jestem...myślę, że będzie mi dane chwilę się zdrzemnąć...Tyśka wariacie te Twoje pomysły mnie oszałamiają...coś na kształt wpływu zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów...kolejna kandydatka na mistrza wymówek itd. to ostry gulasz powodujący zwiększoną diurezę...bomba dziewczyny...reszta niech uważa na wiatr, biedronki itd. nawiasem mówiąc dziewczyny im nas więcej tym weselej i o to chodzi....proszę o tym gulaszu potraktować pół serio albo w ogóle jak żart;-) Autorkę witam i pozostałe dziewczynki też...Zosia kiedy Ty tę pracę kończysz...po prostu zwariujemy od tego czekania...
BellaRosa, Fedra, klamka lubią tę wiadomość
-
hahahaha Muzarcia z tymi pingwinami to pojechałaś po bandzie padłam xD
Ale fakt- Zosia wymiata w 9tym miesiącu będzie nam wmawiać, ze to nie ciąża, tylko w nocy lunatykuje i połknęła arbuza w całościklamka, Fedra, zosia-ktosia, mauysia lubią tę wiadomość
-
oj dziewczyny "nabijajta się ze mnie" zobaczycie..
jak jutro ultra czuly bedzie -
Fedra no było tam napisane że przez złą dietę i ostre jedzenie może sie chodzić częściej do kibelka..
ale równie dobrze poczytaj sobie co było napisane nt macicy rozpulchnionej we wczesnej ciąży..
teraz mozna gdybac. poczekamy
-
BellaRosa wrote:hahahaha Muzarcia z tymi pingwinami to pojechałaś po bandzie padłam xD
Ale fakt- Zosia wymiata w 9tym miesiącu będzie nam wmawiać, ze to nie ciąża, tylko w nocy lunatykuje i połknęła arbuza w całości
ewentualnie będziemy ją oglądać w programie "ciąża z zaskoczenia"klamka, mauysia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi