plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:Paulina to bardzo prawdopodobne ze przez castagnusa owulacja przypadnie wczesniej lub pozniej niz zawsze. On reguluje cykl, wiec badz czujna
skoro testy mają dwie takie same kreseczki to działajcie!
pewnie masz dlugie cykle.
a jak temperatura twoja?
Temperatura dziś już trzeci dzień na poziomie 36,3. Dla mnie to nisko, więc może będzie skok na dniach Tak cykle mam długie, ok.34 dniowe i do tej pory miałam bardzo krótką fazę lutealną, bo wg. ovufrienda 7 dniową. Do tego jest to mój 4 cykl po odstawieniu po 5 latach antykoncepcji więc bałam się powikłań. Mam nadzieję, że castagnus u mnie zadziała i w tym cyklu się uda zafasolkować -
BellaRosa wrote:Mi opóźnił ale Ty skoro naturalnie masz taką późną owulację, to mógł Ci ją jak najbardziej przyspieszyć
Oby Twoje słowa były prorocze Dzisiaj jak tylko mężulek wróci z pracy i zje obiad zabieramy się do staranek 3majcie kciukiFedra, BellaRosa, muzarcia lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Paulina1986 wrote:Dziewczyny mam pytanie. Czy którejś z was castagnus przesunął owulację na wcześniejszy dzień? Bo ja miałam zazwyczaj owulację ok. 25-27dc, a dzisiaj mam 20dc i kreski na teście owulacyjnym praktycznie identycznego koloru. I teraz sama nie wiem co o tym myśleć...
Cześć Paulina,
nie brałam nigdy castagnusa, więc w tej materii się nie wypowiem ALE, sądzę, że skoro test owu wyszedł pozytywnie, to na wszelki wypadek należałoby podjąć próby A czy to była owu, to okaże się dopiero za parę dni (skok temp, zanik śluzu płodnego itp.). Ja bym to chyba uznała za przesunięcie owulacji...
Mauysiu tak tez zamierzam zrobić Oficjalnie staranka czas zacząćmauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniczka!!!! Hej laseczko! Jesteś!!! Jupi...i weź tu nie wejdź jeden dzień...ostatnio się okazuje, że godziny mnie nie ma i już tak wesoło i 8 stronniczek nadrukowane...powinnyśmy dostać gratis abonament za aktywność, mega aktywność! Jak ktoś z administratorów czyta mojego posta, proszę zwrócić szczególną uwagę na tę uwagę he he
zosia-ktosia, BellaRosa, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny