plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zosia-ktosia wrote:czemu? co się stało?
no właśnie nic się nie stało jakoś tak bez powodu wszystko mnie drażniło -
witaj Dora fajnie by było mieć w sobie taka fasoleczkę
-
Po tym plamieniu u Ciebie Kiti można miec nadzieję, że to było zagnieżdzenie. Nie chcę nikogo jednak zbytnio nakręcać, lepiej spokojnie przeczekać date @ i dopiero potem testować. Pamiętajmy,że każdy organizm jest inny.Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
dlatego na razie się nie nakręcam bo już tyle razy było rozczarowanie... spokojnie czekam
-
oj zosia i co tak wywołujesz ta @ nono. jak nie chciała przyjechać to nie przyjedzie
-
kopciuszku to faktycznie ciezki czas mieliscie... i wiesz u mnie tez nie jest wcale kolorowo... jestem w trakcie szukania pracy, mieszkamy z rodzicami... ale to wszystko nie wazne... mam 28 lat, nie chce przegapić momentu... nie wyobrazam sobie zyc bez dziecka, a niewiadomo jak dlugo zajmie zajscie w ciąze... nie ma na co czekac. Nigdy nie bedzie idealnego momentu na dziecko. Ciagle bedzie coś..
A na dodatek mam nie za dobre wyniki badan... TSH 5
Ale dziewczyny tak mnie pozytywnie nastrajaja i wspierają, ze zaczynam wierzyc ze bedzie dobrze, musi tak byc!!Dora, muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
ale Cię "atakują" Zosia
chyba mnie zaraz tutaj dziewczyny zlinczują za to co napiszę :)ale może rzeczywiście zaczekaj np. do soboty - jeżeli @ nie przyjdzie, to wtedy kolejny test zrobiszzosia-ktosia, mauysia, muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
chciałam zaznaczyć że dzisiaj nieswojo się czuje, więc proszę delikatnie ze mną krakałam wczoraj że objawów brak to mam. Ale chyba nie jest najgorzej bo nie przeszkodziło mi to zjeść 6 knedli ze śliwkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2012, 17:51
plemniczka lubi tę wiadomość
-
she wrote:chciałam zaznaczyć że dzisiaj nieswojo się czuje, więc proszę delikatnie ze mną krakałam wczoraj że objawów brak to mam. Ale chyba nie jest najgorzej bo nie przeszkodziło mi to zjeść 6 knedli ze śliwkami
she no to ciesz się że zjadłaś. i już nie mów że chcesz "czuć" że jesteś w ciąży.muzarcia lubi tę wiadomość
-
she a dodałabyś swój piekny ciążowy wykresik ?
muzarcia lubi tę wiadomość
-
tak dziekuję