plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała tak sie ciesze ze już masz papiery i ze to ruszy w końcu co dziennie się za ciebie modlę i wierzę ze to sie wszystko stanie szybciej niż myślisz :*
Muzi nic się nie stało :*
Mayusia nic się nie stało :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 10:21
mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Jasio jeszcze mały chłopiec siedzi z babcią w kościele i w pewnym momencie widzi jak babcia bije się w pierś mówiąc: " moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina" no to Jasio gorliwie powtarza za babcią: "babci wina, babci wina, babci bardzo wielka wina" i tym samym musze się zaraz wylogować, bo nie wyjdę...no nie potrafię...
mauysia, mala29_, Fedra, Effcia28, gocha04, Shagga_80, Gunia, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż tak macie,że idziecie przy okazji do sklepu po jedną rzecz i wracacie z pełnymi reklamówkami , kontem nieco uszczuplonym i wyrzutami sumienia - NIE WOLNI MI DŹWIGAĆ?
Wyszliśmy od naszej pani Alergolog i mówię, nie pada jakoś bardzo, Młody ubrany odpowiednio,ja w sumie też to możemy iść na chwilę do Rossmanna...niby dwie reklamówki zakupów ale nie najcięższe,ale zachciało mi się zajść po drodze do mięsnego...tam chyba 5 kg kupiłam! Głupia, głupia, głupia! Niby stamtąd pojechaliśmy autobusem prawie pod blok,ale jednak trochę drogi taszczyłam te ciężary, plus wejście na 4 piętro!
Jak poporcjuję mięso to zajrzę do WasBlondi22, Fedra, Rucia, mauysia, zbikowa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Fedruś ja teraz jestem na mniej ważna. Najważniejsze żeby wszystko dobrze się ułożyło u ciebie. Ja też się modle ale za ciebie i codziennie proszę Boga żeby sprawił że maleństwo twoje było w brzuszku całe i zdrowe.
Fedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:Fedruś ja teraz jestem na mniej ważna. Najważniejsze żeby wszystko dobrze się ułożyło u ciebie. Ja też się modle ale za ciebie i codziennie proszę Boga żeby sprawił że maleństwo twoje było w brzuszku całe i zdrowe.
he he he mi kiedyś Libra powiedziała ze modlenie się za kogoś ma większą siłę niż jak modlisz się za siebie dlatego ja za siebie się nie modlę tylko za Was :*
i nie piernicz mi tutaj ze jesteś mniej ważna bo każda jest ważna w równym stopniu :*Effcia28, mauysia, gocha04, mala29_, Blondi22, Shagga_80, Gunia, Sandraa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Zbiczek zasłania oczy i nie czyta!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shagga jak macie Lidla to do pomidorówki dodaj taki przecier w kartoniku w ciemnoniebieskim kolorze...pisze tomato coś tam ale w sumie to nie przecier a jak sok....wiecie jaka super zupka wychodzi...bez konserwantów...co wypróbuję to polecam...Fedra, zbikowa, Blondi22, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Fedruś ile Ty biedulko musisz się nadenerwować :(ale beta ładna
odpoczywaj kochana :* :* :*
Effciu powiem Ci ze ja już nie mam nawet siły na to by się denerwować jak jechaliśmy do kliniki to nie czułam nic zupełnie nic jak to mój maż określił pustym wzrokiem patrzyłam w okno i oczym myslałam o tym ze zaraz spadnie deszcz...
miałam iść ale nie mam siły tyłka podnieść...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Zgadzam się z Fedrą, mała od dłuższego czasu się wycofuje w większym stopniu i pisze, że nie jest ważna ale w głębi duszy wiem jak się czuć może...
jest ważna, ach i powiem Ci kochana, że pozbyłam się tego słodkiego body dla dzidziusia co to je kupiłam, może teraz się uda?
Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFredzia ile ty się teraz namęczysz biedulko
Już nawet nie wiem jak cię pocieszać.
Z tymi globulkami też myślę, że to musiałby być dowcipne, no chyba że koleżanka aplikowała sobie czopa przeciwgorączkowegoAle tubka i czopki coś mi nie gra ...
Muzi wracając do twojej diety, jak masz czas to pooglądaj sobie cykl programów Bosackiej na tvn style " wiem co jem " ( tak to się chyba nazywa. Bardzo fajnie i mądrze przekazuje info o jedzeniu. Okazuje się, że wersja LIGHT wcale nie jest taka LIGHT
Swoją drogą raz w życiu byłam na diecie ze względu na żółtaczkę pokarmową. Zero tłuszczu, smażonego, ciężkiego, i powiem Wam, że jedzonko było bardzo bardzo pyszneRyby z parowaru, delikatne mięsko, lekkie kanapeczki pyszota !
EDIT : i musli też wcale podobno nie jest takie mało kaloryczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 10:43
Fedra, mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość